Opinie o Drukarnia Drukomat

2.1 - poziom obsługi
2.7 - jakość usług / cena
2.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 16
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.drukomat.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Ewa
link | zgłoś
2018-08-16
*.81.149.*
Absolutnie nie polecam! Na co dzień mieszkam i pracuję na wyspie Guernsey, Wielka Brytania, jakiś czas temu zdecydowałam się, że poszukam w Polsce drukarni do wydrukowania 15 tysięcy ulotek dla miejsca w którym pracuję. W związku z tym napisałam kilkanaście e-maili do wybranych drukarni z zapytan [rozwiń/zwiń]
żadnych
absolutnie brak chęci pomocy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2018-05-30
*.179.219.*
UWAGA NA NICH!!! Niebywały poziom ignorancji. W reklamacjach celowo trzymają pracowników z zerowym poziomem kompetencji. Oto treść maila reklamacyjnego do nich: "Nie bardzo wiadomo jakich kostek kolorystycznych dotyczy ta informacja. Jeżeli się pisze o kostkach to uprzednio należy je wstawić n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2018-04-12
*.254.247.*
Słaba jakość obsługi, zero wyrozumiałości i przede wszystkim co widać i razi - przedmiotowe traktowanie klientów. Mają błędy na stronie przez co zamówienia nie trafiają do realizacji... a to generuje obsunięcia w terminach.
brak
nieuprzejma obsługa, brak terminowości, przedmiotowe traktowanie człowieka na zasadzie NIE to NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2018-04-05
*.184.254.*
Dzieciaki bawią się w drukowanie wizytówek. W regulaminie jest tolerancja przesunięcia projektu o 1 mm. Trzeba być "po spożyciu" żeby tak drukować wizytówki. Na pewno nie złożyłbym zamówienia mając taką wiedzę. W efekcie mam wizytówki 50x90 (w pionie), gdzie margines z prawej strony ramki tekstowe [rozwiń/zwiń]
Kompletny brak precyzji przysłania wszstkie zalety
Wizytówki docinane bezmyślnie/bez nadzoru człowieka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pietro
link | zgłoś
2018-03-13
*.77.147.*
Żenada Żenada i jeszcze raz "mamy Cię w d***"! Zleciłem tej firmie pracę, która miała zostać wysłana do mnie przed weekendem, po weekndzie dostałem maila, że niestety mieli problem z wysyłką i pracę będę miał na wtorek do 12. We wtorek o 11.30 skontaktowałem się aby zapytać co z moim zamówieniem p [rozwiń/zwiń]
niska cena
niska jakość, nieterminowość, arogancja działu reklamacji, niezgodność podanych terminów z faktycznym czasem realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jagoda
link | zgłoś
2017-12-04
*.205.157.*
Ponownie skorzystałam z usług tej drukarni, nie mam zastrzeżeń .Jakość druku bardzo dobra,może wydruki zależą od przygotowania grafika. Kontakt z osobą z infolinii bardzo dobry, i pomocny.Może tylko przekazywanie plików nie zawsze jasne
Terminowośc/jak do tej pory/
przekazywanie plików
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2017-12-01
*.183.70.*
Obsługa na bardzo niskim poziomie merytorycznym przy załatwianiu sprawy nieterminowości wykonania zleconej usługi.Zdecydowanie odradzam współpracę z tą drukarnią.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2017-11-15
*.99.151.*
Odradzam, źle wydrukowane ulotki składane (przesunięcie lini łamania o 100% powyżej określonej przez nich samych normy, do tego źle przygotowana płyta offsetowa i w całym nakładzie wydrukowane paprochy. I pani po całym dniu nie wie czy dział reklamacji uwzględni sprawę - chociaż sama przyznaje, że n [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pola
link | zgłoś
2017-09-22
*.185.53.*
Fatalna i bezczelna obsługa. Ciągle opóźniają zamówienia i mają to wszytko w d.... Mówią przykro mi a co klient ma zrobić jeśli produkt jet potrzebny n konkretny dzień. Nie polecam !
brak
nierzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jan
link | zgłoś
2017-06-12
*.40.12.*
Miałem u nich zamawiać. Dzwonie do nich a Pani jakaś taka opryskliwa, że mam czytać ofertę na stronie. Jak bym był pewien tego, co tam jest napisane to bym nie dzwonił. Po opiniach widzę, że dobrze mi to wyszło :).
brak
skierujecie Panią obsługująca na szkolenie obsługi klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Wojtek
link | zgłoś
2017-03-10
*.188.185.*
póki nie ma wpadki to jest wszystko ok. Ale jak zaliczą wpadkę, to zero przejęcia i zero chęci niestandardowego rozwiązania problemu. Problemy występują z terminowością. NIE POLECAM
brak terminowości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dom
link | zgłoś
2017-02-09
*.123.191.*
Drukowałem u nich 2 razy te same ulotki, z rocznym odstępem czasu. Dobrze zapakowane paczki dostałem w terminie, za pierwszym razem byłem zachwycony jakością druku i ceną, za drugim razem już nie było tej samej kolorystyki, ale i tak było nieźle. Teraz przymierzam się poraz trzeci. Czasami dają rab [rozwiń/zwiń]
tanio, szybko, dobrze
czasami problemy z ładowaniem plików zależne od przeglądarki, nieórwna jakość druku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2016-11-18
*.27.69.*
Szczerze NIE polecam usług tej drukarni. Na początku wszystko wyglądało niegroźnie. Dostaliśmy potwierdzenie wysłania paczki z datą doręczenia, jednak w dniu dostarczenia, po wykonaniu telefonu do drukarni, drukomat poinformował nas, że zamówienie NIE zostało wydrukowane, gdyż mieli błąd systemowy.. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...