Opinie o EPAKA.PL

2.4 - poziom obsługi
2.5 - jakość usług / cena
2.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 49
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marek
link | zgłoś
2018-04-20
*.240.48.*
Bardzo dobry kontakt, paczki dochodzą na czas,dobre ceny i duży wybór firm kurierskich, polecam :)
Wszystko na czas
bez wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nat
link | zgłoś
2018-03-29
*.196.214.*
Nadawca nie podał numeru kontaktowego odbiorcy, paczka dostarczana przez DHL została więc przesunięta do poczekalni w terminalu - termin 7 dni na odebranie jej sobie osobiście w Staniątkach (Po to się przecież płaci za kuriera,żeby jeździć 30 km i odbierać sobie paczkę samemu). DHL poinformował mn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lola
link | zgłoś
2018-03-21
*.114.111.*
Porażka-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grezgorz
link | zgłoś
2018-03-21
*.28.248.*
Nie polecam. Nieuczciwa Firma Wystawiają fikcyjne faktury za rzekomo niestandardowe przesyłki. Totalnie na chybił trafił, a nuż klient da się naciągnąć. Po sprawdzeniu u przewoźnika okazuje się że weryfikacji nie było.
BRAK
Nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
januar
link | zgłoś
2018-03-16
*.21.72.*
Witam ja również otrzymałem fakturę za weryfikację jednak nie miałem do nikogo pretensji ponieważ zaniżyłem wymiary po to żeby była tańsza ,Byłem pewny że się uda ale niestety zweryfikowali musiałem się z tym liczyć .Chciałem napisać opinię o nich ale przeczytałem wpis BRONKA Powiem szczerze że [rozwiń/zwiń]
nic specjalnego tyle że mają punkty stacjonarne do których można zanieść paczkę i nie czekać na kuriera
wysyłając paczkę pocztex trzeba długo czekać na etykietę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roksana F
link | zgłoś
2018-03-15
*.254.182.*
Nie polecam. Reklamacje w sklepie to tragedia - obsługa klienta na słabym poziomie. Nie odpowiadają na pisma, nie potrafią ustosunkować się do żądań. Odpowiedzi emailowe zdawkowe w których brak nawet podpisu - pracują tam anonimy.
brak
Słaba obsługa klienta, problemy z reklamacjami, brak odpowiedzi na pisma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bronek
link | zgłoś
2018-03-10
*.91.17.*
Jak czytam te opinie, to mam wrażenie,że to piszą DE-BI-LE. 1. Macie pretensję do Epaka.pl czy do innego pośrednika, bo uszkodzili paczkę i umywją ręce. Nie ONI uszkodzili tylko firma kurierska. Epaka to POŚREDNIK a nie firma KURIERSKA !! 2. Teraz najciekawsze... Wagę określacie "na oko" a [rozwiń/zwiń]
xxxx
yyyy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona
link | zgłoś
2018-03-08
*.77.107.*
Dostałam taką samą fakturę jak tutaj wszyscy. Po 2 tygodniach po nadejściu przesyłki! 65 zł do dopłaty bo ktoś na sortowni zakwalifikował moją przesyłkę jako niestandardową co jest normalnie kpiną! To są zwykli naciągacze! Moje pytanie jest czy ktoś z tutaj poszkodowanych w ogóle to zapłacił? Czy pr [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2018-02-24
*.231.60.*
Uwaga! Dla wszystkich, od których epaka zażądała dopłaty. Jest sposób, żeby z nimi wygrać. Właśnie mi się to udało. Podobie, jak innym klientom, epaka miesiąc po wykonaniu zlecenia przysłała mi fakturę z dopłatą 23zł, a następnie kolejną na 10zł za opóżnienie płatności. Postanowiłem nie dać się zast [rozwiń/zwiń]
można z nimi wygrać
oszuści i naciągacze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2018-02-15
*.27.188.*
Oszustwo. Po miesiacu przysylaja fakture z doplata za zrealizowana usluge.
brak
oszusci finansowi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2018-02-15
*.47.44.*
UWAGA NACIĄGACZE ! Po miesiącu od odebrania paczki nagle przysyłają fakturę za "weryfikacje" że była za duża, nie ma informacji co nie tak, za duża i tyle. I jak po miesiącu zweryfikować że mowia prawdę jak paczka dawno rozpakowana ? Oczywiście faktura na kwotę wyższą niż zapłaciłes za przesyłkę ! W [rozwiń/zwiń]
Brak zalet
Nie działająca infolnia, czas odpowiedzi, doliczanie oplat
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TakoTako
link | zgłoś
2018-02-08
*.191.197.*
Firma bardzo niepoważna ! Proces reklamacji w tej firmie trwa już ponad pół roku, wartość paczki została jasno określona na 600 zł po czym stwierdzili że wypłacą 180 zł to jest jakaś kpina !!!
Żadne
Same wady !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2018-02-08
*.205.5.*
ZŁODZIEJE. po 2 tygodniach od zrealizowanej usługi każą mi dopłacić 3-krotność pierwotnej opłaty za przesyłkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...