Opinie o DHL

1.3 - poziom obsługi
1.3 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 240
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Cezary
link | zgłoś
2018-06-06
*.157.113.*
Obsługa klienta to jest żart... uwagi zostawione dla kuriera przy zamówieniu są ignorowane... godziny w których jest ktoś żeby paczkę odebrać również... Kurier nie miły, chamski, mówił jakby robił mi łaskę że paczkę dostarcza. poproszony o poczekanie 2 minut (przyjechał o 2h wcześniej niż było to um [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ulka
link | zgłoś
2018-06-05
*.254.254.*
Porażka Dhl Parcel jesli przesyłka jest za pobraniem kurier dzwoni informuje kiedy bedzie jesli jest wcześniej opłacona kurier Nie dzwoni Nie pojawia się i Nie umie użyć dzwonka skoro awizo e-mailem dostaje zdarza sie to tak czesto ze aż przykre ze Dhl nic z tym nie robi pomimo iż dzwonie z informac [rozwiń/zwiń]
BRAK
Brak kontaktu z kurierem nie dostarczanie przesyłek dno dno dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-06-05
*.69.163.*
System pokazuje, że paczka zostanie dostarczona danego dnia. Dostaje tone emaili z potwierdzeniem, że własnie tak będzie. Biorę dzień wolnego, czekam na kuriera. Pod koniec dnia informacja o planowanym terminie dostarczenia znika. Beznadzieja.
Żadne?
Mają jedną rzecz do zrobienia - dostarczyć przesyłkę - i tego zdecydowanie nie umieją
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2018-06-05
*.245.213.*
Beznadzieja !!!!!Żadnego kontaktu kuriera z klientem . Wynajął tą superfirmę sklep internetowy , który w ramach reklamacji ma odebrać ode mnie uszkodzony sprzęt AGD. To już mój trzeci termin odbioru. Poprzednie 2 nie zostały dotrzymane , mimo zapewnień na infolinii , że podane w zleceniu godziny są [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Majczel
link | zgłoś
2018-06-04
*.167.108.*
Ta firma jest okropnie niezorganizowana. Przy przeniesieniu dnia odbioru paczki internetowo nie mogę nawet zaznaczyć godziny dostarczenia, od której będę w domu. Kontakt z fimą jest jedynie przez infolinię, nie ma żadnego kontaktu z kurierem i zdażyło mi się, że siedziałam specjalnie w domu cały dzi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Karolina
link | zgłoś
2018-05-29
*.43.94.*
Z przykrością muszę napisać, że z pełną świadomością będę unikać jak ognia kontaktów z DHL. Jestem gotowa zrezygnować także z zakupu produktów jeśli miałyby być dostarczane za pośrednictwem tej firmy. Kurierzy ponad trzykrotnie (trzy różne zamówienia) zaniechali kontaktu ze mną jako klientem dostar [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-05-29
*.26.103.*
Moja opinia dotyczy oddziału DHL we Wrocławiu przy ul. Bierutowskiej. Od roku nadaję w tym oddziale przesyłki z dokumentami dla Banku, który ma umowę z DHL. Organizacja pracy w tym oddziale jest coraz gorsza. Pomimo tego, że dziewczyny w dziale obsługi są miłe i kompetentne, obserwuję coraz dłuższy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela968
link | zgłoś
2018-05-29
*.172.239.*
DHL tak wielką firma i co wielki kit ubezpieczajá przesyłki ty płacisz a jak jest uszkodzona to odrzuxajæ reklamację.spezęt popsuty sty w plecy
nie ma rządnych po miesiåcu odpowiedź negstywna
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2018-05-25
*.254.150.*
Najgorsza firma kurierska z jaką miałam do czynienia. Brak informacji o wydaniu przesyłki do doręczenia (w innych firmach standard, informacja przychodzi smsem). Brak kontaktu ze strony kuriera. Podobno był z przesyłką 2 razy, nie dzwonił, nie dostarczył. Teraz mam sobie odebrać w ich siedzibie. Nie [rozwiń/zwiń]
BRAK
Nieprofesjonalne podejscie do klienta, niewywiązywanie się z powierzonych zadań
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
baza
link | zgłoś
2018-05-24
*.21.183.*
Firma porażka.Panie na infolinii nic nie wiedzą poza tym co samemu można sprawdzić w komputerze. Na prośbę o numer telefonu do oddziału lub kogokolwiek odpowiedzialnego - odpowiadają, że nie mogą podawać takich telefonów. Centrala przeprasza komputerowo i nic dalej nie robi z niedostarczoną przesyłk [rozwiń/zwiń]
nieterminowość, brak kontaktu z osobami odpowiedzialnymi, brak rezultatów na złożone zażalenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Karolina
link | zgłoś
2018-05-18
*.175.230.*
Dramat !! Firma kompletnie nie ma pojęcia co się dzieje z paczkami, gdzie są i udziela błędnych mylących informacji !! Zero profesjonalizmu, zero czegokolwiek !! Nigdy z żadną firmą nie miałam takich problemów !! 14 maja została wysłana do mnie przesyłka, która do dnia dzisiejszego nie dotarła i nie [rozwiń/zwiń]
BRAK !!
Brak kontaktu kuriera z odbiorcą. Błędne i mylące informacje mailowe, smsowe i ze strony DHL.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika
link | zgłoś
2018-05-18
*.38.12.*
UWAGA na tego przewoźnika!!!! Po otrzymaniu informacji e-mail, że dostawa będzie 18-05-2018 między 11.30 a 13.300 telefonowałam kilka razy do centrali DHL aby uzyskać kontakt do kuriera. niestety nie chciano mi udostępnić i Pani z Centrali trzymając mnie na linii łączyła się do kurierem. Po kolejnym [rozwiń/zwiń]
utrudniony kontak z kurierem, arogancja kuriera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-05-17
*.248.164.*
Nie polecam firmę kurier zadzwonił byłem na spotkaniu wysłałem SMS a w jakiej sprawie jest telefon nie otrzymałam odpowiedzi po godzinie zadzwoniłem do kuriera kurier stwierdził że nie odbierałem telefonu i nie dostarczył paczki na maju riposty niż pytałem smsem pod powiedział że nie ma czasu paczka [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...