Opinie o EITECH Paweł Machulec

4.1 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 16
Kategoria:
Auta sprzedaż - nowe

Strona internetowa:
www.eitech.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Franek
link | zgłoś
2019-04-03
*.47.129.*
To jakaś niepoważna firemka. Znalazłem ich w ogłoszeniu na Allegro ponieważ szukałem leasingu na samochód dostawczy. Znalazłem ich "super" ofertę bez wpłaty. Okazuje się, że to nie taka super oferta bo jest zakombinowane coś z ceną samochodu ale nie wiem dokładnie co. Na pewno cena samochodu jest wy [rozwiń/zwiń]
dobra oferta
fałszowanie informacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hhhhj
link | zgłoś
2019-03-17
*.31.40.*
proponuje każdemu kto wynajmował samochód od CARLET sprawdzenie swoich szkód. Byłem przesłuchiwany i miałem możliwość zajżeć do akt sprawy. Pan Paweł Machulec razem z Natalia Mrugała i Małgorzata Banasik wykorzystywali dane swoich klientów do zgłaszanych przez nich szkód. Pan Machulec wykorzystywał [rozwiń/zwiń]
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alex
link | zgłoś
2019-03-04
*.47.167.*
ja juz bylem na policji, powiedzialem ze wynajmowalem ale wypadku nie mialem a w dacie wypadku z pzu byle calkiem gdzie indziej na co mam swiadkow ponoc prowadzom postepowanie bo pzu ma straty na kilkaset tyisency zlotych przez ta firme i jego laske modern czy jakos tak
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiek
link | zgłoś
2019-02-28
*.30.103.*
Ja też dostałem od PZU pismo z wezwaniem do zlożenia wyjaśnienia na temat wypadku . tylko że ja nie miałem żadnego wypadku . użyli moich danych ? na ktory Komisariat zgłosiliście się z tom sprawą ?
-
0-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alex
link | zgłoś
2019-02-26
*.146.166.*
oszusci ! mialem od nich wynajety samochod, ktory zostal mi odebrany, pozniej okazalo sie ze podstawili mnie pod szkode calkowita na tym samochodzie pomimo ze nigdy nie mialem wypadku ich autem, kradna dane i uzywaja je bez waszej zgody, zawiadamiam policje o thym , poza tym samochod nie byl ich tyl [rozwiń/zwiń]
brak
kradna dane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Sławomir
link | zgłoś
2018-10-17
*.99.105.*
Nie miałem żadnych ZŁYCH przygód jak tutaj wypisują. Sądzę, że opinie wyssane z palca, ażeby tylko przykuć uwagę i zepsuć wizerunek firmy. SERDECZNIE POLECAM!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2018-10-12
*.147.99.*
Samochód bez jakiegokolwiek zarzutu! Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2018-10-12
*.231.2.*
Samochody zgodne ze specyfikacją, szybki proces zakupu. Ceny najniższe na rynku. Samochody dostępne od ręki! Polecam zakup!
Dostępność oraz szybkość działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mauritius
link | zgłoś
2018-07-26
*.137.189.*
Transakcja zrealizowana bez najmniejszych problemów. Szybko i konkretnie.
Rzetelnosc
Nie widze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Staszek Kozłowski
link | zgłoś
2018-07-24
*.134.57.*
Szczerze polecam. Obsługa na najwyższym poziomie.
Profesjonalizm
Trochę wysokie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marcin Zgierz
link | zgłoś
2018-07-17
*.231.2.*
Z mojej strony wszystko idealnie. Kupiłem na przestrzeni roku 3 samochody i nigdy żadnego problemu. Gorące podziękowania dla handlowca Pana Roberta za atrakcyjne oferty, profesjonalną obsługę.
profesjonalna obsługa, duży wybór
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Z_Z
link | zgłoś
2018-07-15
*.126.103.*
Polecam . Wszystko gra. Zgodnie z zamówieniem .
Terminowość
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
xD
link | zgłoś
2018-07-08
*.47.192.*
Wszystko spoko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...