Opinie o Cyfrowy Polsat - uwaga chodzi o internet, nie telewizję

1.1 - poziom obsługi
1.0 - jakość usług / cena
1.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 122
Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.cyfrowypolsat.pl/ofer
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Adam
link | zgłoś
2016-12-13
*.123.77.*
Porażka totalna. Prędkość poniżej przeciętnej. Sprawdziłem innych dostawców w okolicy i Polsat wychodzi najgorzej mimo pełnej mocy sygnału.
żadne
tragicznie wolne połączenie po 16:00 praktycznie lepiej nie siadać do kompa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krkmb
link | zgłoś
2016-12-13
*.109.187.*
... Duża firma a reguły wręcz bandyckie: - umowę musisz wypowiedzieć minimum miesiąc przed upływem starej i to pisemnie, jeśli sie spóźnisz się umowa jest PRZEDLUZONA O KOLEJNE DWA LATA 'B A N D Y T K A', - internet jest a z prędkością jest gorzej obluzga klienta nie może nic zrobić - po rozwiązaniu [rozwiń/zwiń]
żadne
- przedłużanie umowy w nieludzki sposób - naliczanie fikcyjnych opłat!!! - nękanie emaliowe i sms-owe odnośnie bzdur - firma nastawiona na kapitał nie na LUDZI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
paweł
link | zgłoś
2016-12-13
*.52.98.*
Totalna porażka. Wszystkich co mają chęć spróbować tego internetu PRZESTRZEGAM. Ja dałem się skusić i podpisałem umowę na 24 msc. Obecnie mam ten internet 8 msc i tak naprawdę jak bym go nie miał.Prędkości 03 do max. 1 mb/s tragedia.Dzisiaj odłączyłem i spakowałem w pudełko ,przeprosiłem innego dost [rozwiń/zwiń]
BRAK zalet
INTERNET POLSAT to jest główna wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arnold
link | zgłoś
2016-12-12
*.158.22.*
Cyfrowy Polsat LTE ! NIE KUPUJ ! Mieszkam 30 metrów od nadajnika, a prędkość mojego internetu to po konsultacjach z konsultantem technicznym (1 h 35 min) to max 2.5 MB i to chwilowe - zazwyczaj ok 0.5 do 1.5 MB z obiecanych 150 MB hehe żart ! Za 60 PLN miesięcznie to jest kradzież ! Oczywiści prędko [rozwiń/zwiń]
nie ma
Prędkość - czyli to co najważniejsz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2016-12-11
*.184.187.*
Hmm jedyny plus tego neta to, że "działa".. w tygodniu wyciąga całe 20mb z zastosowaniem anteny kierunkowej bez niej dobija do max 1.5mb odległość od nadajnika 4.78km ale weekend to masakra ograniczany na maks transfer rzędu od 40 BITÓW!!!! do całych 300kb!!! Qrwa SDI lepiej dziergało neta!!! Teraz [rozwiń/zwiń]
Chyba kpicie
cała postawa tej firmy wobec wieloletnich klientów!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
ziutek
link | zgłoś
2016-12-10
*.213.146.*
Złodzieje złodzieje miało być 100mb a jest 47kb nie kupujcie tego internetu lte wziołem umowę na 2 lata A już po 2 dniach mam ochotę wyrzucić go przez okno nie kupujcie nigdy w życiu tracisz nerwy nie polecam
nic
Internet lte 47kb na 1sec chciałem wpisać opinie a mi pisze sprawdź połączenie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2016-12-09
*.34.39.*
Bardzo bardzo slaby internet ciagle musze go resetowac te opinie pisze z telefonu poniewaz z kompa to misja niemozliwa nie mowiac juz o obejrzeniu calego filmy trzeba byc niezwykle cierpliwym z calym szacunkiem dotrwam do konca umowy i podziękuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2016-12-07
*.137.243.*
Nie polecam tego operatora żadnej osobie. Bardzo często się zdarza, że realna prędkość Internetu jest tak mała, że tablica na Facebooku nie ładuje się w czasie realnym, a na Youtube nie można w czasie realnym obejrzeć wideo o jakości 144p. W dziale obsługi klienta powiedzieli, że w takiej sytuacji t [rozwiń/zwiń]
Mała prędkość, sięgająca nawet 1mb/s i mniej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Thomassoldier
link | zgłoś
2016-12-07
*.181.179.*
Powiem tak jeśli chodzi o TV to spoko 50zł miesięcznie i w tym 3 dekodery(wada trzeba latać z kartą co chwilę w domu w tą i z powrotem), abonament w Plusie jak na razie ok, chciałem skorzystać z trzeciej usługi czyli Internet LTE, ale czytając waszą opinie niestety ale rezygnuję.Dzięki waszym opinio [rozwiń/zwiń]
brak
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2016-12-07
*.232.100.*
Po 1,5 roku korzystania z LTE, po przekroczeniu wykupionego limitu (40GB) software'owo przycięli mi łącze do 1Mb (realna prędkość to 0,5Mb) mimo że obiecywali gwarancję transferu przy LTE do 10Mb (i tak było przez ostatnie 15 mies.) Po kontakcie z tcok usłyszałem że wynika to z obciążenia BTS'a i wy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Wojtek
link | zgłoś
2016-12-06
*.176.61.*
2 tygodnie 20 mb/s potem dwa tygodnie 1mb/s i tak w koło. NIe tyle nie polecam co ostrzegam. Agent cyfrowego polsatu zwyczajnie mnie oszukał , kłamiąc o usłudze.
niebrzydki modem
Same. -Agenci cyfrowego polsatu kłamią by sprzedać usługę. To najgorsze. -Połowę czasu transfer nie przekracza 1mb. -Umowa jest skonstruowana tak by jej zerwanie była jak najbradziej bolesne i całkowicie nieopłacalne dla klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ps
link | zgłoś
2016-12-06
*.253.85.*
nigdy nie kupujcie tego badziewia!! internet dziala w miare rano natomiast gdy wszyscy wracaja do domu zapomnij o obejrzeniu czegokolwiek w necie nie wspominajac o zagraniu w cos online:D:D
hmm niech pomysle absolutnie zadnych?
najchetniej spakowalbym ten szajs i wyrzucil na smietnik...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2016-12-06
*.217.94.*
Sprzedawca zapewniał, że internet jest bez limitu, więc mu zaufałem. A tu po czasie prędkość spadła so 1mb bo przekroczyłem 130Gb!!!! I blokuje dostęp do sieci!!!!! Banda złodzieji i oszustów, nie bierzcie tego nawet za darmo. Kupiony 4 miesiące temu.
hahahahaha
Oszuści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...