Opinie o DHL

1.3 - poziom obsługi
1.3 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 233
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
tiwoli
link | zgłoś
2018-07-31
*.47.11.*
Dostałam 2 smsy o odlozonym terminie odbioru paczki. Pani wyjanila mi, ze nie moze mi dac gwarancji, ze kurier w koncu po paczke przyjedzie. Za co ja zaplacilam? Ile mam czekac, tydzien, dwa, a moze miesiac??? KPINA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ania90
link | zgłoś
2018-07-31
*.42.0.*
W ciągu ostatnich kilku miesięcy byłam zmuszona korzystać z usług tej firmy kilka razy. Niestety, ale większość paczek została odesłana do nadawcy, ponieważ paczki trafiały do różnych miejscowości o tej samej nazwie, oddalonych czasem o kilkaset kilkometrów. Zastanawia mnie, dlaczego firma kurieska [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2018-07-31
*.29.235.*
katastrofa najgorszy kurier jaki może być
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wiciu
link | zgłoś
2018-07-30
*.11.131.*
Dno, jedno wielkie nieporozumienie. Piszą, że kurier, a raczej jedno wielkie zero, a nie kurier, nie zastał nikogo :( O JAK MI PRZYKRO, ŻE NIE ZASTAŁ NIKOGO W PONIEDZIAŁEK O 11 W BIURZE GDZIE PRACUJE KILKANAŚCIE PRACOWNIKÓW... NIE POLECAM! TO NIE FIRMA TO ZWYKŁE NIEPOROZUMIENIE!
BRAK ZALET
ICH FIRMA TO JEDNA WIELKA WADA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-28
*.146.1.*
Paskudna firma nie wywiązują sie ze swoich obowiazkow nie przyjeżdżają po odbior paczek kurierzy nagminnie oszukuja ze przyjeżdżają i ze zawsze nie ma nikogo w domu( kiedy calymi dniami byl ktos w domu ) u mnie tak bylo 2 razy po 5 dnilacznie 10 dni czekania na kuriera .Dzwoniac na infolinie nikt ni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Barbara
link | zgłoś
2018-07-27
*.109.33.*
Kurier dostarczając paczkę wcześniej nie dzwoni, brak jakiejkowliej inforacji o doręczeniu. Już kilka razy nie zostałam poinformowana o doręczeniu przesyłki, w związku z czym paczka oczekiwała na mnie u ochrony osiedla, do momentu aż ochroniaż mi jej nie przyniósł. Paczki docierają poobijane i uszk [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2018-07-22
*.237.190.*
Paczka miała być we wtorek między godziną 10:30-12:30. Jest niedziela i dalej paczki nie dostałem. Jedynie jak wejdę w śledzenie paczki to w następnych dniach widać, że ,,Przesyłka oczekuje na kolejny cykl doręczenia.'' albo, że zostanie dostarczona 10:30-12:30. Śmiech.
Brak.
:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
peczuk
link | zgłoś
2018-07-21
*:fd07:c0be:*
Po raz kolejny firma DHL nie dowiozła paczki w terminie wysłanym smsem. Raz w ciągu tygodnia nie byli w stanie dostarczyć przesyłki, przez co musiałam ponosić koszty przeadresowania paczki do innego miasta. Człowiek traci cały dzień na oczekiwanie, nawet nie dostaje smsa z proponowanymi godzinami do [rozwiń/zwiń]
Nieterminowość, brak kontaktu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rob
link | zgłoś
2018-07-20
*.15.170.*
Beznadzieja! Paczka miała zostać dostarczona w dniu wczorajszym tj. 19 lipca z usługą dostarczenia między 18 a 22gą. Niestety kurier zamiast między godziną 18 a 22 był po godzinie 14:00 i nikogo nie zastał. Nie po to płacę dodatkowo za usługę skoro i tak robią swoje. Przekierowałem na wszelki wypade [rozwiń/zwiń]
brak
Nierzetelność, nieterminowość, brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-12
*.200.82.*
Jestem mega zadowolona, jak dostałam @ o przesyłce tak była dostarczona. Kurier bardzo uprzejmy o wysokiej kulturze sam zaproponował mi jak w dogodny sposób mogę odebrać przesyłkę
rzetelność
nie ma wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Tosiaczka
link | zgłoś
2018-06-11
*.112.81.*
Zamówiony kurier wieczór. Ponoć nie zastał adresatki, ale nawet nie zadzwonił. Adresatka była 10 minut u sąsiadki, czyli praktycznie na miejscu. Kurier samowolnie przekłada dostawę na kolejny dzień roboczy, na godziny popołudniowe (trzeba było zadzwonić na infolinię, by się o tym dowiedzieć) - ma by [rozwiń/zwiń]
w końcu paczka doszła
brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-05-29
*.26.103.*
Moja opinia dotyczy oddziału DHL we Wrocławiu przy ul. Bierutowskiej. Od roku nadaję w tym oddziale przesyłki z dokumentami dla Banku, który ma umowę z DHL. Organizacja pracy w tym oddziale jest coraz gorsza. Pomimo tego, że dziewczyny w dziale obsługi są miłe i kompetentne, obserwuję coraz dłuższy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2018-05-15
*.183.184.*
Zacznę od tego , że zamówiłam w PL prezent przez firmę kwiatową (kosz słodyczy) jako prezent urodzinowy dla członka rodziny . Pomimo tego że nie wiedziałam iż to idzie przez firmy kurierskie między innymi DHL sprawa została w Warszewie DHL została załatwiona bardzo szybko aż do momentu kiedy paczka [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...