Opinie o ELEKTROGIN S.C. D. Ginter M. Ginter

1.3 - poziom obsługi
1.8 - jakość usług / cena
1.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.elektrogin
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
paweł
link | zgłoś
2018-02-07
*.221.123.*
nie polecam oszuści naciągacze i beszczelni nie można uzyskać żadnych informacji obsługa fatalna
brak unikać tej firmy
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jerzy
link | zgłoś
2018-02-07
*.235.41.*
Bardzo,bardzo szerokim łukiem należy omijać tę firmę.Brak możliwości kontaktu z osoba nadzorującą prace firmy i pracowników w niej zatrudnionych.odpowiedzi na mejle wyglądają jakby udzielała je osoba niepełnosprawna umysłowa .Łamanie prawa - nie mogę odzyskać wpłaconej kasy po odstąpieniu od umowy . [rozwiń/zwiń]
nie widzę żadnej
zbyt dużo aby zmieściły sie w tej rubryce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
misiek-e
link | zgłoś
2018-02-01
*.47.1.*
Ostrzegam. Omijajcie tę firmę z daleka. Ich nic na allegro to el-majster . U tego sprzedawcy gwarancja to fikcja. Nie mają żadnego serwisu i z automatu odrzucają reklamacje. Kupiłem u nich wkrętarkę. Zepsuła się na gwarancji i teraz mogę ją do śmietnika wyrzucić. Kontakt jest fatalny. Nie odbierają [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zdzisław
link | zgłoś
2018-01-29
*.221.120.*
Kupiłem bezprzewodową wiertarko-wkrętarkę. W trakcie pierwszego ładowania baterii uszkodziła się ładowarka. Po reklamacji bez problemu bardzo szybko otrzymałem nową.
Szybkie pozytywne działanie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jarz
link | zgłoś
2018-01-19
*.217.113.*
unikac firmy jak ognia oszukuja ludzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wiedzmin
link | zgłoś
2018-01-15
*.190.161.*
Kupiłem w tej firmie nagrzewnice .Z opisem zgadza się tylko symbol pozostałe dane to fikcja .Po moich mailach o wyjaśnienie odpisano abym skontaktował się z dystrybutorem Nie polecam tego sprzedawcy .
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Stregone
link | zgłoś
2018-01-07
*.255.250.*
Towar 2 razy reklamowany, przy trzeciej usterce zażądałem zwrotu gotówki. No i się zaczęło... Seria maili w obie strony, z czego NIGDY nie dostałem odpowiedzi wprost na stawiane jasno i wyraźnie pytania, oskarżenie mnie o oszustwo, wyłudzanie, namawianie do fałszerstwa (trzeba było zlecić zostawieni [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
voyt3k
link | zgłoś
2017-12-30
*.231.17.*
NIE POLECAM! SKLEP FIKCYJNY! Podają wszędzie w internecie zły adres Mickiewicza 66 aby nikt do nich nie trafił. Po dotarciu jednak pod właściwy adres zastałem tylko biuro 5 homo w rurkach z włosami na żel. Gruby powiedział, że towar trzeba kupić wpierw potem go dostanę. Zobaczyć przed zakupem nie m [rozwiń/zwiń]
brak
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2017-12-19
*.241.33.*
totalny brak profesjonalizmu
żadnych
wszystko na nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gelo
link | zgłoś
2017-11-28
*.116.24.*
Pompa Ibo 25-60 zakupiona przez Portal alledrogo trafiła do mnie uszkodzona ale w sensie zepsuta. Trafiła do serwisu i tam w połowie ją naprawili tzn. zrobili wyświetlacz ale już głośną pracę pompy olali. Zwróciłem się do sklepu o wymianę towaru na niewadliwy no i tu się zaczęły schody. Sprawa trafi [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał
link | zgłoś
2017-10-18
*.28.71.*
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie. Na allegro sprzedają pod nazwą: / el-majster/ narzedzioman / nr tel. 696 968 091, 536 850 001 Obsługa bezczelna. Jeszcze nie miałem do czynienia z tak aroganckim podejściem do klienta. Po zapytaniu o realizację ewentualnych reklamacji (negatywne opinie w t [rozwiń/zwiń]
BRAK
OBSŁUGA NA NAJNIŻSZYM MOŻLIWYM POZIOMIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lukaszmaleo
link | zgłoś
2016-02-05
*.43.244.*
Zakupiłem towar za który firma Elektrogin jak i producent (oni są tylko sprzedawcą) zobowiązał się zwrócić pieniądze (powodem zwrotu było nieprawidłowe działanie produktu, zagrażające zdrowiu użytkownika). Mimo obietnic Elektrogin przysłał ten sam produkt (nowy). W kolejnych kontaktach telefonicznyc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?