Opinie o Centrum Innowacji Dla Biznesu i Nauki Polskieprawo.eu DTJ Spółka Cywilna

3.8 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 104
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
polskieprawo.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Karina
link | zgłoś
2020-04-24
*.232.21.*
Pomoc prawników na wysokim poziomie. Jak najbardziej mogę polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Henryk Kamiński
link | zgłoś
2020-04-24
*.64.127.*
Bardzo dobre informacje dla przedsiębiorców, szczególnie na początku działalności.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2020-04-24
*.81.218.*
Kontakt z firma mam bardzo dobry. Na wszystkie maile odpowiadają sprawnie, telefonicznie też mogę porozmawiać. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KZB
link | zgłoś
2020-04-23
*.221.122.*
Oszuści! Uwaga na nich. Niestety dałam się naciągnąć na 14dniowy okres próbny, po którym kazali zapłacić 1200 zł za pakiet roczny.
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz Wlik
link | zgłoś
2020-04-17
*.79.98.*
Bardzo rozbudowany tematycznie serwis. Jest dużo informacji, jest z czym się zapoznawać i z czego korzystać w tym miejscu. Poleciłbym każdemu.
Fachowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Ala Bach
link | zgłoś
2020-04-17
*.94.192.*
Korzystam z portalu, jest to dobre źródło informacji. Cena jest też w porządku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kolesiński W
link | zgłoś
2020-04-17
*.162.229.*
Przepisy, ustawy, szkolenia, porady, e booki itd. wszystko w jednym miejscu. Polecam
Przydaje się
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcelina
link | zgłoś
2020-04-17
*.232.21.*
Jeden z bardziej profesjonalnych portali biznesowych, z których miałam sposobność korzystać. Jest wszystko co potrzebne przedsiębiorcy aby dobrze prowadzić swoją firmę. Super sprawa, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bednarek L.
link | zgłoś
2020-04-17
*.64.127.*
Dobry serwis, współpraca i kontakt z firmą też. Polecam.
Bardzo dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam Cwak
link | zgłoś
2020-04-17
*.180.174.*
Utworzyłem sobie konto na portalu Polskieprawo bo czytałem opinie na ten temat. Rzeczywiście jest to ciekawe rozwiązanie, myślę, że wiele informacji można tu znaleźć.
Dobry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?