Opinie o COMFORTBE

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 22
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.comfortbe.pl/menu,7,e
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Lontka
link | zgłoś
2019-08-08
*.253.164.*
Polecam usługi Comfortbe. Obicie siedziska wraz z oparciem wyszło bardzo fajnie. Co prawda czekaliśmy kilkanaście dni, ale było warto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Augustinus
link | zgłoś
2019-07-30
*.255.88.*
U nas pełne zadowolenie z zamówionych materacy. Tak czytam te dobre i złe opinie i sam nie wiem co o nich myśleć. Mnie materace przywieźli po tygodniu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seba
link | zgłoś
2019-07-15
*.209.152.*
ODRADZAM. Firma nierzetelna - czas oczekiwania na dostawę ponad 1,5 miesiąca. Termin dostawy przekładany 5 razy. Łóżko dostarczone w późnych godz. wieczornych - tak, że nie było możliwości sprawdzenia jakości - dnia następnego okazało się, że łóżko jest fatalnie pomalowane (liczne odpryski, zacieki, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Merecha
link | zgłoś
2019-07-11
*.255.72.*
Niedrogie i dobre materace. Polecam
cena, jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonymus
link | zgłoś
2019-06-28
*.255.87.*
Rozpisywać się długo nie zamierzam. Comfortbe robi dobre łóżka i materace, które właścicielom z całą pewnością posłużą wiele lat. Ceny okazyjne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jax
link | zgłoś
2019-06-14
*.37.193.*
Nowoczesne i wygodne łóżka na wymiar. Nasze o wymiarach 240x180cm wykonane perfekcyjnie. Dostawa w 3 tygodnie z wniesieniem do domu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rollo
link | zgłoś
2019-04-29
*.255.76.*
Świetna obsługa i rewelacyjne materace. Jestem mega zadowolona z zakupu. Wszystkim polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alojzik
link | zgłoś
2019-03-28
*.219.91.*
Solidnie wykonane łóżko tapicerowane z wysokim wezgłowiem. Materac dobierany indywidualnie w salonie w Warszawie. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomas
link | zgłoś
2019-02-22
*.255.82.*
Solidne łóżka i materace w przystępnych cenach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Angela
link | zgłoś
2019-02-05
*.254.28.*
Solidne łóżko piętrowe i świetne materace za niewielką cenę. Dzieciaki zadowolone, my też, bo jest więcej miejsca w pokoju. Gdyby tylko nie walka o to które z dzieci śpi na górze byłoby super :))
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kaśka
link | zgłoś
2019-01-29
*.205.134.*
Piękne łóżko tapicerowane i super wygodny materac. Śpi się i odpoczywa znakomicie. Daję 5 gwiazdek, bo ten produkt na to zasługuje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamek
link | zgłoś
2019-01-09
*.205.141.*
Niedrogie łóżka i wygodne materace. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jossef
link | zgłoś
2018-12-23
*.205.160.*
Łóżko zamówione 26 listopada zostało dostarczone 12 grudnia. Czas dostawy mniej więcej zgadza się z tym co obiecywali. Rama łóżka wykonana solidnie, bez niedoróbek. Łóżko ładnie prezentuje się z pokoju dzieciaków.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...