Opinie o eobuwie.com.pl

1.7 - poziom obsługi
1.9 - jakość usług / cena
1.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 43
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
eobuwie.com.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
orzelek74
link | zgłoś
2019-12-02
*.235.189.*
Witam nie polecam jak obuwie ulegnie uszkodzeniu to stwierdzą że obuwie zbyt intensywnie używane nie liczyć na wymianę lub zwrot pieniędzy ,zastanowić się 100 razy przed kupnem . NIE POLECAM !!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-11-11
*.30.52.*
Dno. Reklamowałem buty sportowe, 5 miesięcy użytkowania, materiał rozszedł się, odpowiedź sklepu "reklamacja bezpodstawna", to jaka wada byłaby podstawna? Uwaga, sprzedać Ok, co potem?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-11-10
*.252.47.*
Katastrofa. Mają politykę nieuznawania reklamacji. Zrzucają winę na klienta - że nie pomierzył, że źle dobrał rozmiar, że bąbel na podeszwie stopy to problem "subiektywny" i wcale nie świadczy o jakości obuwia :D Aaa i jak klient chce, to może sobie iść do Rzecznika Praw Konsumenta :D Wracam do [rozwiń/zwiń]
polityka odrzucania reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2019-11-07
*.173.9.*
W dniu wczorajszym złożyłam zamówienie na skórzane botki, z opcją odbioru osobistego w jednym z salonów. Buty były dostępne online, w moim rozmiarze. Bezproblemowo przeszłam wszystkie etapy zamówienia. Po kilku godzinach otrzymałam wiadomość sms, że moje zamówienie jednak nie będzie zrealizowane. P [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daga
link | zgłoś
2019-10-22
*.0.68.*
Bardzo nierzetelna firma. Obsługa klienta nic nie wie, nie znają przepisów. Uzyskanie faktury mimo jej zamówienia przy zakupie trwało 2 miesiące !! A i tak wystawiona źle. Robią sobie żarty z klientów. Za każdym inna odpowiedz dotycząca zamówienia. Kpina! Totalnie nie polecam! Ta firma to jakiś abs [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Edyta
link | zgłoś
2019-10-08
*.54.59.*
nie polecam nikomu! Pierwsze zamówienie izagubiona wpłata, odsyłanie od konsultanta do konsultanta, po tygodniu anulowanie zamówienia niby z powodu wadliwego towaru. Kolejna próba zamówienia butów, tym razem za pobraniem, wysyłka powinna być w 24h a mijają kolejne dni i cisza. Sprzeczne maile...jede [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2019-10-03
*.185.2.*
Sklep miał problem ze znalezieniem dowodu wpłaty za zakupiony towar, musiałam go wysłać e-mailem. Ponieważ nie mogłam uzyskać informacji o dacie dostarczenia przesyłki, anulowałam opłacone zamówienie przed wysyłką. Ponad tydzień czekam na zwrot pieniędzy. Żadnej informacji że strony sklepu. Stanowcz [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak profesjonalizmu w obsłudze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2019-09-30
*.147.38.*
Masakryczny portal!!!! Nie polecam nikomu!!! Teraz podczas promo, nie mogę kupić butów, bo te wrzucone do koszyka nie pozwala przejść do kasy!!!! Monitowalam dwa razy na maila niestety nikt nie zareagował, ani odpowiedzi w te ani wewte. Niestety promocja jest ograniczona czasowo i podejrzewam że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bartek
link | zgłoś
2019-09-17
*:2272:e05f:*
Firma oferuje obuwie nie sprawdzone przed sprzedażą, oczekiwałem na wysyłkę a okazało sie rzekomo że buty są uszkoodzone, stanowczo odradzam zakup
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JOANNA
link | zgłoś
2019-09-17
*.221.121.*
Ja pluję sobie w brodę że skusiła mnie cena i dokonałam zakupu. Buty po pierwszym dniu zaczęły się rozklejać więc reklamacja i żądanie wymiany bo klejenie pasków w sandałach nie miało dla mnie sensu. Jakie było moje zdziwienie gdy reklamacja została uznana ale zaproponowano naprawę. I się zaczęło... [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Aga JJ
link | zgłoś
2019-09-16
*.146.228.*
Pod względem asortymentu na pewno w porządku. Natomiast podejście do klienta bardzo średnie. Do niedawna poleciały bym ten sklep. Ostatnio zakupiłam buty na prezent. Zrobiłam to wcześniej, ponieważ były dostępne w fajnej cenie. Okazały się jednak za małe. Uwieraly niedoszła właścicielkę w lewą s [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sikorek74
link | zgłoś
2019-09-06
*.187.190.*
tragedia,wszystkie poniższe opinie się zgadzają kupiłem buty New Balance po 3 tygodniach rzadkiego użytkowania zaczęła odklejać się podeszwa oddałem do reklamacji i rozpoczął się koszmar nikt nic nie wie ciągle słyszę że są w naprawie,nie wiadomo gdzie dzwoniłem już wszędzie do sklepu w Bydgoszczy(m [rozwiń/zwiń]
to chyba żart
j/w
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2019-09-06
*.225.84.*
Zdecydowanie nie polecam 6/08/2019 zamowilam buty converse. Po miesiącu nie mam ani butów, ani zwrotu pieniędzy. W skrócie: 2 dni po zamówieniu otrzymałam informację, że przesyłka jest w paczkomacie. Była tam 5 min, po tym czasie otrzymałam kolejną wiadomość, że czas na odbiór przesyłki minął i towa [rozwiń/zwiń]
fatalna obsługa infolinii, pomylone i opóźnione zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...