Opinie o DHL

1.3 - poziom obsługi
1.3 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 240
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.dhl.com.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Elżbieta
link | zgłoś
2018-08-14
*.31.147.*
Kurierzy są bardzo chamscy. Nie spotkałam w tej firmie kuriera, który chciałby dostosować się do klienta.W końcu my klienci też pracujemy.Bywa także ,że dzwoni kurier , zapowiada się na konkretną godzinę ( rzucam wszystko, siedzę w domu i czekam) a ten nie pojawia się. Dzwonie wieczorem, ani przepra [rozwiń/zwiń]
żadnych
wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lala
link | zgłoś
2018-08-14
*.47.100.*
Beznadziejni kurierzy, zero dobrych manier
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żaneta
link | zgłoś
2018-08-13
*.172.234.*
Paczki nie dostarczają, tak samo nie ma żadnej informacji czy ona wgl dojdzie, można do nich pisać dzwonić i nic. Porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2018-08-11
*.47.170.*
Tragedia. Nie pierwszy raz zawiodłam się na tej firmie kurierskiej. Przesyłka miała zostać doręczona w piątek w godz. 14:30 - 18:30. Mimo, że cały czas byłam na miejscu, otrzymałam e-mail UWAGA! o 14:29, że przesyłka została awizowana. Postanowiłam przekierować przesyłkę i jako, że dostępna była opc [rozwiń/zwiń]
brak
nieterminowość, nieuprzejma konsultantka telefoniczna, brak informacji ze strony kuriera, brak informacji o dodatkowych opłatach, wysyłanie nieprawidłowych informacji o statusie przesyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2018-08-10
*.54.102.*
Beznadzieja. Paczka miała być dostarczona w piątek nawet przyszedł mi SMS a dojdzie w poniedziałek. Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Karolina
link | zgłoś
2018-08-10
*.25.231.*
Kurier poleciał w hu**!!!!!!! Nie było go tutaj w ogóle! W środę czekałam cały dzień na przesyłkę,po czym ok godz 16 weszłam na stronę o śledzeniu przesyłek i odczytałam informacje,że kurier nie zastal nikogo w domu i ponowna próba doręczenia odbędzie się w piątek!!!!! Bzdura! Nawet awiza w skrzynce [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2018-08-10
*.146.44.*
Kurier nie dotarł na miejsce, bo stwierdził że adres podany na paczce nie jest adresem domowym, tylko firmowym. Oczywiście nie powiadomił mnie o tym, bo okazuje się że w DHL trzeba dodatkowo płacić za usługę kontaktu kurier-odbiorca. Przekierowałam paczkę do punktu odbioru, żeby biedny kierowca nie [rozwiń/zwiń]
usługa niewykonana
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karina
link | zgłoś
2018-08-10
*.47.166.*
Bbsługa klienta na żenującym poziomie, brak kontaktu z strony kuriera, awizowanie paczek pomimo obecności w domu. Na infolinii niekompetentni i nieuprzejmi ludzie.
kontakt z klientem praktycznie zerowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ja
link | zgłoś
2018-08-10
*.29.105.*
Trzy razy był kurier i ani razu nie dostarczył produktu do adresta. Inaczej się umowia z nadawcą a inaczej z odbiorcą. Idzie w zaprate i robi z kilenta kretyna. LEpiej skorzystac z innego usługodawcy - wolny rynek.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katrin
link | zgłoś
2018-08-10
*.198.212.*
Dać wszędzie o nich opinie nawet na fb i przestana korzystać z ich usług to rozpadnie sie firma szybko ja tak dzis zrobie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Katrin
link | zgłoś
2018-08-10
*.198.212.*
Przez pomyłke podałam zły nr kontaktowy ale wczoraj zgłaszałam w sklepie dziś od rana dzwonie że był kurier niby i podałam im mój nr żeby kurier kontaktował sie nic cisza nie pomagaja dzwonie do kuriera to wyłączył tel całkiem dziś w zebach przyniosą przesyłke
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek
link | zgłoś
2018-08-09
*:c8ea:8174:*
Z każdą paczką, którą mieli mi dostarczyć, jest kłopot, obsługa klienta jest poniżej krytyki, kurierzy nie mówią prawdy, firma uruchamia usługę (doręczenie wieczorem), której nie realizuje. Nigdy w życiu ani z nich nie skorzystam, ani nie skorzystam ze sklepu internetowego, który dostarcza przez nic [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak kontaktu, niesympatyczni pracownicy, nie realizują usług.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2018-08-09
*.112.0.*
Co paczka, to problem. Kurier zawsze twierdzi był, ale jakoś nikt go nie widział, choć zawsze była w domu przynajmniej jedna osoba. Kurier wcześniej nie dzwoni do adresata, bo "taką usługę musi wykupić nadawca paczki". Wciskają ciemnotę aż miło. Paczka nadawana tą firmą nigdy nie doszła do nas na cz [rozwiń/zwiń]
brak
niepunktualni, kłamią, niekompetentny kurier
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...