Opinie o ebutik.pl

3.6 - poziom obsługi
3.3 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 15
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
ebutik.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Klaudia
link | zgłoś
2018-05-16
*.198.0.*
Polecam ubrania z tej strony są bardzo dobrej jakości. Zamawiałam niedawno wszystko przyszło w odpowiednim rozmiarze i takie jak na zdjęciach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2018-05-13
*.62.119.*
Ceny zachęcające, jednak trzeba uważać na rozmiarówkę. Nie zawsze się zgadza.. Kupiłam ostatnim razem spodnie, na metce 38 a w rzeczywistości 34/36
Niskie ceny, mnóstwo promocji, szybka wysyłka
Niska jakość nie których produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2018-04-30
*.199.113.*
Ubrania słabej jakości, zwykła chińszczyzna. O dziwo na stronie w ogóle nie ma negatywnych komentarzy. Chciałam przestrzec potencjalnych klientów przed pewnym produktem, ale niestety nie ma takiej opcji. Generalnie nie polecam sklepu, w którym gdy coś poszło nie tak obsługa nagle zaczyna milczeć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2018-04-15
*.10.210.*
Jestem czlonkinia wszystkich grup facebookowych sklepu butik. Polecam dolaczenie, gdyż z nimi nie da się przegapic zadnych promocji. Dawno nie sledzilam strony sklepu, siedzac wieczorem na fb zobaczylam informacje ze za godzine konczy się promocja na naprawdę swietne bluzki, jeszcze zdazylam :) czek [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2018-03-27
*.156.89.*
Zamówiłam koszulę z żabotem w sklepie internetowym. Okazała się troszeczkę zbyt luźna, mimo że rozmiar i wymiary podane w tabelce obok powinny pasować idealnie. Lubię większe ubrania, więc nie mam zamiaru jej oddawać, jednak ostrzegam żeby patrzeć również na to jak prezentowana rzecz układa się na c [rozwiń/zwiń]
szybka dostawa, dobry materiał
rozmiar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Tomasz
link | zgłoś
2018-03-27
*.156.89.*
Zamówiłem buty dla narzeczonej, wiedziałem jaki ma rozmiar, niestety, nie znałem długości wkładki. Okazało się, że baleriny, chociaż bardzo się spodobały, były za małe. Myślałem że nie da się nic z tym zrobić. Narzeczona, mimo mojego sceptycznego podejścia, zdecydowała się na zamianę. Byłem bardzo z [rozwiń/zwiń]
jakość towaru, szybka obsługa, możliwość wymiany
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izusiiiaa
link | zgłoś
2018-03-16
*.43.153.*
Parę dni temu zamówiłam spodnie które miały przylegac do kostek, po przyjściu spodni byłam rozczarowana ponieważ już widziałam, że kolor spodni jest zupełnie inny niż jak na zdjęciu gdzie były prezentowane, ale no mniejsza. Po przymierzeniu stałam się bardziej rozczarowana i wkurzona bo spodnie przy [rozwiń/zwiń]
Produkt kompletnie inny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
goska
link | zgłoś
2018-03-16
*.65.3.*
BLUZA S -102 W BIUŚCIE (ROZ. 44, 46 ), W JEDNEJ PARZE BUTÓW JEDEN USZYTY SZERSZY, W DRUGIEJ PARZE (BUTY ZA 75 ZŁ.) BRAK NA SZNURÓWCE DUŻEJ OZDOBNEJ APLIKACJI ,,DIAMENTU". CÓRKA PO NIEDZIELI CHCIAŁA WYJŚĆ W BUTACH-NO I CHYBA BY WYGLĄDAŁA JAK BIEDNY CHIŃCZYK -JEDNYM SŁOWEM CHIŃSKA MELINA
wybrakowane nie warte swojej ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-03-07
*.254.144.*
TRAGEDIA!!!! Zamówione dwa kardigany na promocji, jeden to produkt nie zgodny z opisem odcień różni się niż na zdjęciu, ciężki, gryzący materiał! A drugi przyszedł rozdarty, został dokonany zwrot 28.02.2017 a 06.03.2017 został wykonany telefon do firmy EBUTIK w firmie powiedzieli że paczka jeszcze d [rozwiń/zwiń]
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gonia
link | zgłoś
2017-07-26
*.28.248.*
kupiłam 2 zegarki. Cena odpowiada jakości. Ja jestem zadowolona. Szybka wysyłka.
ładnie się prezentuja na ręce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Anka
link | zgłoś
2017-03-01
*.114.189.*
Sklep solidny, bezproblemowy zwrot towaru. Niestety, po wystawieniu gorszej opinii o produkcie, taka opinia nie pojawia się nigdy/stąd same zachwyty nad jakością towaru na stronie sklepu - te wydrukowane, bo chwalące/. Numeracje i kolory nie zawsze adekwatne do podanej informacji. Można trafić na co [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
musli
link | zgłoś
2016-10-22
*.128.229.*
Oni okłamują klientki!!! Kupowałam tam ciuchy, do czasu, kiedy zobaczyłam w ofercie sukienkę z najnowszej kolekcji jesień/zima marki Funk`n`Soul. Kobitki ja mam tę sukienkę od 2011 roku!!! A cena tego cuda z 69,90 na 41,94, a ja kupiłam ją na Świstaku za 20zł, ale się zagotowałam. Napisałam opinię o [rozwiń/zwiń]
bardzo szybka wysyłka
stare kolekcje sprzed kilku lat, wyświetlają tylko pozytywne opinie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kowal
link | zgłoś
2014-11-04
*.42.204.*
super sklep dla wymagających, szybka dostawa i produkty z najwyższej półki skłaniają mnie do częstych zakupów. jak dla mnie bomba, polecam wszystkim, moi znaj0omi są pod wrażeniem;)
rewelacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...