Opinie o ELEKTROGIN S.C. D. Ginter M. Ginter

1.3 - poziom obsługi
1.6 - jakość usług / cena
1.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 15
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.elektrogin
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Rafalek199000
link | zgłoś
2018-12-18
*.196.154.*
Firma nie zasługuję na żadną gwiazdkę. Najgorszy sklep z jakim do tej pory współpracowałem, od momentu zamówienia towaru, cały czas słyszałem tylko kłamstwa, odnośnie terminu wysyłki/dostawy, a ostatnie że u kuriera pękły klucze (płasko-oczkowe) było przegięciem. Dobrze radzę, jeśli nie musicie [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-11-13
*.40.76.*
Uwaga na tą pseudo firmę. Wysyłają uszkodzony produkt po czym klienta mają daleko gdzieś. Po złożeniu reklamacji odesłali mi ten sam uszkodzony produkt.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lnuras
link | zgłoś
2018-09-25
*.13.106.*
UWAGA OSZUST!! Sprzedaje towary niezgodne z opisem o zaniżonych parametrach - u mnie kosa spalinowa o mocy 3KM a nie 6KM jak w opisie!! Wykorzystuje luki prawne, utrudnia zwrot towaru - nie odbiera przesyłek pobraniowych, nie odbiera telefonów. Skargi do Allegro nic nie dają - proszę zgłaszać łamani [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2018-09-17
*.254.185.*
Podpisuję się pod opiniami poprzedników, nie polecam absolutnie tej firmy, krętacze i oszuści!!! kupiłem odkurzacz do biura, zepsuł się po paru dniach, mimo kilku e-maili z reklamacją i przypomnieniem absolutny brak reakcji, po telefonicznej rozmowie w której obiecywano mi natychmiastowe załatwienie [rozwiń/zwiń]
Brak
Dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PETROL
link | zgłoś
2018-09-15
*:2f2:3a4:*
Jak poniżej - Sprzedający to oszust do n=tej potęgi !!! Towar ma opis z dziesięciokrotnie zawyżonymi parametrami. Nie uznaje reklamacji bo towar działa - tak stwierdził serwis (tyle tylko że dziesięć razy słabiej). Nie pomaga tłumaczenie, że w instrukcji i na(w) opakowaniu jest zupełnie coś innego n [rozwiń/zwiń]
Brak
Bubel a nie towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
nuras
link | zgłoś
2018-09-14
*.13.106.*
Również zostałem oszukany. Proszę o kontakt w celu zablokowania tego użytkownika na alle gro, [email protected]
0
moc 3 KM zamiast 6 KM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kupujący
link | zgłoś
2018-08-23
*.228.9.*
Sprzedający to oszust do n=tej potęgi !!! Towar ma opis z dziesięciokrotnie zawyżonymi parametrami. Nie uznaje reklamacji bo towar działa - tak stwierdził serwis (tyle tylko że dziesięć razy słabiej). Nie pomaga tłumaczenie, że w instrukcji i na(w) opakowaniu jest zupełnie coś innego niż obiecywał w [rozwiń/zwiń]
-
OSZUSCI I PRZESTĘPCY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rudolf
link | zgłoś
2018-08-13
*.76.98.*
OSZUST - Należy omijać szerokim łukiem. Zwrócony towar w ustawowym czasie do 14 dni z pismem o odstąpieniu od umowy, zwrotu kasy brak. Nie odpisuje na maile. Kręci strasznie. Sprawa na policji. Allegro powinno się nimi zająć - tacy jak oni utwierdzają mnie w tym, że jednak nie ma co na siłę przez i [rozwiń/zwiń]
wysyłka gratis
towar uszkodzony, brak jakiejkolwiek obsługi klienta, nie stosuje się do przepisów prawa konsumenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kupujący
link | zgłoś
2018-08-11
*.254.134.*
Elektrogin to sprzedający, który oszukuje. Wysyła wadliwy towar, wcześniej używany. Towar bardzo słabej jakości. Poza tym później zachowuje się nieuczciwie przez co sprawa musi kończyć się w różnych instytucjach. Omijać szerokim łukiem!!!!! NIE POLECAM !!!!
Żadne
Wszystko to jedna wielka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Człowiek
link | zgłoś
2018-08-08
*.0.32.*
Takich oszustów powini usuwać z slegro
Oszusty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Bogusław
link | zgłoś
2018-08-03
*:646c:9fb:*
UWAŻAJCIE TO JEST OSZUST NIE WIEM DLACZEGO ALLEGRO AKCEPTUJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2018-06-20
*.238.167.*
nie zgodne z zamówieniem,brak kontaktu .Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław
link | zgłoś
2018-01-29
*.221.120.*
Kupiłem bezprzewodową wiertarko-wkrętarkę. W trakcie pierwszego ładowania baterii uszkodziła się ładowarka. Po reklamacji bez problemu bardzo szybko otrzymałem nową.
Szybkie pozytywne działanie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...