Opinie o eobuwie.com.pl

2.0 - poziom obsługi
2.1 - jakość usług / cena
2.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 22
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
eobuwie.com.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
KS
link | zgłoś
2019-03-21
*.161.113.*
Nie ma mowy, żeby uznali reklamacje, walczą do ostatniego grosza... powinno to się nazywać po imieniu, czyli oszustwem ! Przestrzegam przed kupowaniem, chyba, że ktoś nie ma zamiaru reklamować - buty jak buty, ale skoro są dusigroszami w kwestii reklamacji, to kto wie, jak "sprawdzony" towar oferuj [rozwiń/zwiń]
normalne buty, choć jakoś szybko się rozpadły
odmowa udzielenia reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2019-03-19
*.7.33.*
Nie polecam zdecydowanie zakupów obuwia w eobuwie !! Zakupiłam buty, paczkę otrzymałam o godzinie 13 ,o 15 zrobiłam zwrot ponieważ buty okazały się za duże... i o 18 zamówiłam następne mniejsze... i dziś dostaję wiadomość że odesłane buty posiadają widoczne ślady użytkowania, które powodują zmniejsz [rozwiń/zwiń]
brak
naciagacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2019-03-05
*.219.244.*
zdecydowanie NIE POLECAM tego sklepu. Jesli towar sie nie psuje - wszystko jest ok, natomiast jesli jest jakis problem z towarem i zglasza sie ZDECYDOWANIE ZASADNA reklamacje - nie uznaja jej. W dodatku buty NIKE AIR MAX 90 BLACK LEATHER kupilem 6 grudnia 2018, reklamowac musialem juz 14 lutego 2019 [rozwiń/zwiń]
NIE MA
BEZNADZIEJNA OBSLUGA, NIE UZNANIE ZASADNEJ REKLAMACJI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2019-01-25
*.162.208.*
Drogie buty LACOSTE po kilku dniach pękła skóra na szwie. Oczywiście reklamację odrzucili jestem w plecy 450zł
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2019-01-09
*.134.53.*
Sklep jest fatalny, nie przyjmuje reklamacji
Brak
Nie respektują rekojmi producenta na obuwie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
HALINA
link | zgłoś
2018-12-30
*.157.114.*
Zakupiłam botki w super okazyjnej cenie (cena normalna 490 zł)udało mi się w nich wyjść jeden raz po czym zaczęła schodzić z butów farba.Nie mogłam uwierzyć w to co widzę, poszłam z butami na konsultacje do szewca, który poradził mi złożyć reklamację. W butach byłam raz przez godzine, eobuwie odmówi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2018-11-30
*.221.121.*
Zwrot butów to porażka. Nie polecam. Na infolinii mówią co innego w mailach piszą co innego.
Brak
Duzo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-11-27
*.183.240.*
Całkowity negatyw, dopóki kupujesz buty to wszystko ok. ale jak robisz zwrot to porażka, piszą na swojej stronie że zwrot pieniędzy trwa to 3-5 dni ale tak naprawdę to 1 miesiąc 7 dni idzie paczka nadana w RUCHU, następnie mają 2 tygodnie na weryfikację a następnie 3-5 dni na wpłatę pieniędzy na ko [rozwiń/zwiń]
brak
lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2018-11-25
*.238.75.*
Czytam opinie i wszyscy mają ten sam problem, reklamacja. Ja też kupiłam buty 350 zł.raz na nogach i pękła siatka na przodzie, oczywiście to wada mechaniczna czyli sama sobie ja zrobiłam, wszystkim piszą to samo. Oszusci nie polecam nikomu!
Żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marciapa
link | zgłoś
2018-11-15
*.190.180.*
Witam wszystkich bardzo żałuję , że nie sprawdzilam wcześniej pinii nt tego sklepu . Oczywiście skusiłam się super promo i zakupiłam buty eva minge. za 450 zł . buty w domu miałam miesiąc z czego nosiłam je dwa tygodnie . rozkleiły się oba buty do tego przy pięcie zrobiła się szczelina po między [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Magdalena
link | zgłoś
2018-11-12
*.205.253.*
Po przymierzeniu postanowiłam zwrócić zakupione buty, oczywiście zupełnie nowe. Zwrot nie został przyjęty, otrzymałam odpowiedź, że buty są zniszczone - podeszwy zdarte, na wkładkach odciski stóp. Do wiadomości załączone były zdjęcia, z których nic nie wynikało. Zaproponowano mi odesłanie butów z po [rozwiń/zwiń]
obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anthia
link | zgłoś
2018-11-06
*.184.11.*
NIE POLECAM ZAKUPÓW W TEJ FIRMIE!!!! 2 miesiące temu zwróciłam przesyłkę z butami, bo okazały się bardzo niewygodne. Odesłałam je następnego dnia po otrzymaniu przez paczkomat. Niestety przesyłka zaginęła.Po miesiącu eobuwie złożyło dopiero reklamację do Inpost. Kazali mi czekać kolejny miesiąc na o [rozwiń/zwiń]
żadnych
ten sklep to jedna wielka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2018-11-02
*.10.110.*
Ostrzegam przed tym sklepem!!! Buty za 300zł, noszone sporadycznie przed jakieś 3 miesiące - rozkleił się obcas, reklamacja odrzucona, bo stwierdzili, że to uszkodzenie mechaniczne i po takim czasie obuwie ma prawo być w takim stanie. Odwołanie od reklamacji również odrzucili inie wyrazili zgody na [rozwiń/zwiń]
brak
obsługa i fatalna jakość towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...