Opinie o ebutik.pl

4.4 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 14
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
ebutik.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Aleksandra
link | zgłoś
2019-02-05
*.219.209.*
Z czystym sumieniem polecam ten sklep, od paru lat zamawiam tam większość ubrań. Za 100 zł można sobie skompletować 2-3 fajne ciuchy. Wszystko jest dobrej jakości i nigdy jeszcze żaden zwrot mi się nie zdarzył.
Duży wybor dobre ceny promocje i rabaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2019-01-21
*.248.164.*
Procedurę zwrotu należności przeciagaja na ostatni dzień, pomimo zapisu w regulaminie niezwłocznie. O koszty przesyłki trzeba się upomnieć bo nie zwracają.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2018-11-30
*:dd51:1330:*
Genialny sklep! Nie dość, że fachowa obsługa to ubrania są świetnej jakości! Złożyłam spore zamówienie i z każdej rzeczy jestem zadowolona! Polecam z czystym sumieniem
Jakoś ubrań, kontakt z obsługą, rzetelność pracowników
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klaudia
link | zgłoś
2018-05-16
*.198.0.*
Polecam ubrania z tej strony są bardzo dobrej jakości. Zamawiałam niedawno wszystko przyszło w odpowiednim rozmiarze i takie jak na zdjęciach.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2018-05-13
*.62.119.*
Ceny zachęcające, jednak trzeba uważać na rozmiarówkę. Nie zawsze się zgadza.. Kupiłam ostatnim razem spodnie, na metce 38 a w rzeczywistości 34/36
Niskie ceny, mnóstwo promocji, szybka wysyłka
Niska jakość nie których produktów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Ilona
link | zgłoś
2018-04-15
*.10.210.*
Jestem czlonkinia wszystkich grup facebookowych sklepu butik. Polecam dolaczenie, gdyż z nimi nie da się przegapic zadnych promocji. Dawno nie sledzilam strony sklepu, siedzac wieczorem na fb zobaczylam informacje ze za godzine konczy się promocja na naprawdę swietne bluzki, jeszcze zdazylam :) czek [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2018-03-27
*.156.89.*
Zamówiłam koszulę z żabotem w sklepie internetowym. Okazała się troszeczkę zbyt luźna, mimo że rozmiar i wymiary podane w tabelce obok powinny pasować idealnie. Lubię większe ubrania, więc nie mam zamiaru jej oddawać, jednak ostrzegam żeby patrzeć również na to jak prezentowana rzecz układa się na c [rozwiń/zwiń]
szybka dostawa, dobry materiał
rozmiar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2018-03-27
*.156.89.*
Zamówiłem buty dla narzeczonej, wiedziałem jaki ma rozmiar, niestety, nie znałem długości wkładki. Okazało się, że baleriny, chociaż bardzo się spodobały, były za małe. Myślałem że nie da się nic z tym zrobić. Narzeczona, mimo mojego sceptycznego podejścia, zdecydowała się na zamianę. Byłem bardzo z [rozwiń/zwiń]
jakość towaru, szybka obsługa, możliwość wymiany
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gonia
link | zgłoś
2017-07-26
*.28.248.*
kupiłam 2 zegarki. Cena odpowiada jakości. Ja jestem zadowolona. Szybka wysyłka.
ładnie się prezentuja na ręce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anka
link | zgłoś
2017-03-01
*.114.189.*
Sklep solidny, bezproblemowy zwrot towaru. Niestety, po wystawieniu gorszej opinii o produkcie, taka opinia nie pojawia się nigdy/stąd same zachwyty nad jakością towaru na stronie sklepu - te wydrukowane, bo chwalące/. Numeracje i kolory nie zawsze adekwatne do podanej informacji. Można trafić na co [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
musli
link | zgłoś
2016-10-22
*.128.229.*
Oni okłamują klientki!!! Kupowałam tam ciuchy, do czasu, kiedy zobaczyłam w ofercie sukienkę z najnowszej kolekcji jesień/zima marki Funk`n`Soul. Kobitki ja mam tę sukienkę od 2011 roku!!! A cena tego cuda z 69,90 na 41,94, a ja kupiłam ją na Świstaku za 20zł, ale się zagotowałam. Napisałam opinię o [rozwiń/zwiń]
bardzo szybka wysyłka
stare kolekcje sprzed kilku lat, wyświetlają tylko pozytywne opinie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kowal
link | zgłoś
2014-11-04
*.42.204.*
super sklep dla wymagających, szybka dostawa i produkty z najwyższej półki skłaniają mnie do częstych zakupów. jak dla mnie bomba, polecam wszystkim, moi znaj0omi są pod wrażeniem;)
rewelacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta Szczecin
link | zgłoś
2014-09-03
*.42.213.*
Ebutik to wzorowy sklep internetowy, który powinien być wyznacznikiem dla innych tego rodzaju firm. Szybka wysyłka, odzież dobrze wyeksponowana i co najważniejsze przyjeżdza taka sama jak na zdjęciu. Żadnych przekłamań. Polecam Marta
wzorowy sklep
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...