Opinie o EPAKA.PL

2.4 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 52
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Sterowiec
link | zgłoś
2018-09-11
*.246.156.*
Jedno wielkie nieporozumienie,żądanie kasy za nie wymiarową przesyłkę.Ponad miesiąc od złożenia reklamacji zamiast rozpatrzenia to straszonko windykacjami i bikiem.Na pytanie dlaczego nie umieją udzielić odpowiedzi,nie wiedzą za co ale naliczają, twierdzą że to wina DHL.Tak Jak Hitlerowcy,oni nic ni [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak odpowiedzialności,organizacji,po prostu nieuki bez kompetencji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Epaka opinia
link | zgłoś
2018-09-05
*.6.156.*
Epaka.pl NEGATYW!!!! Omijać epeka.pl na kilometr!!! ==============================================================
zostałam oszukana
zostałam oszukana
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2018-08-31
*:b219:15d1:*
Wysyłam ta firma od 2015roku i zero problemów.
kontakt cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2018-08-30
*.254.179.*
Firma której nigdy nikomu nie polecę. Dodzwonić się na infolinię graniczy z cudem. Oddzwaniają tak aby nie zdążyć odebrać telefonu. Obsługa rozmową robi wielką łaskę. Faktura do zapłaty za weryfikację przesyłki przyszła po dwóch miesiącach od dnia wysyłki paczki. Paczkę dokładnie zmierzyłam i zważył [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2018-08-20
*.173.4.*
Paczka wysłana za pobraniem na kwotę 3,5 tys , termin ustawowo na oddanie 2 tyg , czekam miesiąc , dzwonię i nic nie oddają ,zero kontaktu z osobami odpowiedzialnymi , tępić takie dziadostwo ! Przywłaszczają pieniądze ! Sprawa trafia do sądu !! Nie polecam nikomu tych dziadów !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
BEATA
link | zgłoś
2018-08-20
*:ce0:1e57:*
Beapośrednia obsługa Epaki - ok Jednak, pomimo moich pozytywnych opinii w ankietach jakie otrzymywałam na koniec roku wszystko się zmieniło w momencie gdy złożyłam reklamację poprzez mejla do Epaki na Firmę Fedex. Reklamacja tym razem była nie uznana, Bynajmniej nie chodzi tu o jej nieuznanie a o [rozwiń/zwiń]
zalety ??????
zero empatii poprzez obsługę mejlową, zbywanie i brak szacunku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Sikorski
link | zgłoś
2018-08-17
*.6.187.*
Przestroga dla przedsiębiorców, za każdym razem do palety dziwne monity, sprawdzanie i dodatkowy koszt 50 zł , 30 zł różnie. Poza tym wysyłka paletowa za 199 zł to nie jest super cena. Firma nie przejmuję się w ogóle klientami. Paleta nie odebrana przez 4 dni robocze od klienta, więcej kłopotów niż [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radosław
link | zgłoś
2018-08-02
*.76.115.*
ODRADZAM jeśli ktoś ma ważną sprawę do załatwienia. Kurier trzy razy nie przyjechał odebrać paczki. Czwarty raz już nie ryzykowałem.
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
K
link | zgłoś
2018-07-11
*.254.137.*
Nigdy więcej nie skorzystam z tej beznadziejnej firmy Epaka. Faktycznie dobre opinie na opineo to jakaś sztuczna ściema. Rzeczywistość jest masakryczna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KLIENT EPAKA.PL - OPINIA
link | zgłoś
2018-07-10
*.254.141.*
Ostrzegam przed korzystaniem z usług epeka.pl, niesolidna firma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
PAWEŁ
link | zgłoś
2018-07-09
*.254.142.*
PRZESYŁKA ZNIKNĘŁA, POTEM SIĘ NAGLE PACZKA ZNALAZŁA SIĘ, ZDEWASTOWANA, http://ePaka.pl UMYWA RĄCZKI I ZWALA ODPOWIEDZIALNOŚĆ NA KOGO INNEGO. ZERO ODPOWIEDZIALNOŚCI, ZERO PROFESJONALIZMU, ZERO JAKOŚCI, PO PROSTU *ePaka.pl = OPINIA MNIEJ NIŻ ZERO!!!
zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
człowiek
link | zgłoś
2018-07-04
*.254.142.*
*Przestrzegam przed korzystaniem z usług: epaka.pl*
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
korzystałem z Epaka
link | zgłoś
2018-07-02
*.254.142.*
EPAKA.PL TO JAKIŚ KRZAK, POŚREDNIK OD NICZEGO.
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...