Opinie o DARBUD

2.6 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 10
Kategoria:
Ekipy budowlane

Strona internetowa:
darbud.org
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Maciej
link | zgłoś
2019-09-02
*:f110:8094:*
Niesolidny,arogancki,opryskliwy.może poprzednie opinie były lepsze.aktualne są fatalne,.
Brak podstaw kultury
Krętacz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2019-09-02
*.232.245.*
arogancki, niepunktualny, lekcewazy nabywce, ,taki fachowiec z PRL,odradzam
brak
liczne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hanna
link | zgłoś
2019-08-31
*.171.38.*
nie polecam,nieuczciwy, krętacz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2019-08-31
*.171.38.*
Gburowaty, nieuprzejmy,nie dotrzymuje terminów ,niesolidny
brak
brak kultury
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANGELIKA
link | zgłoś
2019-08-28
*.173.250.*
nieuprzejmy, podpisał umowę wspólpracy po czym nie płacił za czas jej trawania. gdy dzwonilismy do niego mowil tak tak zaplace drugi telefon nie odbieral , trzeci raz z innego nr dzwonilismy tez obiecal ze zaplaci i poprosi fv na maila po czym oskarzył nas ze jestesmy oszustami choc to on nie placil [rozwiń/zwiń]
BRAK
NIEWYPŁACALNY, AROGANCKI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Robert
link | zgłoś
2019-07-01
*.160.156.*
Wyjątkowo nieuprzejmy człowiek. Wszystkie niegatywne opinie w 100 % uzasadnione. Zdecydowanie odradzam jakąkolwiek formę współpracy z tą firmą.
BRAK
Chamstwo, prostactwo, całkowity brak profesjonalizmu,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marecki
link | zgłoś
2016-02-29
*.231.34.*
Bardzo profesjonalni i solidni. Fachowa pomoc i doradztwo w budowaniu strony firmowej. Na pewno to nie koniec współpracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fantomas
link | zgłoś
2015-04-27
*.172.247.*
Krótko i na temat - świetni fachowcy, bardzo profesjonalni, punktualni i słowni; ład i porządek podczas wykonywania prac; bardzo dobra organizacja pracy; praca wykonana świetnie i terminowo Darbud to firma bardzo elastyczna, pomysłowa i wychodząca na przeciw klientowi; projekt bez zastrzeżeń; możliw [rozwiń/zwiń]
ogólnie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gargamel
link | zgłoś
2015-03-07
*.154.148.*
Wysoka jakosć usług, mogą sam kupić i przywieźć materiał. Pracują szybko i czysto, można im zaufać.
solidni i znają się na rzeczy
nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jędrek26
link | zgłoś
2015-03-05
*.30.87.*
Instalacja sanitarna zrobiona została profesjonalnie, nie spodziewałem się też, że zostanie wykonana tak szybko. Cenowo bardzo korzystnie, po prostu się opłaca.
wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...