Opinie o eobuwie.com.pl

1.9 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 26
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
eobuwie.com.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Ola
link | zgłoś
2019-01-09
*.134.53.*
Sklep jest fatalny, nie przyjmuje reklamacji
Brak
Nie respektują rekojmi producenta na obuwie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
HALINA
link | zgłoś
2018-12-30
*.157.114.*
Zakupiłam botki w super okazyjnej cenie (cena normalna 490 zł)udało mi się w nich wyjść jeden raz po czym zaczęła schodzić z butów farba.Nie mogłam uwierzyć w to co widzę, poszłam z butami na konsultacje do szewca, który poradził mi złożyć reklamację. W butach byłam raz przez godzine, eobuwie odmówi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2018-11-30
*.221.121.*
Zwrot butów to porażka. Nie polecam. Na infolinii mówią co innego w mailach piszą co innego.
Brak
Duzo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-11-27
*.183.240.*
Całkowity negatyw, dopóki kupujesz buty to wszystko ok. ale jak robisz zwrot to porażka, piszą na swojej stronie że zwrot pieniędzy trwa to 3-5 dni ale tak naprawdę to 1 miesiąc 7 dni idzie paczka nadana w RUCHU, następnie mają 2 tygodnie na weryfikację a następnie 3-5 dni na wpłatę pieniędzy na ko [rozwiń/zwiń]
brak
lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2018-11-25
*.238.75.*
Czytam opinie i wszyscy mają ten sam problem, reklamacja. Ja też kupiłam buty 350 zł.raz na nogach i pękła siatka na przodzie, oczywiście to wada mechaniczna czyli sama sobie ja zrobiłam, wszystkim piszą to samo. Oszusci nie polecam nikomu!
Żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marciapa
link | zgłoś
2018-11-15
*.190.180.*
Witam wszystkich bardzo żałuję , że nie sprawdzilam wcześniej pinii nt tego sklepu . Oczywiście skusiłam się super promo i zakupiłam buty eva minge. za 450 zł . buty w domu miałam miesiąc z czego nosiłam je dwa tygodnie . rozkleiły się oba buty do tego przy pięcie zrobiła się szczelina po między [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2018-11-12
*.205.253.*
Po przymierzeniu postanowiłam zwrócić zakupione buty, oczywiście zupełnie nowe. Zwrot nie został przyjęty, otrzymałam odpowiedź, że buty są zniszczone - podeszwy zdarte, na wkładkach odciski stóp. Do wiadomości załączone były zdjęcia, z których nic nie wynikało. Zaproponowano mi odesłanie butów z po [rozwiń/zwiń]
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anthia
link | zgłoś
2018-11-06
*.184.11.*
NIE POLECAM ZAKUPÓW W TEJ FIRMIE!!!! 2 miesiące temu zwróciłam przesyłkę z butami, bo okazały się bardzo niewygodne. Odesłałam je następnego dnia po otrzymaniu przez paczkomat. Niestety przesyłka zaginęła.Po miesiącu eobuwie złożyło dopiero reklamację do Inpost. Kazali mi czekać kolejny miesiąc na o [rozwiń/zwiń]
żadnych
ten sklep to jedna wielka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2018-11-02
*.10.110.*
Ostrzegam przed tym sklepem!!! Buty za 300zł, noszone sporadycznie przed jakieś 3 miesiące - rozkleił się obcas, reklamacja odrzucona, bo stwierdzili, że to uszkodzenie mechaniczne i po takim czasie obuwie ma prawo być w takim stanie. Odwołanie od reklamacji również odrzucili inie wyrazili zgody na [rozwiń/zwiń]
brak
obsługa i fatalna jakość towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-10-25
*.237.161.*
Ja również chciałam przedstawić swoją opinie na temat sklepu eobuwie. Zamówiłam swoją wymarzona torebkę, która kosztowała prawie 500 zł, przelewu dokonałam i dostałam swoją wymarzoną torebkę?Nieeee, otóż otwierając paczkę zauważyłam w środku klapki Birkenstock... Natychmiast skontaktowałam się z inf [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Monika
link | zgłoś
2018-10-11
*:41:5792:*
Ostrzegam wszystkich przed zakupami na eobuwie!!!!Buty w realu zupełnie nie podobne do tych ze zdięcia!!!Oczywiście mojej opinii na stronie sklepu nie dodali, ten sklep to całkowita porażka!!!Nie jestem z konkurencji poprostu szkoda mi 299zl bo dla mnie to nie są małe pieniądze, żebyście dziewczyny [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
daria Szczygielska
link | zgłoś
2018-09-13
*.50.135.*
Skandal, czuję się oszukana , buty zareklamowałam po dwóch tygodniach od zakupu ponieważ pękł materiał. Czekali do ostatniego dnia reklamacji i oczywiście reklamacja negatywna. Jestem zażenowana podejściem do klienta i obsługą. nigdy więcej nie kupię tam butów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2018-08-25
*.134.183.*
Chętnie poznam osobę której reklamacja została uznana w tym pseudosklepie. Do czasu I reklamacji fajnie się kupowało. Moja sprawa trafi najprawdopodobniej do sądu. Nie odpuszcze im. Z tego co czytam to maja jedną formułkę od rzekomego specjalisty (pewnie pani Henia zza ściany) i walą kopiuj/wklej.
Brak
Skandaliczne podejscie do reklamacji, niedouczony personel
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...