Opinie o EPAKA.PL

2.5 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 53
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Hania
link | zgłoś
2019-06-04
*.248.253.*
Czytam opinie o tej firmie i zastanawiam się, dlaczego takim działaniem nie zainteresują się organy ścigania. Przesyłki giną, dolicza się bezpodstawnie dopłaty, to jakaś drwina i dziwię się, że ktoś jeszcze korzysta z takich usług, dość ryzykownych..
0
oszustwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2019-06-04
*.248.253.*
E-paka próbuje wyłudzić ode mnie dodatkowe pieniądze do przesyłki, której transport miał kosztować 24 złote, a ta kwota wzrosła do 80 złotych. Nie otrzymałam żadnych dokumentów, potwierdzających rozbieżność z deklarowanymi wymiarami, tylko faktury, naliczające dopłaty i wezwania do zapłaty. Kpina z [rozwiń/zwiń]
żadne
po dwóch miesiącach od wysłania naliczają dopłaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulo1010
link | zgłoś
2019-06-02
*.172.255.*
Nie poleca banda zlodzieji wysyłałem jednocześnie dwie pączki i po trzech miesiącach nagle przesyłają info o weryfikacji wagi i chcieli wyłudzić od każdej paczki 130 zł. Ludzie omijajcie szerokim łukiem tą bandę z Łukowa. Nie polecam ,nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Błażej
link | zgłoś
2019-05-30
*:80f8:83c8:*
Nie polecam epaka.pl. Przesyłka do mnie nie dotarła, została zwrócona nadawcy, za co musiałem dopłacić. Nie przyjęto również mojej reklamacji, ponieważ "tylko nadawca może zgłosić reklamację, bo to on jest płatnikiem za usługę". To ja, jako odbiorca jestem płatnikiem za usługę. Nadawca ma gdzieś rek [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-05-29
*.22.224.*
Nie polecam! Oferuja niby najtanszego kuriera a pozniej przychodzi do zapłaty druga faktura zawierająca dopłatę za rzekomą nieprawidłowią wagę lub wymiary paczki.
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Ewelina
link | zgłoś
2019-05-17
*:7c26:c86d:*
NIE POLECAM. ZLODZIEJE. Paczka wyslana 12.02.19. Zaginela !!! Paczka 20kg na kwote 1700zl. Reklamacja zlozona 26.02.18 a dzis mamy 17.05.19. Obsluga masakra. Do tej pory nie ma odpowiedzi co z reklamacja. Znacie moze jakis sposob na przyspieszenie sprawy???
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2019-05-07
*.214.5.*
Czekałem ponad TYDZIEŃ na kuriera, zero pomocy ze strony obsługi klienta. Kase biorą chętnie, gorzej z wykonywaną usługą. NIE POLECAM!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monika
link | zgłoś
2019-04-20
*.148.83.*
złodzieje nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ania
link | zgłoś
2019-04-20
*.148.83.*
nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aga
link | zgłoś
2019-03-18
*.147.107.*
Napewno już nigdy więcej nie skorzystam !!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
par
link | zgłoś
2019-03-13
*.10.67.*
Otrzymałam fakturę pt. "odsprzedaż usług kurierskich" w specyfikacji do niej czytam , że wysłany nieduży stolik ważył 65,93 kg!!!!!!! skandal i próba wyłudzenia na kwotę 55,13PLN Raz skorzystałem z epaka i nigdy więcej!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gelo
link | zgłoś
2019-02-21
*.116.24.*
Zaginiona przesyłka, podrobiony podpis a dział reklamacji mówi że się nic nie stało. Sprawa trafi na policję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michael3047
link | zgłoś
2019-02-20
*.146.167.*
Epaka to jakas kpina,reklamacjr dla nich nie istnieja. Reklamacja na przesyłke złozona 18.12.2018 czas na rozpatrzenie reklamacji 30 dni interweniowalem w tej sprawie 31.01.2019 i 7.02 2019 Dzis mamy 20.02 2019 i odpowiedzi dalej niema. Tymczasem po kontakcie z pocztex decyzja została wydana 2 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...