Opinie o BUSINESS MANAGEMENT J.MOSIĄDZ, T. OLIWA, D. RZĄSA SPÓŁKA JAWNA

4.1 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 3092
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
businessmanagement.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
marzena Kowalska
link | zgłoś
2020-06-15
*.51.89.*
Jako właścicielka nowo powstałej firmy zrobiłam sobie kilka szkoleń mogąc korzystać z takiej możliwości. Oszczędność czasu i pieniędzy.
szkolenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2020-06-15
*.163.52.*
Bardzo ciekawy i przydatny do pracy serwis informacyjny. dużo informacji i wyjaśnień przeróżnych zagadnień, w tym też prawnych. Mamy w naszej rodzinnej firmie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bolko8
link | zgłoś
2020-06-15
*:3367:a6ee:*
Moja opinia o tym serwisie jest bardzo pozytywna Myślę, że jest dużo lepszy niż konkurencyjne portale.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Całka
link | zgłoś
2020-06-15
*.76.151.*
Polecam ten serwis z bardzo dobrymi poradami on-line.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olimika, Olsztyn
link | zgłoś
2020-06-15
*:3367:a6ee:*
Wrzuciłem na portal baner reklamowy mojej firmy. Po tygodniu mam już kilka nowych potencjalnych firm do współpracy
dobra współpraca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Agata
link | zgłoś
2020-06-15
*.141.162.*
Bardzo dokładnie opisane interpretacje urzędów, to jest to czego poszukiwałam od jakiegoś czasu. Na portalu korzystam bardzo często z tych informacji, na codzień
informacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
abc145
link | zgłoś
2020-06-15
*.149.250.*
Do skorzystania przede wszystkim zachęciły mnie ceny które oferują dla małych firm i rzeczywiście nasza współpraca dobrze sie układa.
dobra współpraca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Machnik
link | zgłoś
2020-06-15
*.191.235.*
Dobre narzędzie z przydatnymi funkcjami i możliwościami. Polecam. Mi się przydaje bardzo
bardzo fajny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Idek ludwig
link | zgłoś
2020-06-15
*.149.255.*
Zakupiłem portal w ubiegłym tygodniu i jestem pod dużym wrażeniem. Na pewno się przyda, bo jest tu wszystko co jest mi potrzebne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamko, Konin
link | zgłoś
2020-06-15
*.149.253.*
Obsługa przez firmę na wysokim poziomie. osobiście dodałbym tylko kilka szkoleń branżowych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?