Opinie o DHL

1.6 - poziom obsługi
1.6 - jakość usług / cena
1.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 142
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marlena
link | zgłoś
2018-08-22
*.0.43.*
Witam. A ja wszystkich narzekajacych zaskocze bo dużo mam przesylek i akurat dhl w obsłudze na terenie Mysłowic powinna dawać szkolenie innym firma. Pomimo braku opcji kontaktu tel która jest płatna, niestety jeśli nie opłacona jest ta opcja kurier nie musi do nas dzwonić, zawsze mam tel że mam dla [rozwiń/zwiń]
Dobry kontakt, szybka i bezproblemowa dostawa
W dhl parcel długo nadawania jest przesyłka, odbiór chyba jest tylko raz dziennie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2018-08-21
*.254.231.*
Moim zdaniem najskuteczniejsza firma kurierska. Z Dpd i fedexem miałam ciągle problemy, a z dhl-em jest prosto- można przekierować paczkę. Nie zamawiałam jeszcze za pobraniem i nie wiem, czy wtedy jest możliwość odebrania paczki w punkcie. Byłoby miło.
Dobra organizacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alex
link | zgłoś
2018-08-21
*.10.182.*
To najgorszy kurier z jakim miałam styczność i po komentarzach w internecie, i wśród znajomych widzę, że nie tylko ja tak czuję. Nie szanują swoich klientów, kurierzy przyjeżdżają jak chcą, nie dzwonią przed przyjazdem. To był ostatni raz kiedy skorzystałam z ich usług, wolę już zamawiać pocztą. Pac [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
m1si0
link | zgłoś
2018-08-21
*.105.23.*
DHL Parcel - totalna porażka!!! Paczka wg. otrzymanych informacji miała dotrzeć między 9.30 - 13.30 - pierwszy dzień dostawy "popsuty samochód". Kolejny dzień - "paczka u innego kuriera" - PARANOJA! Nie polecam tej spedycji chyba, że czas się nie liczy. Prościej już chyba określić dostawę paczki z c [rozwiń/zwiń]
Brak
Niesłowność i nieterminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2018-08-20
*.117.107.*
Nigdy nie było problemu z przesyłkami, ale tym razem to jakiś żart! Zamówiłam buty 15 sierpnia, otrzymałam e-mail, że przesyłkę otrzymam 17 sierpnia. Czekałam i nic, w końcu kolejny e-mail, że przesyłkę otrzymam 18 sierpnia w sobotę co trochę mnie zdziwiło bo nigdy w ten dzień nie przyjechał do mnie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Barbara
link | zgłoś
2018-07-27
*.109.33.*
Kurier dostarczając paczkę wcześniej nie dzwoni, brak jakiejkowliej inforacji o doręczeniu. Już kilka razy nie zostałam poinformowana o doręczeniu przesyłki, w związku z czym paczka oczekiwała na mnie u ochrony osiedla, do momentu aż ochroniaż mi jej nie przyniósł. Paczki docierają poobijane i uszk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2018-07-22
*.237.190.*
Paczka miała być we wtorek między godziną 10:30-12:30. Jest niedziela i dalej paczki nie dostałem. Jedynie jak wejdę w śledzenie paczki to w następnych dniach widać, że ,,Przesyłka oczekuje na kolejny cykl doręczenia.'' albo, że zostanie dostarczona 10:30-12:30. Śmiech.
Brak.
:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
peczuk
link | zgłoś
2018-07-21
*:fd07:c0be:*
Po raz kolejny firma DHL nie dowiozła paczki w terminie wysłanym smsem. Raz w ciągu tygodnia nie byli w stanie dostarczyć przesyłki, przez co musiałam ponosić koszty przeadresowania paczki do innego miasta. Człowiek traci cały dzień na oczekiwanie, nawet nie dostaje smsa z proponowanymi godzinami do [rozwiń/zwiń]
Nieterminowość, brak kontaktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rob
link | zgłoś
2018-07-20
*.15.170.*
Beznadzieja! Paczka miała zostać dostarczona w dniu wczorajszym tj. 19 lipca z usługą dostarczenia między 18 a 22gą. Niestety kurier zamiast między godziną 18 a 22 był po godzinie 14:00 i nikogo nie zastał. Nie po to płacę dodatkowo za usługę skoro i tak robią swoje. Przekierowałem na wszelki wypade [rozwiń/zwiń]
brak
Nierzetelność, nieterminowość, brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-12
*.200.82.*
Jestem mega zadowolona, jak dostałam @ o przesyłce tak była dostarczona. Kurier bardzo uprzejmy o wysokiej kulturze sam zaproponował mi jak w dogodny sposób mogę odebrać przesyłkę
rzetelność
nie ma wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Tosiaczka
link | zgłoś
2018-06-11
*.112.81.*
Zamówiony kurier wieczór. Ponoć nie zastał adresatki, ale nawet nie zadzwonił. Adresatka była 10 minut u sąsiadki, czyli praktycznie na miejscu. Kurier samowolnie przekłada dostawę na kolejny dzień roboczy, na godziny popołudniowe (trzeba było zadzwonić na infolinię, by się o tym dowiedzieć) - ma by [rozwiń/zwiń]
w końcu paczka doszła
brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-05-29
*.26.103.*
Moja opinia dotyczy oddziału DHL we Wrocławiu przy ul. Bierutowskiej. Od roku nadaję w tym oddziale przesyłki z dokumentami dla Banku, który ma umowę z DHL. Organizacja pracy w tym oddziale jest coraz gorsza. Pomimo tego, że dziewczyny w dziale obsługi są miłe i kompetentne, obserwuję coraz dłuższy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2018-05-15
*.183.184.*
Zacznę od tego , że zamówiłam w PL prezent przez firmę kwiatową (kosz słodyczy) jako prezent urodzinowy dla członka rodziny . Pomimo tego że nie wiedziałam iż to idzie przez firmy kurierskie między innymi DHL sprawa została w Warszewie DHL została załatwiona bardzo szybko aż do momentu kiedy paczka [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...