Opinie o DHL

1.3 - poziom obsługi
1.3 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 262
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Tosiaczka
link | zgłoś
2018-06-11
*.112.81.*
Zamówiony kurier wieczór. Ponoć nie zastał adresatki, ale nawet nie zadzwonił. Adresatka była 10 minut u sąsiadki, czyli praktycznie na miejscu. Kurier samowolnie przekłada dostawę na kolejny dzień roboczy, na godziny popołudniowe (trzeba było zadzwonić na infolinię, by się o tym dowiedzieć) - ma by [rozwiń/zwiń]
w końcu paczka doszła
brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-05-29
*.26.103.*
Moja opinia dotyczy oddziału DHL we Wrocławiu przy ul. Bierutowskiej. Od roku nadaję w tym oddziale przesyłki z dokumentami dla Banku, który ma umowę z DHL. Organizacja pracy w tym oddziale jest coraz gorsza. Pomimo tego, że dziewczyny w dziale obsługi są miłe i kompetentne, obserwuję coraz dłuższy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2018-05-15
*.183.184.*
Zacznę od tego , że zamówiłam w PL prezent przez firmę kwiatową (kosz słodyczy) jako prezent urodzinowy dla członka rodziny . Pomimo tego że nie wiedziałam iż to idzie przez firmy kurierskie między innymi DHL sprawa została w Warszewie DHL została załatwiona bardzo szybko aż do momentu kiedy paczka [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
noris1225
link | zgłoś
2018-04-03
*.172.233.*
Zamówilem paczke przed świetami jeszcze nie otrzymałem zamiast z Ustki pszewiesc do Gdanska to 100km i dalej Elblag to tesz 100km to jak sledziłem pszesyłke była w Poznaniu koszmar mieli dostarczyc 3.04 ale po południu wyznaczyli termin na 4.04 pierwszy i ostatni ras zamawiam u nich robilem zdiencia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
noris1225
link | zgłoś
2018-03-29
*.0.126.*
Czekam na przesyłke z Ustki ma byc dostarczona koło Elblaga jak weszłem w sledzenie przesylek dhl to paczka znajduje sie w Poznaniu okrezna droga wiaza zamiast Ustka-Gdansk-Elblag
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Iwona
link | zgłoś
2016-10-20
*.67.89.*
Poziom bardzo mierny - nie ma możliwości kontaktu z kurierem (często nie ma mnie w domu żeby odebrać przesyłkę), nie ma możliwości wskazania wcześniej, żeby coś w tym zakresie ustalić a jak zaproponowałam, że o innej porze mogę być pod innym adresem (w tej samej miejscowości) to mi powiedziano, że n [rozwiń/zwiń]
Żadnych szczególnych
brak kontaktu z kurierem, beznadziejne godziny dostawy, brak możliwości ustalenia godziny dostawy, brak możliwości zmiany w zakresie adresu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zdziwiona
link | zgłoś
2015-10-21
*.74.212.*
Zamowilam przesylke ok 1-2kg 40na 20 cm czesci zamienne od producenta,ma podpisana umowe z dhl i zdziwilam sie 36 zl przesyłka za pobraniem,w innych firmach jest to ok 20.zl .NIE zamowila bym gdyby te czesci mozna bylo kupic w sklepie .Pracownicy dhl nie zarabiaja az tak duzo zeby mozna bylo spodzie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariusz
link | zgłoś
2015-10-05
*.228.91.*
firma profesjonalna, jakość usług bardzo dobra
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
emi
link | zgłoś
2014-09-20
*.2.58.*
profesjonalna firma ,szybka konkretna obsługa, dowód osobisty dotarł szybko na czas w drugi koniec Polski
szybka dostawa,pewna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2014-04-27
*.98.101.*
Ja tam uważam że są najlepsi. Warci swojej ceny. Paczka dzisiaj wysłana jutro będzie na 100% na miejscu. Czego więcej oczekujemy od kuriera? Jak chcecie taniej to wyślijcie pocztą i teżnie koniecznie będzie tanio.
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Generał Nowa Wola
link | zgłoś
2014-04-10
*.107.21.*
Co kogo obchodzi jakim Dhl jest pracodawca. Mają dostarczac paczki itylko to sie liczy dla klient. Ja nie korzystam z ich usług bo wiem jak traktuja przesyłki. POracownicy maja wszystko w dupie zarowno paczki jak i swoich klientów. Nie polecam...
drogo, mają wszystko i wszystkich w dupie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kebab1984
link | zgłoś
2014-04-10
*.69.1.*
Zgadzam się w 100%. Kto jak kto ale na DHL można polegać. Paczki zawsze docierają w nienaruszonym idealnym stanie. Mają dużą ofertę i nowoczesne magazyny. Co więcej dają pracę tysiącom modych ludzi co też jest bardzo ważne. Dzięki temu ich wspieram i korzystam z ich usług.
dobra firma i pracodawca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin Przasnycki
link | zgłoś
2014-04-10
*.25.184.*
Czesto korzystam z ich usług i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Kazdy kto wywyła duzo paczek poprze moje słowa.
tania i solidna firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...