Opinie o Carlet - Długoterminowy wynajem samochodów

4.4 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 23
Kategoria:
Spedycja

Strona internetowa:
www.carlet.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
JU
link | zgłoś
2018-10-20
*.134.135.*
Jednym słowem nie polecam. sa mi winni pieniadze. zalozylam im sprawe w zabkowicach, kazdy moze sprawdzic. tak robia zeby nic z umowy nie oddac tylko wyciagnac kazda zlotowke . odradzam wspolprace eitech pawel machulec nie oddaja pieniedzy
nie maja
zabieraja pieniadze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-10-17
*:200:0:*
Jednym słowem - POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EE
link | zgłoś
2018-10-14
*.87.204.*
Ja ich podałem do sądu za sprzedaż niezgodną z umową. To są kłamcy. Najlepiej to widać tutaj. Sami piszą opinie albo za to płacą bo ostatnie dwa komentarze dodane są z tych samych komputerów co opinie na drugim ich profilu EITECH - wystarczy wyszukać w portalu ! Patrzcie na numery IP !
brak
tylko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igor
link | zgłoś
2018-10-12
*.147.99.*
Samochody wynajmuję od dłuższego czasu i nie było nigdy problemu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-10-12
*.231.2.*
Firma godna polecenia, bardzo miła obsługa a przede wszystkim rzetelna! Wszystko zgodnie z umową. Polecam!
Rzetelność
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jędrzej
link | zgłoś
2017-11-18
*.111.145.*
polecam, wszystko OK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Król Stefan
link | zgłoś
2017-06-28
*.11.81.*
Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna M.
link | zgłoś
2017-06-20
*.11.81.*
Panie Mario54321 polecam wygooglować firmę Eitech zanim wyrazi Pan swoją opinię. Miałam przyjemność korzystać z usług firmy Carlet i uważam, że nie można jej nic zarzucić. Konkurencyjne ceny, bogata oferta i profesjonalna obsługa pana Tomasza. Polecam wszystkim współpracę z firmą Carlet, a także [rozwiń/zwiń]
Cena, profesjonalna obsługa, bogata oferta
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oskubany
link | zgłoś
2017-01-25
*.254.241.*
Odradzam wszystkim wspolpracy z tą firmą miałem z nimi podpisane 2 umowy z żadnej ssie nie wywiozywali ciągle obietnice brak kontaktu z panem G. masakra firma krzak krzak się wtrwie i po firmie STANOWCZO ODRADZAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuza
link | zgłoś
2016-12-15
*.47.161.*
Polecam. Współpraca wzorowa . Wyjątkowa elastyczność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
TransEU
link | zgłoś
2016-12-03
*.47.160.*
A ja szczerze polecam współpracę z firmą Carlet, raty opłacam z kilkudniowym poślizgiem, ale zawsze jestem w stanie dogadać się właśnie z Panią Joanną, nadzorującą płatności. Widać jednak, że stare porzekadło że jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził jest jak najbardziej aktualne.
Współpraca
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Opiekun
link | zgłoś
2016-12-03
*.47.128.*
Szanowny Panie Mario, jak się nie płaci za otrzymane usługi wówczas należy liczyć się z konsekwencjami . Życzę powodzenia w dalszym biznesie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Opiekun
link | zgłoś
2016-11-30
*.160.8.*
Zapraszam do kontaktu : 780 145 205 - Joanna Dąbrowska Pleśniak - opiekun firmy Carlet , wyjaśnimy wszelkie wątpliwości Panie Mario
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...