Opinie o eobuwie.com.pl

1.8 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 27
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
eobuwie.com.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marciapa
link | zgłoś
2018-11-15
*.190.180.*
Witam wszystkich bardzo żałuję , że nie sprawdzilam wcześniej pinii nt tego sklepu . Oczywiście skusiłam się super promo i zakupiłam buty eva minge. za 450 zł . buty w domu miałam miesiąc z czego nosiłam je dwa tygodnie . rozkleiły się oba buty do tego przy pięcie zrobiła się szczelina po między [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2018-11-12
*.205.253.*
Po przymierzeniu postanowiłam zwrócić zakupione buty, oczywiście zupełnie nowe. Zwrot nie został przyjęty, otrzymałam odpowiedź, że buty są zniszczone - podeszwy zdarte, na wkładkach odciski stóp. Do wiadomości załączone były zdjęcia, z których nic nie wynikało. Zaproponowano mi odesłanie butów z po [rozwiń/zwiń]
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anthia
link | zgłoś
2018-11-06
*.184.11.*
NIE POLECAM ZAKUPÓW W TEJ FIRMIE!!!! 2 miesiące temu zwróciłam przesyłkę z butami, bo okazały się bardzo niewygodne. Odesłałam je następnego dnia po otrzymaniu przez paczkomat. Niestety przesyłka zaginęła.Po miesiącu eobuwie złożyło dopiero reklamację do Inpost. Kazali mi czekać kolejny miesiąc na o [rozwiń/zwiń]
żadnych
ten sklep to jedna wielka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2018-11-02
*.10.110.*
Ostrzegam przed tym sklepem!!! Buty za 300zł, noszone sporadycznie przed jakieś 3 miesiące - rozkleił się obcas, reklamacja odrzucona, bo stwierdzili, że to uszkodzenie mechaniczne i po takim czasie obuwie ma prawo być w takim stanie. Odwołanie od reklamacji również odrzucili inie wyrazili zgody na [rozwiń/zwiń]
brak
obsługa i fatalna jakość towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-10-25
*.237.161.*
Ja również chciałam przedstawić swoją opinie na temat sklepu eobuwie. Zamówiłam swoją wymarzona torebkę, która kosztowała prawie 500 zł, przelewu dokonałam i dostałam swoją wymarzoną torebkę?Nieeee, otóż otwierając paczkę zauważyłam w środku klapki Birkenstock... Natychmiast skontaktowałam się z inf [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Monika
link | zgłoś
2018-10-11
*:41:5792:*
Ostrzegam wszystkich przed zakupami na eobuwie!!!!Buty w realu zupełnie nie podobne do tych ze zdięcia!!!Oczywiście mojej opinii na stronie sklepu nie dodali, ten sklep to całkowita porażka!!!Nie jestem z konkurencji poprostu szkoda mi 299zl bo dla mnie to nie są małe pieniądze, żebyście dziewczyny [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
daria Szczygielska
link | zgłoś
2018-09-13
*.50.135.*
Skandal, czuję się oszukana , buty zareklamowałam po dwóch tygodniach od zakupu ponieważ pękł materiał. Czekali do ostatniego dnia reklamacji i oczywiście reklamacja negatywna. Jestem zażenowana podejściem do klienta i obsługą. nigdy więcej nie kupię tam butów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2018-08-25
*.134.183.*
Chętnie poznam osobę której reklamacja została uznana w tym pseudosklepie. Do czasu I reklamacji fajnie się kupowało. Moja sprawa trafi najprawdopodobniej do sądu. Nie odpuszcze im. Z tego co czytam to maja jedną formułkę od rzekomego specjalisty (pewnie pani Henia zza ściany) i walą kopiuj/wklej.
Brak
Skandaliczne podejscie do reklamacji, niedouczony personel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bella
link | zgłoś
2018-08-24
*.248.75.*
Sklep nie zwraca pieniędzy za wysyłkę, co jest niezgodne z Prawem Konsumenta. Wiecie ile kasy nabijają sobie wyłudzając w taki sposób forsę? Trzeba to zgłosić do UOKIK.
zero
multum
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2018-08-20
*.73.183.*
Zdecydowanie odradzam ten sklep. Buty kiepskiej jakości, reklamacja odrzucona a na zwrot reklamowanego obuwia czekam miesiąc!!!! Obsługa to jakaś kpina. Nie polecam!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Daddy
link | zgłoś
2018-08-20
*.99.76.*
Buty (Vans Era) rozkleiły sie po kilku dniach. Sklep odmówił zwrotu kosztów, tylko zaoferował ponowne klejenie trampek. Firma handluje leżakami magazynowimy, albo towarem trzeciej kategorii. Zamiast chodzic w nowych butach biegam w starych do paczkomatu. Za 199zł konsument oczekuje towaru dobrej jak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-08-16
*.172.235.*
Z zakupem nie ma problemów. Gorzej, gdy buty za 200zł rozwalają się po 1 wyjściu z domu, a eobuwie nie uznaje reklamacji, ani kolejnych odwołań. Podobno to powszechna polityka firmy. Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej. Uważajcie na buty Sergio Bardi - to producent widmo. A gdy chcecie kupić firmow [rozwiń/zwiń]
Szybka dostawa
Towar zły jakościowo - odrzucane reklamacje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dorota
link | zgłoś
2018-08-14
*.47.170.*
buty okazały się za małe odesłane 2 tygodnie temu. do tej pory nie dostałam zwrotu pieniędzy bo paczka zaginęła. to byl mój pierwszy i ostatni zakup
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...