Opinie o electro.pl

4.4 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
electro.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krzysztof
link | zgłoś
2016-10-24
*.166.87.*
Otrzymałem inny produkt niż zamówiony (płyta gazowa zamiast indukcyjnej). Teraz odkręcam sprawę.
Nie ma
Błąd w wysyłce towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Luki
link | zgłoś
2016-05-19
*.231.63.*
Ciesze się, że nie miałem z nimi takich przygód jak Ty Patryk. Z tego co wiem dużo osób ma z nimi problemy wystarczy poczytać opinie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maliniak
link | zgłoś
2014-11-10
*.42.206.*
Wg mnie jeden z czołówki sklepów ze sprzętem RTV AGD. Mają dosłownie wszystko. Sprzęt wysokiej jakosci po bardzo atrakcyjnych cenach. Jestem pod wrażeniem wysokiej jakości obsługi, inne sklepy powinny się od nich uczyć.
niskie ceny, towar najwyższej jakości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANDY
link | zgłoś
2014-06-28
*.162.148.*
KUPOWAŁEM TAM JUŻ KILKA RAZY I WSZYSTKO BYŁO OK CENY MAJĄ DOBRE PRZESYŁKA GRATIS POWIADOMINIA O WYSYŁCE MAILEM
NISKIE CENY PRZESYŁKA GRATIS
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalcia1989
link | zgłoś
2014-04-10
*.244.80.*
Electro to świetny sklep nie tylko na tania wysyłkę ale równiez naprawde atrakcyjne ceny. Sprawdzcie sami i sie przekonajcie. Moze dlatego ze nie wydaja na reklame moga sobie pozwolić na ich obnizenie?
super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Karmelek19
link | zgłoś
2014-04-10
*.16.182.*
Czesto robie tam zakupy, bo maja tania wysylke, niektóre promocje sa super zwłaszcza ze udało mi sie wyrwac fajne słuchawki senseichanera czy jak tam to sie pisze. Są idealne do gier i filmów polecam
niskie ceny, tania wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2014-04-08
*.130.133.*
Myślę dokładnie tak samo jak przedmówca.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daro
link | zgłoś
2014-04-08
*.182.198.*
Zakupy z elektro są bezpieczne. Kupiłam drobne AGD. Na drugi dzień paczka była u mnie. Starannie zapakowana!
Staranny pakunek!
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...