Opinie o ELEKTROGIN S.C. D. Ginter M. Ginter

1.2 - poziom obsługi
1.4 - jakość usług / cena
1.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 22
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.elektrogin
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Marcin
link | zgłoś
2018-11-13
*.40.76.*
Uwaga na tą pseudo firmę. Wysyłają uszkodzony produkt po czym klienta mają daleko gdzieś. Po złożeniu reklamacji odesłali mi ten sam uszkodzony produkt.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lnuras
link | zgłoś
2018-09-25
*.13.106.*
UWAGA OSZUST!! Sprzedaje towary niezgodne z opisem o zaniżonych parametrach - u mnie kosa spalinowa o mocy 3KM a nie 6KM jak w opisie!! Wykorzystuje luki prawne, utrudnia zwrot towaru - nie odbiera przesyłek pobraniowych, nie odbiera telefonów. Skargi do Allegro nic nie dają - proszę zgłaszać łamani [rozwiń/zwiń]
brak
same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2018-09-17
*.254.185.*
Podpisuję się pod opiniami poprzedników, nie polecam absolutnie tej firmy, krętacze i oszuści!!! kupiłem odkurzacz do biura, zepsuł się po paru dniach, mimo kilku e-maili z reklamacją i przypomnieniem absolutny brak reakcji, po telefonicznej rozmowie w której obiecywano mi natychmiastowe załatwienie [rozwiń/zwiń]
Brak
Dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PETROL
link | zgłoś
2018-09-15
*:2f2:3a4:*
Jak poniżej - Sprzedający to oszust do n=tej potęgi !!! Towar ma opis z dziesięciokrotnie zawyżonymi parametrami. Nie uznaje reklamacji bo towar działa - tak stwierdził serwis (tyle tylko że dziesięć razy słabiej). Nie pomaga tłumaczenie, że w instrukcji i na(w) opakowaniu jest zupełnie coś innego n [rozwiń/zwiń]
Brak
Bubel a nie towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nuras
link | zgłoś
2018-09-14
*.13.106.*
Również zostałem oszukany. Proszę o kontakt w celu zablokowania tego użytkownika na alle gro, [email protected]
0
moc 3 KM zamiast 6 KM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
kupujący
link | zgłoś
2018-08-23
*.228.9.*
Sprzedający to oszust do n=tej potęgi !!! Towar ma opis z dziesięciokrotnie zawyżonymi parametrami. Nie uznaje reklamacji bo towar działa - tak stwierdził serwis (tyle tylko że dziesięć razy słabiej). Nie pomaga tłumaczenie, że w instrukcji i na(w) opakowaniu jest zupełnie coś innego niż obiecywał w [rozwiń/zwiń]
-
OSZUSCI I PRZESTĘPCY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rudolf
link | zgłoś
2018-08-13
*.76.98.*
OSZUST - Należy omijać szerokim łukiem. Zwrócony towar w ustawowym czasie do 14 dni z pismem o odstąpieniu od umowy, zwrotu kasy brak. Nie odpisuje na maile. Kręci strasznie. Sprawa na policji. Allegro powinno się nimi zająć - tacy jak oni utwierdzają mnie w tym, że jednak nie ma co na siłę przez i [rozwiń/zwiń]
wysyłka gratis
towar uszkodzony, brak jakiejkolwiek obsługi klienta, nie stosuje się do przepisów prawa konsumenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kupujący
link | zgłoś
2018-08-11
*.254.134.*
Elektrogin to sprzedający, który oszukuje. Wysyła wadliwy towar, wcześniej używany. Towar bardzo słabej jakości. Poza tym później zachowuje się nieuczciwie przez co sprawa musi kończyć się w różnych instytucjach. Omijać szerokim łukiem!!!!! NIE POLECAM !!!!
Żadne
Wszystko to jedna wielka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Człowiek
link | zgłoś
2018-08-08
*.0.32.*
Takich oszustów powini usuwać z slegro
Oszusty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogusław
link | zgłoś
2018-08-03
*:646c:9fb:*
UWAŻAJCIE TO JEST OSZUST NIE WIEM DLACZEGO ALLEGRO AKCEPTUJE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Stanisław
link | zgłoś
2018-07-24
*.22.247.*
zamówiłem stolik warsztatowy ok 15.05.2018 płatne przy odbiorze. - brak przesyłki i kontaktu ponowiłem zamówienie 25.06.2018 do chwili obecnej brak przesylki brak kontaktu- nie odbierają telefonów miarka sie przebrała
o
minus
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
chester655
link | zgłoś
2018-07-19
*.192.179.*
LEKCEWAŻENIE KLIENTA. Zakupiłem rozdrabniacz Lider GTR2801, który zepsuł się przy trzecim użyciu. Sprzedawca nie przyjął reklamacji z tytułu rękojmi. Oddałem więc sprzęt do serwisu a ten stwierdził nienaprawialną wadę silnika i polecił zgłosić się do sprzedawcy po nowy sprzęt lub pieniądze. Po dwóch [rozwiń/zwiń]
cena produktu
lekceważenie klienta, nieprzyjęcie reklamacji, brak kontaktu, długi czas oczekiwania na zwrot
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2018-07-01
*.47.129.*
Koszmarna jakość towaru. kupiłem myjkę ciśnieniową popsuła się po drugim włączeniu. Dopiero po tym jak nie mogłem się dodzwonić do firmy a na maila odpisali po kilku dniach. Znalazłem o nich opinie. Potwierdzam je w 100%. Już 3 tygodnie po odesłaniu myjki a nikt się nie kontaktuje. Urządzenie miało [rozwiń/zwiń]
Brak kontaktu telefonicznego, fatalna jakość sprzętu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...