Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.2 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 299
Średnia ocen:
4.2 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Janusz Kapłon
link | zgłoś
2020-04-07
*.37.255.*
Uzyskałem tu informacje na temat możliwości dofinansowania planowanego przedsięwzięcia. Nawet nie wiedziałem, że mogę skorzystać z takiego dofinansowania, a okazało się, że jest kilka możliwości.
porady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Urszula
link | zgłoś
2020-04-07
*.99.123.*
Profesjonalne doradztwo oraz szkolenia. Wszyscy pracownicy w firmie przeszkoleni w ramach abonamentu. Polecam
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janek
link | zgłoś
2020-04-07
*.221.149.*
Uwaga na firmę !!! działają w następujący sposób: ''Miła Pani" znajduje ofiarę, którą grzecznie prosi do smsowego zaakceptowania otrzymania darmowej informacji o produkcie. Ofiara przegapia 14 dniowy termin odstąpienia od umowy i otrzymuje fakturę nie od księgowej lecz od starszego specjalisty [rozwiń/zwiń]
brak
oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina
link | zgłoś
2020-04-07
*.221.149.*
Wciskanie dostępu do płatnego portalu za ok 2 tysiące jest poniżej jakichkolwiek etycznych norm. Weźcie się za uczciwą robotę, chyba że faktycznie jedyne co potraficie to wciskanie bzdur przez telefon.
brak
niemoralna , oszukańcza firma -krzak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam Całka
link | zgłoś
2020-04-07
*.89.160.*
Zdecydowanie polecam, usługa wychodzi dużo taniej niż bierze mój prawnik.
opłaca się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jarek
link | zgłoś
2020-04-07
*.176.148.*
Jestem użytkownikiem od niedawna. Z chęcią skorzystałem z takiej możliwości, bo i ja i księgowa mieliśmy wątpliwości w kilku sprawach w kwestiach prawa międzynarodowego. Prawnicy na 5+, a pomoc nieoceniona, tym bardziej, że mi potrzebna właśnie on-line.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anka J.
link | zgłoś
2020-04-07
*.132.138.*
Jestem zadowolona z usług. Duże wsparcie na każdym kroku. Firmę otworzyłam niedawno więc pytań i wątpliwości miałam dużo. Nie ukrywam, że otrzymałam dużą pomoc i oszczędziłam czas na bieganiu po urzędach, bo tego w zasadzie uniknęłam. Polecam, szczególnie młodym firmom.
pomocny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cezary
link | zgłoś
2020-04-07
*.60.166.*
UNIKAĆ JAK OGNIA. "KONSULTANCI" WCISKAJĄ KIT!
ŻADNYCH
NACIĄGACZE I OSZUŚCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2020-04-07
*.58.44.*
Posiadam najniższy pakiet, ale mi w zupełności wystarcza. Serwis bardzo fajny, polecam
Ciekawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek Rak
link | zgłoś
2020-04-07
*.59.94.*
Skorzystałam kilka razy z porad prawnych z portalu. Myślę, że jak najbardziej można się tym wspomóc. Polecam
doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian Michalski
link | zgłoś
2020-04-07
*.232.21.*
Zdecydowałem się przetestować ten portal. Test wypadł pomyślnie, więc zdecydowałem się na abonament. Myślę, że mi się przyda.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadek
link | zgłoś
2020-04-07
*.162.229.*
Dobre wsparcie dla przedsiębiorcy na każdym etapie. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-04-07
*.79.98.*
Często korzystam z doradztwa. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?