Opinie o Duon

1.1 - poziom obsługi
1.3 - jakość usług / cena
0.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 20
Kategoria:
Dostawcy prądu

Strona internetowa:
duon.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
K.
link | zgłoś
2017-04-13
*.179.232.*
Ja tak samo zostałem oszukany przez DUON :) miałem z nimi podpisana umowę na gaz i prąd, nie wysłali mi umowy na prąd, tak więc wypowiedzenie napisałem za prąd do pośrednika z którym miałem umowę wcześniej (bo myślałem, że z nim obowiązuje mnie umowa). Oczywiście gdy wysłałem wypowiedzenie dot. gaz [rozwiń/zwiń]
0
obsługa klient, rzetelność, prawdomówność,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2017-03-29
*.150.80.*
Zostałem perfidnie oszukany. Przedstawiono umowę na która miała być na 2 lata a później podpisali i wpisali 4 lata. Odczekali 3 tygodnie przysłali tak żeby nie można było odstąpić. Socjotechniki agresywnej sprzedaży. Jęk najdalej od tej firmy. Rozmawiałem z poszkodowanymi, wszyscy bezradni a Urząd O [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2017-02-18
*.214.150.*
Masakra masakra masakra próbuje odstąpić od umowy od października a jest luty musiałem zamknąć sklep właściciel lokalu próbuje podpisać umowę z nowym dostawca niestety sie nie da bo nadal moja umowa nie została zerwana brak kontaktu z kim kolwiek przedstawiciele po podpisaniu maja cie w dupie ! Dzwo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2017-02-03
*.6.154.*
Potrzebuję kogoś kto zajął by się odwołaniem od kar z firmy Duon.Umowę spisałem pół roku przed datą na rozpoczęciem korzystania ze sprzedaży przez Duon.W międzyczasie doszło do likwidacji sklepu z przyczyn ekonomicznych.Zostałem obciążony karami za odstąpienie od umowy.Proszę kogoś o pomoc w tej spr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oszukany
link | zgłoś
2016-12-07
*.254.146.*
Zostałem perfidnie oszukany. Przedstawiono umowę na która miała być na 2 lata a później podpisali i wpisali 4 lata. Odczekali 3 tygodnie przysłali tak żeby nie można było odstąpić. Socjotechniki agresywnej sprzedaży. Jęk najdalej od tej firmy. Rozmawiałem z poszkodowanymi, wszyscy bezradni a Urząd O [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2016-11-25
*.238.172.*
uwaga , zapoznajcie się z tym w jaki sposób i na jakich można rozwiązać umowę z tym dostawcą, czy to jest łatwe i jak obwarowane.... hmmm , no i ile kosztuje jak zmienicie zdanie w trakcie trwania umowy... albo sprzedacie mieszkanie, odpowiedz nasunie się sama.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2016-10-12
*.36.45.*
Firma "krzak". Zdecydowałem się na e-faktury i korzystanie z firmowego e-boka. Saldo na koncie w eboku O zł zaś nagminnie dostaję sms`y o zadłużeniu. Permanentnie nie odpisują na zgłoszenia i reklamacje. Panie z infolinii są nie doinformowane i infantylne. Usłyszałem , że to mój problem , że nie [rozwiń/zwiń]
Całkowity brak
Brak kontaktu, odmowa udzielenia informacji na zgłoszoną reklamację , praktyczny brak zainteresowania klientem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2016-08-18
*.134.79.*
Przestrzegam przed firmą Duon z punktem obsługi w Małkini Górnej Podpisałem umowę na założenie przyłącza gazowego z firmą Duon. Mieli wybudować linię o dł ok 200 m i przyłączyć gaz do 8 dostawców w tym do 2 firm. Zakończenie miało być w IV kwartale 2015 roku. Jak możecie się już domyślać terminu nie [rozwiń/zwiń]
nie znam
j.w
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magnolia
link | zgłoś
2016-08-09
*.254.227.*
piszę aby przestrzec wszystkich przed firmą DUON. Podpisaliśmy z nimi umowę na dostarczanie paliwa gazowego. Nie możemy się doprosić o faktury. Po kilku interwencjach wreszcie przysłali ale co z tego jak były z datą płatności przeterminowaną. Duplikatów nie wystawili bo nie mogą. Nagminnie zaś przys [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2016-07-18
*.14.64.*
Ostrzegam przed firmą Duon, mój przypadek to pewnie jeden z wielu jednakże postanowiłem napisać o tej firmie. Miałem podpisaną umowę z firmą Duon na rok. Jednakże uważałem, że kwota nie jest dla aż tak satysfakcjonująca ,w związku z tym znalazłem dużo korzystniejszą ofertę innej firmy sprzedającej p [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aska
link | zgłoś
2016-06-14
*.131.160.*
Witam- dolanczam sie do negatywnych opini,pisze dokladnie z Lezajska przedstawiciel tutejszy to klamca i naciagacz,umowa ktora miala byc napisana na 2 lata okazuje sie ze jest na 3,nie jestem jedyna osoba oszukana w ten sposob moge podac inna osobe ktora naciagnal juz na 4 lata a tez miala byc na 2 [rozwiń/zwiń]
NIE MA ZADNYCH ZALET
KLAMSTWO, OSZUSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
knick
link | zgłoś
2016-01-02
*.224.47.*
Nie poleciłbym nikomu. Ceny za energię nie z tej ziemi a umowy zawierane są przez oszustów którzy zamydlają oczy. Dobrze kręcą i robią dobre wrażenie. Powinni się wstydzić. Nie rozumiem jak można mieć taki tupet, by tak kłamać i nabierać ludzi. Szkoda gadać.. a te wszystkie przychylne opinie to nic [rozwiń/zwiń]
oszuści - krętacze - drożyzna nie z tej ziemii !!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cezary
link | zgłoś
2015-10-09
*.8.217.*
Podzielam zdanie tych, którzy mają złe wrażenia o DUON. Jestem rozczarowany współpracą, po 1. w związku z tymi ich korektami, po 2. w związku z brakiem faktycznie czytelnych rozliczeń, a może wogóle braku rozliczeń, bo nic nie wynika, po 3. kretacze przedstawiciele - obiecują złote góry!, po 4. i [rozwiń/zwiń]
0
1000000000
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]