Opinie o EPAKA.PL

2.5 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 73
Średnia ocen:
2.6 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
anioł
link | zgłoś
2020-07-05
*.2.19.*
Banda oszustów. Nie chcę się powtarzać ale spotkało mnie to samo co innych. Dostałem fakturę za jakąś przesyłkę o wiele za dużą niż moja.
brak
nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iza
link | zgłoś
2020-06-25
*.254.169.*
naciagacze, z daleka od nich!!! Faktura korygujaca na 150 zł... paczka zapakowana wedlug wytycznych na ich stronie- (były to opony), nie ma mozliwości, aby były źle zważone, wręcz waga duuuzo zawyżona. Wysłane w kategofi OPONY, nie ma więc mowy o przekroczeniu wymiarów itd. PORAZKA!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2020-06-23
*.173.11.*
Wysłałam setki paczek i zawsze wszystko przebiegało bez problemów. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2020-06-23
*.24.32.*
Tragedia, najgorszy broker z jakim miałem styczność. Przesyłka w idealnym kształcie prostopadłościanu, wymiary i waga podane takie jak rzeczywiste, nagle dopłata za weryfikację prawie 30zł. Żadnych dowodów, protokołu itp, robią co chcą po prostu
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adam maj
link | zgłoś
2020-06-14
*.104.185.*
potwierdzam negatywne opinie klientow, epaka.pl gdzies po miesiacu przysyla dodatkowe faktury bez udokumentowanych wyjasnien (ktore przewoznik tweirdzi ze powinni udostepnic) za rzekome niestandardowe wymiary, czekam na odzyskanie pieniedzy jesli zostana skazani prawomocnym wyrokiem sadowym
paleta odebrana nie w terminie, nierzetelnosc, brak wyjasnien
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Alex
link | zgłoś
2020-06-03
*.216.137.*
Totalni oszuści weryfikacja. Wmówić że ja tak wybrałam do tego nagle na stronie zmieniono cennik po 10 min nie było już nawet kwoty którą płaciłam. Szuje zakłamane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ela
link | zgłoś
2020-06-02
*.172.208.*
Ta firma to totalna porażka. Zamówiłam kuriera chyb a złodzieja, jak się okazuje. Nadałam dwie paczki, z których jedna, bardzo wartościowa cudem zaginęła.I co dziwne, kurier wiedział, co zaginęło.Kontakt z nimi tragiczny, nic nie wiedzą, nie potrafią pomóc. Wysyłają dziwne dokumenty do wypełnienia, [rozwiń/zwiń]
brak
firma dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2020-06-01
*.249.232.*
Wysyłasz paczkę za 25 złoty, a za kilka dni dostajesz fakturę za weryfikację +300%. Pytam co było nie tak, pani podaje wszystkie możliwe rzeczy, sama nie wie o co chodzi. Ważyłem, mierzyłem i wszystko się zgadza z wypisanym formularzem, nawet zdjęcia zrobiłem. To na końcu pani po obejrzeniu zdjęć od [rozwiń/zwiń]
Zamówienia przez internet
Oszustwa i naciąganie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
x
link | zgłoś
2020-06-01
*.19.165.*
Przed wysłaniem paczki dopytałam kuriera czy wszystko się zgadza, czy paczka może być tak zapakowana, zostałam zapewniona, że tak. Miesiąc później dostałam informacje o dopłacie 400zł. Nigdu nie korzystacie z usług tej strony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2020-05-29
*.47.0.*
proszę unikać tej firmy. Wysłałam paczkę do Hispanii, prawie miesiąc próbowałam uzyskać informację na temat jej położenia, aż wkońcu otrzymałam ją z powrotem. I co jest najgorsze, teraz mam zapłacić fakturę za zwrot paczki w rozmiarze 700zł. I jak okazało się, że wysylając paczkę przez epaka, firma [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?