Opinie o Deaprint Fotoksiążki

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 14
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.deaprint.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Alek
link | zgłoś
2017-05-22
*.232.252.*
Pełen profesjonalizm!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anusza
link | zgłoś
2016-08-09
*.181.152.*
To jest to! Szukałam firmy, która wykona dla mnie nietypowe zlecenie, coś specjalnego dla przyjaciela, który stracił po kilkunastu latach swojego psa. Pani Kasia okazała się najlepszym profesjonalistą w branży! Jakoś wykonania – znakomita! Sposób podejścia do nieszablonowego Klienta- znakomity! Braw [rozwiń/zwiń]
indywidualne podejście
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Asia
link | zgłoś
2016-06-23
*.190.174.*
Już kolejny raz zamawiałam albumy dla dzieciaków w Dea Print. Wrócilam do Pani Kasi bo byłam bardzo zadowolona jak została przygotowana pierwsza foto-książka. I tym razem się nie zawiodłam. Pełen profesjonalizm, doskonały kontakt, cierpliwość, wyrozumiałość, a przy tym piękny projekt I wysoka jakoś [rozwiń/zwiń]
terminowość, komunikatywność, profesjonalizm, jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monia
link | zgłoś
2016-06-23
*.209.4.*
Z przyjemnością przekażę przyszłym klientom szukajacym pomocy w przygotowaniu i wykonaniu Fotoksiązki, ze firma DeaPrint to najlepszy wybór. Zdecydowanie profesjonalisci pod kazdym względem. Jakość wykonania, czas relizacji i niesamowity, znaczy doskonały kontakt to mocne strony firmy. POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wroclawianka
link | zgłoś
2016-03-23
*.205.28.*
Fantastycznie!! Przed wyborem DEA przeczytalam oczywiscie opinie i stwierdzilam ze az podejrzane, ze sa takie dobre:) ale po calej realizacji mojego zamowienia stalo sie dla mnie jasne dlaczego Pani Kasia i Jej praca sa tak wychwalane. Zamawialam fotoksiazke, z ktora glowny problem byl taki...ze byl [rozwiń/zwiń]
Szybko, latwy kontakt, dobra cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paula
link | zgłoś
2016-03-13
*.171.196.*
Zamówiłam kalendarz w poniedziałek wieczorem gotowy był w srode Piękny kalendarz pani mowila ze na pewno mi sie spodoba i miała racje jest piękny :) wisi juz u mojego faceta w pokoju, prezent bardzo mu sie spodobał. Duży Wybór wzorów :) podoba mi sie opcja z zaznaczeniem ważnych dat !:) Jestem b [rozwiń/zwiń]
Szybka realizacja miła obsługa precyzja dobra jakosc
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz G
link | zgłoś
2016-03-11
*.5.43.*
Szczerze polecam! Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Zamawiałem kilka kalendarzy biurkowych i sie nie zawiodłem. Solidna i bardzo konkretna firma! Expresowe wykonanie zlecenia - ogromny ukłon w strone Pani Kasi! Jakość wydruku wzorowa!!!
Błyskawiczne wykonanie zlecenia
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2016-03-02
*.40.190.*
Duży wybór produktów, bardzo łatwy intuicyjny program do projektowania kalendarzy/kubków/ koszulek według własnego życzenia :) Świetna obsługa, szybka i sprawna komunikacja, można liczyć na pomoc i doradztwo. Produkty są bardzo dobrej jakości!! Polecam gorąco!!
szybkość, dobra jakość produktów, sprawna komunikacja
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2016-02-23
*.3.13.*
W firmie Deaprint zamawiałam fotoksiażkę z dosyć dużą ilością zdjęć i jak na objętość bardzo krótkim terminem realizacji. Obsługa klienta, zaangażowanie ze strony firmy, wyrozumiałość - wszystko po prostu na medal. Książkę udało się wykonać na czas, efekt końcowy wyszedł świetny, wszyscy książką byl [rozwiń/zwiń]
Profesjonalizm, bardzo sprawna obsługa klienta, terminowość, jakość produktu, pomoc w realizacji nawet najtrudniejszych i pilnych zleceń
Nie zauważyłam żadnych wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2016-02-22
*.11.8.*
Zamawiałem w DeaPrint foto-kalendarz ze zdjęciami na 60-rocznicę ślubu dziadków. Moje zamówienie było dosyć niestandardowe - większa liczba kartek, bardzo dużo dat w kalendarzu do zaznaczenia. Tzw. "sieciówki" albo odmawiały wykonania kalendarza, którego klient nie jest w stanie wyklikać sobie w kr [rozwiń/zwiń]
fachowość, terminowość, podejście do klietna
nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kajuta
link | zgłoś
2016-02-19
*.194.157.*
wspanialy serwis, swietna komunikacja i obsluga klienta. polecam 100%
profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
EWA
link | zgłoś
2016-02-18
*.238.192.*
Album zamówiłam przez internet bez wcześniejszej możliwości obejrzenia go. Bardzo profesjonalna obsługa, został wykonany wcześniejszy projekt, doradzono mi też która z opcji będzie najlepsza. W książce znalazły się zarówno stare zdjęcia jak i nowe cyfrowe. Efekt bardzo mi się podobał - polecam :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2016-02-18
*.40.249.*
Wydruk w dobrej jakości za przystępną cenę. Dobry kontakt jest kolejnym ważnym atutem. Polecam!
Solidne wykonanie, dobra jakość wydruku, dobry kontakt
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]