Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2812
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kazko
link | zgłoś
2020-06-24
*.109.240.*
Moja opinia na temat tego portalu doradczego jest bardzo pozytywna. Nie raz mi się już przydał.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pruszyński
link | zgłoś
2020-06-24
*.120.149.*
W mojej opinii - bardzo dobry. Myślę, że jak najbardziej mogę go polecić
moge polecić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kabak18
link | zgłoś
2020-06-24
*.58.44.*
Serwis ten pomógł mi w kwestii inwestycji. Kilka porad, które tu otrzymałem już z powodzeniem wprowadziłem w życie
doradztwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania Małyszka
link | zgłoś
2020-06-24
*.81.208.*
Serwis poleciła mi znajoma, która od lat go tez używa. Podzielam jej zdanie, bardzo przydatne rozwiązanie, myślę, że dla dużych i tych małych firm
rzetelne informacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M., Procice
link | zgłoś
2020-06-24
*.235.142.*
Czytelna forma, prostota i rzetelność informacji. To jest to, czego szukałam.
czytelny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Julo z Wałbrzycha
link | zgłoś
2020-06-24
*.37.255.*
Bardzo dobra współpraca z Egpp. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy ponieważ bardzo dużo skorzystałem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Poniedziałek
link | zgłoś
2020-06-24
*.134.2.*
la mnie obecnie już niezbędne narzędzie pracy. Jestem księgową i nie ukrywam, że zaglądam tu na co dzień, sporo ciekawych artykułów i naprawdę czytelne i rzeczowe interpretacje przepisów.
niezbędne narzędzie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Reczek
link | zgłoś
2020-06-24
*.59.56.*
Jakiś czas temu zacząłem korzystać z usług firmy. Wszystko jest w porządku, nie mam żadnych zastrzeżeń i myślę, że tak pozostanie.
ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paula H
link | zgłoś
2020-06-24
*.99.123.*
Wykupiłam abonament niecały rok temu. Jestem dość zadowolony z usługi, która oferuje firma. dobry dla osób prowadzących własną działalność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jhb123
link | zgłoś
2020-06-24
*.189.114.*
Dobra i sprawdzona firma. Świetny portal prawny
dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?