Opinie o eobuwie.com.pl

2.0 - poziom obsługi
2.1 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 24
Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
eobuwie.com.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
anthia
link | zgłoś
2018-11-06
*.184.11.*
NIE POLECAM ZAKUPÓW W TEJ FIRMIE!!!! 2 miesiące temu zwróciłam przesyłkę z butami, bo okazały się bardzo niewygodne. Odesłałam je następnego dnia po otrzymaniu przez paczkomat. Niestety przesyłka zaginęła.Po miesiącu eobuwie złożyło dopiero reklamację do Inpost. Kazali mi czekać kolejny miesiąc na o [rozwiń/zwiń]
żadnych
ten sklep to jedna wielka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2018-11-02
*.10.110.*
Ostrzegam przed tym sklepem!!! Buty za 300zł, noszone sporadycznie przed jakieś 3 miesiące - rozkleił się obcas, reklamacja odrzucona, bo stwierdzili, że to uszkodzenie mechaniczne i po takim czasie obuwie ma prawo być w takim stanie. Odwołanie od reklamacji również odrzucili inie wyrazili zgody na [rozwiń/zwiń]
brak
obsługa i fatalna jakość towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-10-25
*.237.161.*
Ja również chciałam przedstawić swoją opinie na temat sklepu eobuwie. Zamówiłam swoją wymarzona torebkę, która kosztowała prawie 500 zł, przelewu dokonałam i dostałam swoją wymarzoną torebkę?Nieeee, otóż otwierając paczkę zauważyłam w środku klapki Birkenstock... Natychmiast skontaktowałam się z inf [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2018-10-11
*:41:5792:*
Ostrzegam wszystkich przed zakupami na eobuwie!!!!Buty w realu zupełnie nie podobne do tych ze zdięcia!!!Oczywiście mojej opinii na stronie sklepu nie dodali, ten sklep to całkowita porażka!!!Nie jestem z konkurencji poprostu szkoda mi 299zl bo dla mnie to nie są małe pieniądze, żebyście dziewczyny [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KasiaAsia
link | zgłoś
2018-02-13
*.239.56.*
Kupuje od kilku lat głównie na wyprzedazy https://www.eobuwie.com.pl/filtr:okazja.html i nigdy problemów nie miałam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Igor Bielski
link | zgłoś
2017-12-01
*.37.205.*
Porażka w 1 000 000 %!!!!!!! W dniu 25 listopada 2017 roku złożyłem dwa razy zamówienia.Jedno płatne przy odbiorze, drugie opłacone "z góry" Drugiego nie mam do dzisiaj. Na infolinii po "6 inne" mam oczekiwać jako 4o-krótyś. Po "5 anulacja zamówienia " jest tylko komunikat a po min można się dowie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2017-09-25
*.60.62.*
Buty zamówiłam na stronie we wtorek w środę dostałam smsa że buty zapakowane i wysłane niestety zawalila firma dostarczajaca czyli dhL nie polecam dostałam je w poniedziałek okolo 17 więc tak buty są takie jak wybrałam piękne i pasują poprostu takie jak na zdjęciu więc firmę eobuwie.com.pl polecam b [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czarna Mamba
link | zgłoś
2014-09-02
*.42.213.*
Zrobiłam tutaj zakupy za namową koleżanki. Ciesze się, że poleciła mi naprawdę rewelacyjny sklep. Mają bardzo duży wybór i ceny nie z kosmosu. Gwarantuję, że każdy znajdzie tu coś dla siebie. Ja znalazłam i z pewnością tu wrócę jeszcze nie jeden raz;)
dużo promocji i buty, których próżno szukać w sklepach stacjonarnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
elkaElblag
link | zgłoś
2014-04-09
*.174.240.*
Eobuwie to sklep dla wymagających. Mają co prawda w ofercie kilka tanich producentów, jednak wiekszość to nie jest atrakcyjna cena dla przecietnego polaka. Już wole wybrać się na ryneczek lub do ccc itam kupic sobie buty. przynajmniej taniej
drogo!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dawid
link | zgłoś
2014-04-09
*.137.254.*
A mnie trochę cena przerosła....ale fakt faktem z jakości jestem zadowolony.
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Ola
link | zgłoś
2014-04-09
*.167.190.*
Kupiłam tam świetną parę kaloszy w rewelacyjnej cenie i doskonale się sprawdzają. Polecam.
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...