Opinie o COMFORTBE

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 30
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.comfortbe.pl/menu,7,e
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Sierra
link | zgłoś
2020-02-12
*.253.167.*
Moja opinia dotyczy materaca do łóżeczka dziecięcego. Bardzo dobra jakość wykonania, materac wytrzymały, niedrogi, dobrze zapakowany na czas przesyłki. Nie mam zastrzeżeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karola
link | zgłoś
2019-12-29
*.173.168.*
Odradzam zakupów w tym pseudo sklepie. Pół roku czekam na zwrot pieniedzy. Mam wrażenie, że to działalność polegajaca na oszukiwaniu ludzi i przywłaszczaniu sobie ich pieniedzy. Właściciel Piotr Tutakowski to zwykły cwaniak dobrze znany w KRD i RPK, mimo to nadal prowadzi działalność. Nie wystawiają [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bolesław
link | zgłoś
2019-12-23
*.160.156.*
Bardzo ale to bardzo nierzetelna firma wielokrotnie przekładany termin dostawy personel kłamie jak z nut po 2 mięsiącach czekania na łóżko zrezygnowałem z zakupu od listopada czekam na zwrot pieniędzy kategorycznie nie polecam a już pod żadnym pozorem proszę nie wpłacać przed dostawą towaru żadnych [rozwiń/zwiń]
ŻADNYCH
SAME
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antośka
link | zgłoś
2019-12-22
*.238.167.*
Super łóżka, stabilne, dobrze zrobione, nowoczesne. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Woźniak
link | zgłoś
2019-12-11
*.255.91.*
Dobra jakość łóżek za niewielkie pieniądze. Stelaż i rama solidnie wykonane, łóżko posłuży z pewnością wiele lat.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2019-11-25
*.0.121.*
Nie polecam!!! Przeciagają termin wysyłki. Po 2 miesiącach zrezygnowałam z zamówienia i do dziś nie otrzymałam zwrotu pieniędzy!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Margairitka
link | zgłoś
2019-11-20
*.255.91.*
Skłaniam się zgodzić się z większością tutejszych opinii. Comfortbe produkuje solidne łóżka i materace w dobrych cenach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Odradzam zakupy w tym sklepie Comfortbe Softbe
link | zgłoś
2019-10-23
*.173.169.*
Szczerze odradzam jakiekolwiek zakupy w tej "firmie". Bardzo długi termin oczekiwania przekładany kilka razy, łózko tapicerowane wykonane z maretiałów najnizszej jakości. Tzw Biuro obsługi klienta ciągle kłamie i odsyła do właściciela który wiecznie nie odbiera telefonu.. Poza tym poznałam osobe [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerad
link | zgłoś
2019-10-10
*.255.193.*
Bardzo dobra jakość mebli tapicerowanych. Doskonały stosunek jakości do ceny. Łóżko solidne, wytrzymałe, materiał (welur) nie wyciera się i łatwo się go czyści. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lontka
link | zgłoś
2019-08-08
*.253.164.*
Polecam usługi Comfortbe. Obicie siedziska wraz z oparciem wyszło bardzo fajnie. Co prawda czekaliśmy kilkanaście dni, ale było warto.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Augustinus
link | zgłoś
2019-07-30
*.255.88.*
U nas pełne zadowolenie z zamówionych materacy. Tak czytam te dobre i złe opinie i sam nie wiem co o nich myśleć. Mnie materace przywieźli po tygodniu!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Merecha
link | zgłoś
2019-07-11
*.255.72.*
Niedrogie i dobre materace. Polecam
cena, jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonymus
link | zgłoś
2019-06-28
*.255.87.*
Rozpisywać się długo nie zamierzam. Comfortbe robi dobre łóżka i materace, które właścicielom z całą pewnością posłużą wiele lat. Ceny okazyjne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?