Opinie o EPAKA.PL

2.5 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 80
Średnia ocen:
2.5 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kamila
link | zgłoś
2020-09-17
*.117.107.*
Bezpodstawne obciążenie po miesiącu dodatkowo+ 100% kosztów, za rzekomo złe opakowanie. Brak jakichkolwiek dowodów na to, iż zostali obciążeni przez przewoźnika DPD. Paczki były opisane, zmierzone i zważone, w kartonach. Po zakończonej usłudze, takie zagrania są dla mnie zwykłym wyłudzeniem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-09-15
*.146.99.*
Tak jak wyżej,po miesiącu dopłatą 100,%.Pierwsza i ostatnia paczka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2020-09-11
*.175.77.*
Nigdy w życiu z ta firma nie chce mieć nic wspólnego!! Dodatkowe koszty nagle za przesyłkę która nagle okazała się niegabarytowa!! I jeszcze uszkodzona paczka podczas transportu Tragedia nigdy więcej z tym pośrednikiem!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarosław
link | zgłoś
2020-09-10
*.147.56.*
Witam przesyłka została uszkodzona podczas transportu , został spisany protokół uszkodzenia przez adresata. Po złożeniu reklamacji i odpowiedzi po kilkunastu dniach dostałęm odp. ,gdzie przewożnik tylko swoją regułkę odpisuje że "przesyłka została doręczona do Adresata w nieuszkodzonym, oznakowanym [rozwiń/zwiń]
brak
Żenująca obsługa ,droge usługi , Firma Fedex na Epake a Epaka na Fedex że zajmuje się reklamacją,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tatiana
link | zgłoś
2020-09-07
*.232.241.*
Zdecydowanie nie polecam,naliczana dodatkowe opłaty po paru tygodniach,A jak zaczynasz reklamować, dostają następne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Anna
link | zgłoś
2020-09-03
*:524f:dc09:*
Nie polecam i przestrzegam przed tą firmą!!! Wystawiają faktury z dopłatą bez wiedzy Klienta i brak uzasadnienia w firmie zdjec
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2020-09-03
*.170.70.*
Porażka, po miesiącu przyszła dopłata za przesyłkę ponad 100% NIE POLECAM!!!
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2020-08-26
*.147.51.*
Witam. Firma epaka to nieuczciwa firma która wyłudza pieniądze. Już drugi raz otrzymałem faktura za wysłana przesyłkę. Nie rozumie jednej rzeczy! Na stronie place za przesyłkę i kurier odbiera i jest w porządku a po paru dniach wysyłają fakturę z jakimiś opłatami. Odwołałem się, dzwoniłem do nich i [rozwiń/zwiń]
Btak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2020-08-26
*.235.225.*
Firma Epaka to nieuczciwa firma ktora dolacza dodatkowe koszta za wyslana przesylke,prosze sie nie zdziwic kiedy Panstwo wyslecie paczke a po kilku tygodniach dostaniecie fakture z dodatkowym oplatami bo paczka jest albo ale oklejona albo sa wybrzuszenia ktorych tak naprawde nie ma. Oszusci, nieucz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TOMASZ
link | zgłoś
2020-08-18
*.182.192.*
Przestrzegam przed korzystaniem z usług tej firmy. Niestety ale potwierdzają się opinie innych osób korzystających z usług epaka. Otóż w moim przypadku po wykonaniu usugi zaczęły przychodzić ponaglenie o dopłatę do przesyłki ok. 60 zł. Na pytanie z czego to wynika otrzymałem odpowiedz że przesyłka [rozwiń/zwiń]
brak
brak transparentnej ostatecznej ceny za usługę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?