Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.1 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3081
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
K. Poziomek
link | zgłoś
2020-07-23
*.132.138.*
Portal. bardzo przydał mi się podczas zakładania własnej działalności gospodarczej, kiedy nie wiedziałem za wiele o prawadzeniu biznesu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2020-07-23
*.238.178.*
Po przetestowaniu portalu egpp.pl mogę śmiało stwierdzić, że jest to jeden z lepszych portlai, które miałam szansę testować.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Finezja
link | zgłoś
2020-07-23
*.188.19.*
UWAGA OSZUŚCI!!! Polują na osoby, które nie są dość uważne, aby czytać regulamin od A-Z, regulamin, który trzeba sobie odszukać na stronie. Udostępniają treści powszechnie znane, które można znaleźć wszędzie za niebotyczną kwotę 1800 zł rocznie. SKANDAL! Mam nadzieję, że ktoś się za nich weźmie za [rozwiń/zwiń]
brak
naciąganie na wysokie opłaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2020-07-23
*.8.111.*
Mocno przestrzegam przed kontaktem z Tą firmą !!! Jest to oszustwo w białych rękawiczkach. Najpierw dzwoni miła Pani z marketingu i proponuje darmowy dostęp do portalu na okres próbny 14 dni i rzecz jasna w propozycji jest ukryty haczyk o którym nie informuje telefonicznie. Przesyłają dostęp do port [rozwiń/zwiń]
Sposób zawierania umowy z klientem bandycki i nieuczciwy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olko
link | zgłoś
2020-07-23
*.99.123.*
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Robeem
link | zgłoś
2020-07-23
*:f72a:1f84:*
To zwykłe oszustwo rodem z lat 90'. Zbitek wszedzie dostępnych informacji za bardzo wygórowane wynagrodzenie (około 1800zł)- prosze uważać na tych ludzi. Pochlebne opinie to na pewno w 100% oni sami wpisują bo ociekają lukrem a tam praktycznie nic nie ma.
dla mnie brak
1 - wada - ukryte oplaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janicki
link | zgłoś
2020-07-23
*.37.255.*
Super rozwiażanie dla właścicieli firm
pomocny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
O, Marcinkowice
link | zgłoś
2020-07-23
*.109.240.*
Dostęp do portalu Egpp otrzymałam od znajomej, sprawdziłam, poczytałam i kupuję dla siebie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Papiernia
link | zgłoś
2020-07-23
*.154.197.*
Potral egpp.pl jest niezbędnym narzędziem w naszej firmie, używany jest codziennie przez kilka osób. Bardzo sobie chwalimy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgix, Toruń
link | zgłoś
2020-07-23
*.176.148.*
Bardzo dobry produkt za taką cenę. Wiele cennych informacji i porad.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?