Opinie o Cukry Nyskie

2.2 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 13
Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.cukrynyskie.com.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Waclaw
link | zgłoś
2018-03-08
*.146.97.*
Co tam sie wyrabia,takiego zamieszania z cenami juz nie bylo od wielu lat.szkoda firmy bo produkty dobre
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Obserwator
link | zgłoś
2018-02-14
*:0:0:*
Czytając poniższego posta mam wrażenie że znowu jakaś blondi chce zabłysnąć ...odszukajcie sobie maile na waszym serwerze a nie proście kogoś znów za odwalenie za was roboty (jak zwykle wygodne)poza tym jak dobrze rozumiem to maile wysyłali znajomi piszacego wiec skąd ma miec kopie? I bardzo bym pro [rozwiń/zwiń]
ciastka
ludzie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wiceprezes
link | zgłoś
2018-02-05
*.254.157.*
Dzień dobry Panie bleble. Uprzejmie proszę, aby przesłał Pan kopie tych maili na adres: [email protected] Zapewne wielu rzeczy moglibyśmy się od Pana nauczyć poza jedną, zasadniczą: nie w takim miejscu załatwia się sprawy służbowe.Odpowiedź na podany przeze mnie powyżej adres e-mail potwier [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bleble
link | zgłoś
2018-02-05
*.10.121.*
Wasza firma ma duże możliwości. Nie są one jednak wykorzystywane. Sam osobiście prowadziłem rozmowy mające na celu podjęcie pracy w Waszej firmie na wysokim stanowisku. Wydaje się, że osoby, z którymi rozmawiałem nie mają pojęcia o strategii i rozwoju przedsiębiorstw. Poprosiłem o wysłanie kilkanaśc [rozwiń/zwiń]
Ogromny potencjał
Nikt z tym nic nie robi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-02-03
*.220.101.*
Radzę poproście o bilans za 2017 r. podpisany przez Zarząd i Księgową. Będzie wiadomo. Za każdy miesiąc można poprosić bilans oraz rachunek zysków i strat. Każdy zwykły księgowy wytłumaczy co, gdzie i jak. Zobaczycie wtedy jak naprawdę wygladaja finanse zakładu ...i jak Was nabijają w butelkę ...zak [rozwiń/zwiń]
produkty
Zarząd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
fifi
link | zgłoś
2018-02-01
*.75.74.*
Nieeee.... do zarządu i sprzedaży to najlepiej by wziąć byłą przewodnicączą RN i jej świte, to napewno za dwa lata ślad po Cukrach zaginie..
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MCM
link | zgłoś
2018-01-29
*.223.123.*
A co z dotychczasowym dyrektorem bylo nie tak? a poprzedni i jeszcze poprzedni co z nimi było nie tak? coś nasz zarzond nie może znaleźć dobrego dyrektora, chyba jeż nie ma takich. Najlepiej jakby jedna z nich została dyrektorem handlowym, a do zarządu wziąć ksiegowa. To by było najlepsze rozwiaza [rozwiń/zwiń]
ciastka
zarzad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darth Vader
link | zgłoś
2018-01-29
*:0:0:*
Cukry Nyskie - enklawa PRLu na południu Polski. Nie radzę starać się o pracę bo szkoda nerwów i czasu. Zakładem rządzą osoby które nie mają żadnego pojęcia o jakimkolwiek nowoczesnym stylu zarządzania, liczy sie tylko wazeliniarstwo i przytakiwanie nawet najglupszym pomysłom. Wszelka krytyka od kilk [rozwiń/zwiń]
???
Zarzad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pixi
link | zgłoś
2018-01-29
*:0:0:*
Szofer spina d...pę,pani starsza jadem zionie,młodsza słodka id..tka,zero wiedzy,pani szefowa z produkcji narobiła ciastek ale nikt ich nie chce,liże tył...ki zarządowi,popier....dala więc na razie może się uchowa,sprzedaż spada,obroty reż, a Rda milczy...co taka rada może?ciemnogród...
grr
zarzad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Produkcja
link | zgłoś
2018-01-29
*.220.101.*
Szkoda że mamy HACCP , bo po hali spaceruje nowa kierownik laboratorium pazury długie,wymalowane wszystkie wyroby dotyka , czyżby nikt jej nie przeszkolił. A może HACCP mamy tylko na papierze i jak jest audyt. Przepisy dotyczą wszystkich ,bez wyjątku, nawet umysłowych.
wyroby
Zarząd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Klient
link | zgłoś
2018-01-26
*.42.116.*
Przez wiele lat wszystko funkcjonowało w miare stabilnie, dopiero gdy do "władzy" dorwały sie dwie osoby nie majace pojecia o tym co powinno sie robić na powyższym stanowisku zaczęły sie roszady i zwolnienia . Z firmy odeszli juz pracownicy mający wiedzę - przyjmowani sa znajomi obu pań. 5 kolejnyc [rozwiń/zwiń]
wyroby
ZARZĄD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Były
link | zgłoś
2018-01-23
*.37.3.*
Niestety wiele opinii jest prawdziwych, Zarząd trwa i to jest jego jedna z najważniejszych cech. W Firmie nic się nie dzieje takiego co powodowałoby rozwój. O wielu elementach współczesnego prowadzenia przedsiębiorstwa można zapomnieć. Ci co chcieli coś zmienić, już dawno nie pracują.Który to jest t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zocha
link | zgłoś
2018-01-19
*.146.97.*
Niedlugo reszta dobrych handlowcow moze odejdzie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...