Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 2860
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Igor Kraś
link | zgłoś
2020-06-24
*.95.109.*
Bardzo fachowy portal. Konkretne porady prawne i na temat. Pomogli mi jak miałem sprawę w sądzie.
porady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Unitax
link | zgłoś
2020-06-24
*.132.116.*
Portal biznesowy jeden z lepszych, na jakie się natknąłem. Profesjonalny na każdym kroku. Polecam
b. dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oko18
link | zgłoś
2020-06-24
*.189.114.*
Ostatnio zadzwoniła do mnie Pani z propozycją darmowego testu portalu. Sprawdziłem i podjąłem decyzję o przedłużeniu. myślę, że nie będę żałował.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
T34
link | zgłoś
2020-06-24
*.248.163.*
Jedno wielkie SZAMBO!!!!!!!
ZERO
ABSOLUTNE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kramax
link | zgłoś
2020-06-24
*.132.138.*
O nowych zmianach w podatku akcyzowym dowiedzieliśmy się właśnie z tego portalu. Bardzo przydatne informacje.
przydaje się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
rozsądny
link | zgłoś
2020-06-24
*.238.178.*
est tu wybór pakietów w zależności od potrzeb. Ja wybrałem najszerszy, bo i tak jest to bardzo szeroki zakres wiedzy do wykorzystania i opieki, za tak niską kwotę. Za samego prawnika płaciłem kiedyś dużo więcej.
oszczędność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota K
link | zgłoś
2020-06-24
*.99.123.*
Portal bardzo mi się przydaje w codziennej pracy, najnowsze wiadomości dla przedsiębiorstw, kalkulatory, wskaźniki, wszystko o czym człowiek powinien wiedzieć.
b. dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Balewski
link | zgłoś
2020-06-24
*.89.160.*
W naszej firmie ten portal doradczy bardzo się sprawdził. Ja korzystam z porad prawnych, księgowa z porad finansistów. Przy takiej pomocy pewnie uda mi się rozwinąć firmę jeszcze bardziej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazko
link | zgłoś
2020-06-24
*.109.240.*
Moja opinia na temat tego portalu doradczego jest bardzo pozytywna. Nie raz mi się już przydał.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pruszyński
link | zgłoś
2020-06-24
*.120.149.*
W mojej opinii - bardzo dobry. Myślę, że jak najbardziej mogę go polecić
moge polecić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?