Opinie o EPAKA.PL

2.7 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 48
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Robert
link | zgłoś
2019-09-27
*:7697:dedd:*
Oszuści. Po kilku tygodniach przysylaja zadania dopłaty bez żadnego uzasadnienia. Porostu masz zapłacić. Złodzieje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marlena
link | zgłoś
2019-09-23
*.101.128.*
Nie korzystajcie z ich usług. To naciągacze. Po kilku tygodniach od wysłania paczki, dostałam fakturę do zapłaty. Okazało się, że waga się nie zgadza. Pisałam mejle, dzwoniłam. Jak już się dodzwoniłam to mi powiedziano, że chodzi o rozmiar a nie o wagę. Mam zapłacić 45zł, czyli razem koszt przesyłki [rozwiń/zwiń]
przesyłają dodatkowe faktury po kilku tygodniach od opłacenia zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marc
link | zgłoś
2019-09-20
*.47.2.*
uwaga, oszustwo. szantażuj kolejne płatności po tygodniach, nie kupuj tam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-09-13
*.103.78.*
Nie polecam nikomu , po 3 tygodniach przysyłają dopłatę za paletę która była fabrycznie idealnie zapakowana i zgodna z dokumentami dostawy .Żadnej reklamacji nie przyjmują i żadne dokumenty nie są brane pod uwaga , na koniec stwierdzili że na palecie był towar kruchliwy i trzeba dopłacić !!! Typowe [rozwiń/zwiń]
żadne
brak kontaktu , brak reklamacji , wysoka cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2019-09-11
*:8d0b:1106:*
Pomimo nadania i opłacenia przesyłki listowej kurier nie odbiera przesyłki przez trzy dni,infolinia mówi że dzisiaj odbierze ,ale termin dostawy listu nie trzy a 8 dni ,w bezczelny sposób informują że do 5 dni nie jest obligatoryjne a możliwe .juz więcej nie wyślę tym kurierem nic więcej i NIKOMU NI [rozwiń/zwiń]
0
10
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jacek
link | zgłoś
2019-07-30
*:629a:7a6b:*
Moja paczka za którą zapłaciłem 900zł krążyła między Polską a Brazylia z powodu nieprawidłowych dokumentów eksportowych. Formularz epaka.pl został stworzony niestety w sposób bardzo prosty i nie umożliwiał prawidłowego wypełnienia, wymaganego przez urzędy celne (czego dowiedziałem się później). Ws [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2019-07-15
*.47.238.*
Nie polecam firma ta to złodziej na początku wyliczają stawki względne a po około 2-3 tygodni przesyłają fakturę o kilkaset złoty większą do dopłaty bo raptownie z ich wyliczeń na sortowni wychodzi że coś miało 2 cm więcej ?. Kurier odbieral odemnie paletę towar nie wystawał po za obrys palety to na [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BOZENA
link | zgłoś
2019-07-11
*.214.52.*
To oszuści! Nie wysyłajcie niczego jeśli nie chcecie mieć spraw sądowych na głowie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2019-07-10
*.173.75.*
W ciągu miesiąc dostałem dwukrotnie doliczone koszty do wysyłek. Raz kilkaset złotych, a dzisiaj 240 PLN do przesyłki, która miała kosztować 83PLN. Robimy pozew zbiorowy?
brak
naciąganie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-07-10
*.205.159.*
NIE KORZYSTACIE Z USŁUG TEJ FIRMY. NA PACZKI CZEKA SIĘ W NIESKOŃCZONOŚĆ. Mimo próśb i interwencji ciągle przeciągaja termin. Nie ma tego problemu przez inne serwisy. Czas oczekiwania prawie 2 tygodnie i rezygnacja. Zawodzą za każdym razem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jeni
link | zgłoś
2019-07-04
*:1c5c:706b:*
Epaka wyludza pieniadze od ludzi.Wysylaja po 2 miesiącach dodatkowe faktury do zaplacenia,tlumacza,ze paczka miala wieksze rozmiary lub miala wieksza wage.To zwykli oszusci,nie korzystajcie z ich uslug!!!!!
Nie ma
Wyludzaja pieniadze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2019-07-03
*.199.250.*
Korzystam z usług Epaki bardzo często i nigdy nie maiłam żadnych problemów ani dopłat. Jeżeli paczka jest dobrze zmierzona i zapakowana tak żeby żadna folia nie odstawała na pewno weryfikacji nie będzie. jeżeli ktoś dostaje dopłaty to niech się najpierw nauczy pakować paczki. Pozdrawiam
szybkie doręczenie, duży wybór firm kurierskich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2019-06-04
*.248.253.*
Czytam opinie o tej firmie i zastanawiam się, dlaczego takim działaniem nie zainteresują się organy ścigania. Przesyłki giną, dolicza się bezpodstawnie dopłaty, to jakaś drwina i dziwię się, że ktoś jeszcze korzysta z takich usług, dość ryzykownych..
0
oszustwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...