Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.1 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3081
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Michał
link | zgłoś
2020-07-18
*:1b49:26df:*
UWAGA OSZUSCI NACIĄGAJĄCY NA PIENIĄDZE! BARDZO PROSZĘ O KONTAKT KOGOKOLWIEK KTO SOBIE Z NIMI PORADZIŁ ALBO MA NAMIAR NA GRUPĘ OSÓB KTÓRA Z NIMI WALCZY [email protected]
Nacigacze i oszusci
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-07-18
*.206.133.*
Uwaga oszuści. Wrabiają ludzi. Już kilkadziesiąt osœb ostrzega przed ich działalnością. Jeśli zadzwoni Pani i słodkim głosem będzie Was namawiać od razu mówcie NIE Pokrzywdzeni już się organizują aby zawalczyć. I pamiętajcie, umowa musi posiadać wasz podpis.
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2020-07-17
*.239.222.*
Oszustwo, naciągają na pieniądze i straszą windykacją.
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marakonek
link | zgłoś
2020-07-17
*:2d60:e1bb:*
OSZUSTWO!!! ZASYPUJĄ SAMI SOBIE KOMENTARZAMI GDY TYLKO PRZYJDZIE NEGATYWNY. PROSZĘ POCZYTAĆ: http://portal-konsumenta.pl/opinie-o/business-management-j.mosiadz-t.-oliwa-d.-rzasa-spolka-jawna/29 PO 14 DNIOWYM OKRESIE WYPOWIEDZENIA FAKTURA NI STĄD NI Z OWĄD DO ZAPŁĄTY!
OSZUSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jowicka
link | zgłoś
2020-07-17
*.79.98.*
Serwis Business Management sprawdził się w naszej firmie. Polecamy gorąco
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Adam
link | zgłoś
2020-07-17
*.176.148.*
Jest tu wszystko co potrzebne przedsiębiorcy aby dobrze prowadzić swoją firmę. Super sprawa, polecam.
super jest
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Witko, Gdańsk
link | zgłoś
2020-07-17
*.154.197.*
Dobry kontakt z firmą. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Balkos
link | zgłoś
2020-07-17
*.235.142.*
Z portalu korzystamy od początku roku :) Dużo ważnych info dla przedsiębiorców, polecamy
informacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monia J.
link | zgłoś
2020-07-17
*.37.255.*
Super portal doradczy dla firm. Skorzystałem z okresu testowego, sprawdziłem i stwierdzam, że jest bardzo dobry. Przedłużam na abonament.
test
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miro
link | zgłoś
2020-07-17
*.134.2.*
Bardzo interesujący portal. Jeden z lepszych z jakimi miałem do czynienia. Dużo informacji i funkcji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?