Opinie o COMFORTBE

3.9 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 39
Średnia ocen:
3.9 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.comfortbe.pl/menu,7,e
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Leon
link | zgłoś
2020-03-25
*.37.154.*
Co prawda na łózko czekałem jakieś 3 tygodnie, ale po przysłaniu, złożeniu go, koniec końców jest zadowolony z zakupu. Łózko dobrze wykonane, ładne i solidne. ode mnie leci pozytyw!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2020-03-11
*.251.252.*
Jestem jednym z wielu oszukanych klientów tej firmy! poszukuję osób chetnych do wszczęcia postepowania sądowego zbiorowego kontak do mnie 601576156, Ostrzegam wszystkich przed tą firmą! oszuści!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karo
link | zgłoś
2020-03-11
*.223.212.*
Mam pytanie do Bolesława. Czy udało się Panu odzyskać od nich pieniądze? Zastanawiam się nad pozwem sądowym i nie wiem czy ma to sens, czy będą dalsze koszty. Bujam się z nimi od roku. Nie oddali pieniędzy za zwrócony wadliwy towar. Proszę podzielić się doświadczeniami
Żadnych
Nieuczciwa firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2020-03-09
*.84.79.*
Drodzy państwo, czy komuś udało się odzyskać pieniądze na drodze postanowienia sądowego?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Liza
link | zgłoś
2020-03-05
*.253.167.*
Materac w porządku. Kilka dni opóźnienia w dostawie, ale jakość materaca to rekompensuje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
magda
link | zgłoś
2020-02-28
*.217.0.*
Oszuści, zamówiony materac nigdy nie dotarł, kilkukrotnie zmieniany termin dostawy, nie można odzyskać pieniędzy. sprawa zostaje zgłoszona na policję .odradzam przed zakupami w tej firmie oszuści !!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Były pracownik
link | zgłoś
2020-02-24
*.173.153.*
Nie kupujcie materacy które robione są z materacy z wystawek lub smietnikow. Pianka żółta aż śmierdzi. Kleju co kolwiek. Robione przez ludzi bez żadnego doświadczenia. Materace są rozbierane i przerabiane na pseudo nowe. Pracownikom wisi pieniądze czterem osobom po miesiącu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
FUCK U TUTAKOWSKI
link | zgłoś
2020-02-19
*.172.129.*
Raczej żaden kierowca tam już nie jeździ chyba że sam wielki boss który przed obawą klientów podaje się za kierowcę. Ja dziś zrezygnowałem skierowałem sprawę do PiP. Ponadto posiadam wiele nagranych połączeń telefonicznych z samym szefem jak i z klientami do których dostarczałem produkty i mam zamia [rozwiń/zwiń]
żadne
wszelkiego rodzaju
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2020-02-18
*.17.40.*
Bardzo nie polecam. Czas realizacji zamówienia znacznie przekroczony. Kilkukrotnie był zmieniany termin. Finalnie zrezygnowałam z zakupu i zażądałam zwrotu wpłaconej zaliczki. Miała być zwrócona w ciągu 14 dni. Niestety nadal jej nie otrzymałam. Sprawę kieruję do UOKiK i sądu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sierra
link | zgłoś
2020-02-12
*.253.167.*
Moja opinia dotyczy materaca do łóżeczka dziecięcego. Bardzo dobra jakość wykonania, materac wytrzymały, niedrogi, dobrze zapakowany na czas przesyłki. Nie mam zastrzeżeń.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karola
link | zgłoś
2019-12-29
*.173.168.*
Odradzam zakupów w tym pseudo sklepie. Pół roku czekam na zwrot pieniedzy. Mam wrażenie, że to działalność polegajaca na oszukiwaniu ludzi i przywłaszczaniu sobie ich pieniedzy. Właściciel Piotr Tutakowski to zwykły cwaniak dobrze znany w KRD i RPK, mimo to nadal prowadzi działalność. Nie wystawiają [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bolesław
link | zgłoś
2019-12-23
*.160.156.*
Bardzo ale to bardzo nierzetelna firma wielokrotnie przekładany termin dostawy personel kłamie jak z nut po 2 mięsiącach czekania na łóżko zrezygnowałem z zakupu od listopada czekam na zwrot pieniędzy kategorycznie nie polecam a już pod żadnym pozorem proszę nie wpłacać przed dostawą towaru żadnych [rozwiń/zwiń]
ŻADNYCH
SAME
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antośka
link | zgłoś
2019-12-22
*.238.167.*
Super łóżka, stabilne, dobrze zrobione, nowoczesne. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?