Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2816
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Hurtownia
link | zgłoś
2020-06-25
*.59.56.*
Wielu ciekawych rzeczy się tu dowiedziałem i z wielu też skorzystałem.
ciekawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Art. papiernicze, Tarnów
link | zgłoś
2020-06-25
*.154.197.*
W naszej firmie niezastąpione narzędzie pracy na co dzień. Korzystamy zarówno w dziale księgowości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna Wójcik
link | zgłoś
2020-06-25
*.99.123.*
Bardzo dobry portal tej firmy. Bardzo dużo przydatnych informacji oraz profesjonalne porady prawne. Polecam.
b. dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Domański
link | zgłoś
2020-06-25
*.189.114.*
Korzystam obecnie z portalu doradczego firmy Egpp Jest tu wiele ciekawych informacji, aktualności i porad. Nie tracę już czasu na niepotrzebne przeszukiwanie sieci, żeby cokolwiek przydatnego znaleźć, wszystko mam tu w jednym miejscu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
prk
link | zgłoś
2020-06-25
*.89.160.*
Mam bardzo pozytywną opinię o portalu tej firmy. Porady prawne i finansowe to kopalnia wiedzy. Mój dotychczasowy prawnik niestety takiej nie posiadał, więc wspomagam się teraz tu on-line.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
slav
link | zgłoś
2020-06-25
*.58.44.*
Moja opinia o tym portalu też jest pozytywna. przydaje mi się to, często do niego zaglądam.
przydaje się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pionki, Kalisz
link | zgłoś
2020-06-25
*.81.218.*
Znaleźliśmy w serwisie bardzo dużo opracowań dla oświaty, w tym aktualne przepisy dotyczące placówek, w tym dla naszego niepublicznego przedszkola.
opraacowania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maniek95
link | zgłoś
2020-06-25
*.102.16.*
Jestem pod wrażeniem funkcjonalności serwisu egpp.pl Korzystam z niego na co dzień.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mały0
link | zgłoś
2020-06-25
*.91.18.*
Bardzo dobry portal biznesowy. Poleciłem znajomym, też korzystają i sobie chwalą.
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karina
link | zgłoś
2020-06-25
*.58.46.*
Mnie szczególnie interesowało prawo pracy. znalazłam tu wszystkie opracowania na ten temat. myślę, że każde zagadnienie prawne jest tu dokładnie opisane i zinterpretowane.
bardzo dobre informacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?