Opinie o EITECH Paweł Machulec

4.5 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 14
Kategoria:
Auta sprzedaż - nowe

Strona internetowa:
www.eitech.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Tomasz
link | zgłoś
2019-07-22
*.99.105.*
Moje dane także zostały wykorzystane przez EITECH Paweł Machulec, a dokładnie przez Modern Natalia Mrugała a szkoda została zgłoszona przez niejaką Małgorzata Banasik . Według ubezpieczyciela miałem szkodę w ich samochodzie co jest nieprawdą. Pofatygowałem się do ich firmy bo akutat mam niedaleko al [rozwiń/zwiń]
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Franek
link | zgłoś
2019-04-03
*.47.129.*
To jakaś niepoważna firemka. Znalazłem ich w ogłoszeniu na Allegro ponieważ szukałem leasingu na samochód dostawczy. Znalazłem ich "super" ofertę bez wpłaty. Okazuje się, że to nie taka super oferta bo jest zakombinowane coś z ceną samochodu ale nie wiem dokładnie co. Na pewno cena samochodu jest wy [rozwiń/zwiń]
dobra oferta
fałszowanie informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiek
link | zgłoś
2019-02-28
*.30.103.*
Ja też dostałem od PZU pismo z wezwaniem do zlożenia wyjaśnienia na temat wypadku . tylko że ja nie miałem żadnego wypadku . użyli moich danych ? na ktory Komisariat zgłosiliście się z tom sprawą ?
-
0-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławomir
link | zgłoś
2018-10-17
*.99.105.*
Nie miałem żadnych ZŁYCH przygód jak tutaj wypisują. Sądzę, że opinie wyssane z palca, ażeby tylko przykuć uwagę i zepsuć wizerunek firmy. SERDECZNIE POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2018-10-12
*.147.99.*
Samochód bez jakiegokolwiek zarzutu! Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Piotr
link | zgłoś
2018-10-12
*.231.2.*
Samochody zgodne ze specyfikacją, szybki proces zakupu. Ceny najniższe na rynku. Samochody dostępne od ręki! Polecam zakup!
Dostępność oraz szybkość działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mauritius
link | zgłoś
2018-07-26
*.137.189.*
Transakcja zrealizowana bez najmniejszych problemów. Szybko i konkretnie.
Rzetelnosc
Nie widze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Staszek Kozłowski
link | zgłoś
2018-07-24
*.134.57.*
Szczerze polecam. Obsługa na najwyższym poziomie.
Profesjonalizm
Trochę wysokie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin Zgierz
link | zgłoś
2018-07-17
*.231.2.*
Z mojej strony wszystko idealnie. Kupiłem na przestrzeni roku 3 samochody i nigdy żadnego problemu. Gorące podziękowania dla handlowca Pana Roberta za atrakcyjne oferty, profesjonalną obsługę.
profesjonalna obsługa, duży wybór
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Z_Z
link | zgłoś
2018-07-15
*.126.103.*
Polecam . Wszystko gra. Zgodnie z zamówieniem .
Terminowość
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
xD
link | zgłoś
2018-07-08
*.47.192.*
Wszystko spoko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2018-07-05
*.68.13.*
Wszystko na najwyższym poziomie . Udany zakup.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AliG
link | zgłoś
2018-07-04
*.47.143.*
Ja tam polecam.
Wszystko ok
Nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...