Opinie o eobuwie.com.pl

1.7 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 37
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
eobuwie.com.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
anna
link | zgłoś
2019-07-15
*.121.0.*
reklamacja odżucona dwie pary butów ,po 3 miesiącach nie nadawały się do użytku..koszt butów 700 zł,oszuści nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2019-07-15
*:6a5:417c:*
Niestety eobuwie to obecnie zwykli naciągacze. Botki za 400 zł po kilku miesiącach nie nadają się do noszenia z powodu nieszczelne podeszwy. Sklepowy "ekspert" najpierw zarzekał się, że w ogóle nie ma żadnej wady, potem okazało się, że wada jednak jest, ale to dlatego, że według sklepu buty zostały. [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Drogie buty, które rozpadaja się po kilku miesiacach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sdopole
link | zgłoś
2019-07-13
*.173.202.*
Buty tommy hilfiger za 399zł po tygodniu ( z garażu do samochodu) ponieważ w pracy mam buty na zmianę nie nadawały się do noszenia , pleciony obcas cały został popękany , taką odpowiedz uzyskałam od sklepu informujemy, że reklamacja została uznana, jednakże wada która powstała w produkcie jest [rozwiń/zwiń]
popękana płecionka na obcasie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2019-07-09
*.189.31.*
Serdecznie odradzam. Po latach bycia wierną klientką zostałam potraktowana jak idiotka dla marnych 150 zł, których nie zechcieli zwrócić na dwie pary bubli firmy Big Star. Obie pary butów rozpadły się (rozkleiły) na drugi i czwarty dzień od pierwszego założenia, poodpadały doszczętnie podeszwy - [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
run forest run
link | zgłoś
2019-07-05
*.78.133.*
Zamówiłem 4 pary butów za 1200zł. Jedna para (niby "NewBallance" za 299zł) rozpadła się po 2-3 tygodniach chodzenia. Na raz odpadły podeszwy w obu butach! Reklamacja zakończyła się odmową z powodu "wady nieistotnej".... Od reklamacji złożyłem odwołanie, tym razem zaakceptowane, ale zamiast z [rozwiń/zwiń]
Brak
Towar nieorginalny, niski poziom obsługi, brak możliwości odzyskania środków
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
DD
link | zgłoś
2019-06-28
*.30.18.*
Odwiedziłem sklep w Opolu. Po wybraniu kilku par i odczekaniu 15 minut, panienka poinformowała mnie że niestety ale tych butów nie mają. Porażka.
brak
brak towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2019-06-27
*.239.222.*
eobuwie to najgorszy internetowy sklep, nie poleciłabym go nawet swojemu największemu wrogowi, obsługa fatalna,kopiują regułki na zasadzie "kopiuj wklej", na zwrot środków czeka się jak w moim przypadku 1,5 tygodnia (bo według ich to 3-5 dni roboczych, u mnie po 6 roboczych, a 8 normalnych dalej pie [rozwiń/zwiń]
żadnych
wszystko tam działa żle, nie ma żadnych plusów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mikko
link | zgłoś
2019-06-25
*.74.104.*
trzykrotnie czekałam na kuriera po odbiór przesyłki, kurier się nie pojawił. Skontaktowałam się telefonicznie ze sklepem eobuwie żądając wyjaśnienia dlaczego umieszczają na stronie taka formę zwrotu kiedy jest to fikcja , nie uzyskałam żadnej odpowiedzi. Skandal, nie polecam tego sklepu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek
link | zgłoś
2019-06-20
*.47.71.*
Na wstępie powiem wam tyle żeby nie sugerować się ocenami w ceneo.pl gdzie negatywne opinie są usuwane przez portal bo sklep złożył zażalenie . Stad tez taka wysoka ocena sklepu obuwie.com.pl na tamtejszym portalu!! Po krotce wyglada to tak , ze klient pisze negatywny komentarz po czym sklep żali si [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kozz
link | zgłoś
2019-06-11
*.235.184.*
Eobuwie to zwykli oszuści i złodzieje. Kupiłem buty adidas za 399zł które po 2 miesiącach normalnego choddzenia przetarły się wśrodku i jakaś wypukła gąbka w środku wyrwała się w obu butach, w dodatku odkleił się czub. Pewnie sprzedają jakieś tanie chińskie podróbki. Wykpili się że to wada mech [rozwiń/zwiń]
żadnych
przetarte buty w środku wyrwana gąbka oraz poraniona pięta która goiłą się 2 tygodnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Zdzich
link | zgłoś
2019-06-06
*.251.134.*
Niestety nie polecam jeżeli chodzi o sposób realizacji reklamacji. Po wysłaniu butów do reklamacji zapewniano mnie żę w ciągu 14 dni będzie decyzja. Po 16 dniach zacząłem korespondencję w celu wyjaśnienia co się dzieje. Po następnych 13 dniach łaskawie odpowiedziano że reklamacja została uwzględnion [rozwiń/zwiń]
W miarę szeroki wybór towaru, chociaż wąski zakres numeracji ( mam małą nogę ). W miarę szybka realizacja.
Reklamacje - tragedia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lav
link | zgłoś
2019-05-31
*.225.86.*
Niestety muszę dołączyć do grona osób niezadowolonych z procesu reklamacji sklepu eobuwie. Wyściółka w butach przetarła się po 5 miesiącach noszenia.Reklamacja butów odrzucona ze względu na uszkodzenia mechaniczne i niewłaściwe użytkowanie... bzdura. W celu ponownego rozpatrzenia reklamacji zapropon [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2019-05-28
*.146.164.*
Mam wrażenie że tam są sprzedawane podróbki za wysoką cenę. Kupiłam buty za 600 tommy hilfigera. Ubrałam 2 razy. Materiał na języku się pozaciagał, srebrne ozdobniki starły.reklamacja nieuznana. Normalnie buty sportowe noszę po 6 lat. Ponieważ zakładam je bardzo rzadko. Kupiłam inne ubralam raz... I [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...