Opinie o DHL

1.6 - poziom obsługi
1.6 - jakość usług / cena
1.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 160
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Dan
link | zgłoś
2019-08-19
*.169.40.*
DHL firma kurierska dramat. Gubią przesyłki,Nieterminowość,brak kompetentnej osoby by zajęła się sprawą.To jest ostatnią firma kurierska ..i więcej z niej nie zkożyst.Nie polecam
Brak
Wszystkie mozliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
j,zbigniew szczerba
link | zgłoś
2019-08-16
*.156.97.*
chciałbym negatywnie ocenic kuriera z firmy dhl który dostrcz przeszyłki do jelcza-laskowic,w dniu 26.07,2019 miał mi dostarczyc przesyłke na którą czekałem miał mój num tel mógł do mnie zadzwonic ale oczywiscie tego nie zrobił,przeciez u mnie wszystcy pracują i ja nie mam obowiązku siedziec cały d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalata
link | zgłoś
2019-08-14
*:1215:f89b:*
Paczka zaadresowana do miasta w Polsce została przekierowana, jako paczka międzynarodowa do Niemiec, potem dotarła do Polski, ale nie do właściwego miasta. Ostatecznie została zwrócona do nadawcy i zamówione artykuły przepadły.
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominik
link | zgłoś
2019-08-14
*.254.204.*
Chciałem napisać opinię o infolinii...to jest jakaś $#@#* tragedia!!! Na infolinii jest robot, który mi nie pomoże, tylko oczekuje na wpisanie numeru przesyłki. Gdy go wpisuję poprawnie wiele razy, ciągle mówi, że numer jest niepoprawny. Nie można załatwić sprawy z osobą, a sprawa byłaby bardzo pros [rozwiń/zwiń]
BRAK
WSZYSTKIE JAKIE FIRMA KURIERSKA MOŻE MIEĆ.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2019-08-13
*.69.193.*
Brak kontaktu z kurierem,przesylki dostarczane do punktów odbioru bez próby doręczenie do domu.Najgorsza jakość uslug ze wszystkich dostępnych uslug kurierskich ,utrudniony kontakt z infolinią.
Brak
Brak doreczanie przesyłki do domu pomimo oczekiwania w domu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Elzbieta
link | zgłoś
2019-08-12
*.8.136.*
Nie pamietam, kiedy doczekałam sie przesyłki ze stronY dhl w terminie. Czesto korzystam ze stron sklepów internetowych, ale w przypadku, i tylko w przypadku DHL, kieruje na punkty odbioru Żabka. Ze strony innych Firm Kurierskich odbieram w domu, ale nie z DHL. Szkoda mojego zdrowia i czasu. Ze stron [rozwiń/zwiń]
Dobrze, ze sa punkty odbioru, gdyz inaczej przesyłka nie dotarłaby do klienta..........
Duzo---pomimo i-maila z firmy kurier się nie zjawia. Duzo by podawć, im dalej od tej firmy tym lepiej, szkoda czasu i nerwów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-08-12
*.172.249.*
Fatalna jakość usług. Brak pomocy ze strony infolinii. Przesyłka nie została dostarczona do odbiorcy mimo,że jej status jasno wskazywał na to,że dotarła do klienta. Kurier nie podjął nawet próby kontaktu.
brak
Odradzam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław
link | zgłoś
2019-08-12
*.173.98.*
Nie polecam tej firmy i nigdy więcej z niej nie będę korzystał.
Brak
Nieterminowość dostawy. Nie respektują także terminów reklamacji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ata
link | zgłoś
2019-08-09
*.235.181.*
Kurier nie dostarczył przesyłki pod wskazany adres. W zamian za to, otrzymałam sms, w którym była nieprawdziwa informacja o treści: "Przesyłka nr ******** została przekazana do punktu DHL SERVICEPOINT po nieskutecznej próbie doręczenia pod wskazany adres." Oczywiście nieprawdziwa jest ta część, w kt [rozwiń/zwiń]
Gdyby kurier pofatygował się z paczką, dostawa byłaby szybka. Niestety tego nie zrobił, więc czas dostawy oceniam na jedną gwiazdkę, ponieważ paczkę otrzymam wtedy, kiedy sama po nią pójdę.
Kurier nie próbuje dostarczyć przesyłki. Nie wiem czy winę ponosi tu sam kurier i jego lenistwo, czy zbyt duża ilość przesyłek. Nie mniej jednak, przesyłka nie została dostarczona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2019-08-09
*.215.116.*
Kurier jechał po paczkę do mnie dwa dni. UPS był o 11 rano i o 8 następnego dnia paczka była dostarczona. Odradzam korzystania z usług DHL nie dość że zapłaciłem dodatkowo za szybszy odbiór paczki to i tak czekałem dwa dni aż się poddałem...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Izabela
link | zgłoś
2019-08-06
*.18.208.*
Obsługa firmy DHL, przed wszystkim infolinia to jedna wielka porażka. Od 19.06.2019 poszukuję swojej przesyłki, która zaginęła. Mimo moich wielokrotnych telefonów nikt nie potrafił udzielić mi jakiejkolwiek informacji na temat przesyłki oraz jak i gdzie jej szukać. Za każdym razem udzielano mi sprze [rozwiń/zwiń]
Żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2019-08-02
*.156.136.*
Firma DHL to dno. Osoby zarządzające maja w dupie klientów korzy płaca za usługę. Pomino dwóch skarg złożonych w przeciągu dwóch dni na kuriera który bez próby jakiegokolwiek kontaktu podczas dostarczenia przesyłki od razy wstawia status ze nie zastal nikogo pod adresem. Widać ze polityka firmy opie [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pani w Dostojnym Wieku
link | zgłoś
2019-08-02
*.96.230.*
Wczoraj zdarzył się CUD. Czwarta, kolejna paczka została dostarczona przez kuriera terminowo pod wskazany adres na paczce(adres ten sam, co przy poprzednich trzech paczkach). Kurier był. Zadzwonił domofonem, paczkę dostarczył na piętro. CUD!!!
starsi kurierzy nirmalni, młodzi?... bez komentarza, każdy wie jak jest obecnie...
brak kontaktu z kurierem, nierzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...