Opinie o ELEKTROGIN S.C. D. Ginter M. Ginter

1.3 - poziom obsługi
1.5 - jakość usług / cena
1.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 26
Średnia ocen:
1.4 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.elektrogin
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jerzy
link | zgłoś
2020-07-03
*.198.0.*
tak dziadowskiej firmy to jeszcze nie spotkałem 25.05.2020 wysłałem prostownik do reklamacji i cisza pracownicy kompletne dno brak zainteresowania klientem jak to przysłowie "jak firma taki szef, ryba śmierdzi od głowy ,udawaj ,że nie mają telefonu do biura .w telefonie słychać głupie uśmieszki,Czek [rozwiń/zwiń]
brak
bardzo niska obsługa nie przyjemna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janusz
link | zgłoś
2020-06-22
*.147.104.*
z daleka od tej firmy. sprzedali sprzęt, reklamacji nie przyjmują, telefon nie odpowiada, zero kontaktu. Takie firmy Allegro powinno usuwac w niebyt.Skala ocen poziomu obsługi,reklamacji i usługi nie zawiera takiej oceny.Poziom niski to zdecydowanie za wysoko. Dno i 10 metrów mułu i najwłaściwsza oc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oktagon
link | zgłoś
2020-06-19
*.4.63.*
Szkoda ,ze wczesniej nie znalazlem tej strony, a teraz paluje sie z nimi od miesiaca i czuje ,ze jedynie UOK moze cos tu pomoc. NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iw. W.
link | zgłoś
2020-06-15
*.60.254.*
Uwaga! Przestrzegam przed firmą Elektrogin z Białegostoku. Ponad miesiąc walczyłam z tą firmą ze zwrotem glebogryzarki, którą zamówiłam u nich na allegro. Na początek wysłali wogóle nie tą, co zamówiłam. Chciałam wymiany, bo rozumiem, że pomylki sie zdarzają. Przeciągali ciągle, niby wyjaśniali, a [rozwiń/zwiń]
Brak
Obsługa klienta, towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-05-17
*.21.85.*
Również potwierdzam opinie klientów tej beznadziejnej firmy (sprzedawcy) jest tylko po to żeby sprzedać towar a później ma Cię głęboko w Dupie!!! Zdecydowanie ODRADZAM!!! Podkreślam ODRADZAM zakupy u tego pana.
BRAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sprzedał towar i martw się sam. Nie odbiera telefonu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
R.R
link | zgłoś
2020-05-14
*.146.96.*
Gdyby można było dałbym ocenę 0 Potwierdzam opinie poprzedników - klient jest tej firmie potrzebny tylko żeby zapłacić pieniądze. Potem jest zbędnym ,śmieciem, W taki sposób traktują klientów. Arogancja i bezczelność. Ku Państwa przestrodze - proszę z daleka od tej firmy jeśli nie chcecie kłopot [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DD
link | zgłoś
2020-05-07
*.49.124.*
oszuści i złodzieje, nie polecam !!!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-05-05
*.23.55.*
Kupiłem sprzęt , po tygodniu się popsuł i nie chcą zwrócić pieniędzy. Brak kontaktu z firmą . Złodzieje , oszuści !!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mikołaj
link | zgłoś
2020-05-04
*.147.102.*
Wszyscy wiemy, iż o jakości działalności jakiegokolwiek podmiotu gospodarczego świadczy nie to, w jaki sposób postępuje on w stosunku do klienta na etapie przedsprzedażowym, lecz po tym, jak klient już dokona zakupu i zaczyna się coś dziać z tym towarem. Chcę się podzielić swoją uzasadnioną negatywn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2020-05-02
*.77.226.*
10 kwietnia 2020r zakupiłem urządzenie za407,85zl i dotychczas mimo korespondencji mailowej, nie otrzymałem dowodu zakupu,bez którego nie ma gwarancji na ewentualne naprawy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?