Opinie o ELEKTROGIN S.C. D. Ginter M. Ginter

1.3 - poziom obsługi
1.6 - jakość usług / cena
1.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 15
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.elektrogin
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Gerwazy
link | zgłoś
2019-09-15
*.0.39.*
Przez telefon nagabywanie do usuwania negatywów na allegro obietnice poprawy bądź rekompesaty. Oszuści. Uwaga nie wzorować się opinia z allegro. Wszystko to sciema
Aukcje kombinowane, brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robet
link | zgłoś
2019-08-07
*.31.2.*
Ignorancja i brak kontaktu ze sprzedawcą. Nie wysłany towar brak powodu. Nie polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Shadow
link | zgłoś
2019-08-02
*.173.160.*
Odradzam totalni ignoranci .Nie potrafią złożyć dwóch towarów do jednej paczki .Po odbiorze wymyślają kolejne powody nie dosłania zapłaconego towaru. W rozmowie odnoszę wrażenie że rozmawiam z dzieckiem z przedszkola które mówi że to nie ono zjadło cukierek, to ręka. ODRADZAM !!!!!! Dno ELEKTROGIN [rozwiń/zwiń]
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lasek-l3
link | zgłoś
2019-07-18
*.107.34.*
Witam kupiłem na Allegro zestaw siekier do drzewa,po kilku rąbaniach dwie duże siekiery oddzieliły się od trzonka.Wysłałem do reklamaci 1 raz i przysłali mi nie nowe tylko sklejone ,zrobiłem zdjęcia ,kazali przysłać znowu.Po następnej reklamacji znowu odpadły,za komplet zapłaciłem 137.00zł,a za wysy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2019-07-03
*:1a24:8831:*
Firma porażka!!!! kupiłam kosiarkę spalinową z napędem, towar 2 razy reklamowany, wysyłka towaru kurierem na mój koszt.. przy drugiej reklamacji nie uznano jej.. polubowne załatwienie sporu niemożliwe!!! wulgarne i agresywne prowadzenie rozmowy z klientem lub przerwanie rozmowy... po czym towar mi o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Zbigniew
link | zgłoś
2019-06-19
*.146.33.*
Wrogowi można śmiało tą firmę polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stak2
link | zgłoś
2019-06-04
*.191.157.*
Zamówiłem pistolet do pianki montaż. Otrzymałem kompresor. Myślicie że chcą to rozwiązać? Każą odesłać kompresor a później oddadzą 43 zł. Zwoje na mózgu im się prostują. Załatwiają to już ponad miesiąc. Brak słów. Nie chciałbym dotknąć firm niechlujnych i bałaganiarskich dlatego ich nie nazwę. Firma [rozwiń/zwiń]
brak
towar niezgodny z zamówieniem, brak kontaktu, próba odbioru towaru bez oddania pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2019-05-31
*.0.124.*
Zamowilam blender reczny czas wysylki pisalo 24 godziny wyslali po 2 dniach mija 3 dzien od zamowienia a towaru dalej.nie ma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
niezadowolony
link | zgłoś
2019-05-28
*.146.96.*
firma porażka. Obsługa klienta to jakieś nieporozumienie, rzucanie słuchawką. Nie otrzymałem zwrotu pieniędzy za zwrócony towar. Oszuści i naciągacze.
brak
firma krzak, zwykli oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Strangelove11
link | zgłoś
2019-04-01
*.9.115.*
Towar który dostarczono był zupełnie inny niż zamówiono. Do dnia dzisiejszego nie zwrócono pieniędzy, towar zabrano po 2 dniach.
brak kontaktu, nieuczciwy sprzedawca
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Bogusław
link | zgłoś
2018-08-03
*:646c:9fb:*
UWAŻAJCIE TO JEST OSZUST NIE WIEM DLACZEGO ALLEGRO AKCEPTUJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2018-06-20
*.238.167.*
nie zgodne z zamówieniem,brak kontaktu .Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław
link | zgłoś
2018-01-29
*.221.120.*
Kupiłem bezprzewodową wiertarko-wkrętarkę. W trakcie pierwszego ładowania baterii uszkodziła się ładowarka. Po reklamacji bez problemu bardzo szybko otrzymałem nową.
Szybkie pozytywne działanie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...