Opinie o EPAKA.PL

2.7 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 45
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewa
link | zgłoś
2019-01-16
*.74.85.*
Nie polecam! przesyłka nie przyszła a jest u nich że odebrana!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marta
link | zgłoś
2019-01-11
*.147.103.*
Moja opinia jest bardzo negatywna. Przesyłka zwazona i zmierzona bardzo dokładnie, odebrana przez kuriera, wysłana do klienta.Po 2 tygodniach droga elektroniczna przychodzi faktura do dopłaty dwukrotnie wyższa niż koszt wysyłki,za odsprzedaz az usług kurierskich. Pani z działu reklamacji twierdzi iż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pabelito
link | zgłoś
2019-01-09
*.47.129.*
Stanowczo odradzam, przesyłka niedostarczona na poprawny adres, odesłana do adresata i jeszcze obciążają kosztami za zwrot. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
popo
link | zgłoś
2018-12-24
*.192.145.*
porazka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
megi
link | zgłoś
2018-12-18
*.184.25.*
Ta firma to oszusci i złodzieje .Ktos wreszcie powinien za nich się wziasc.
brak zwrotu pieniedzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
megi
link | zgłoś
2018-12-18
*.184.25.*
Firma nierzetelna .Nie można sie z nimi skontaktować .Po upływie terminu brak wpłaty pieniedzy na konto.Nie korzystajcie nigdy z tej firmy bo stracicie pieniądze.
brak zwrotu pieniedzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adriana
link | zgłoś
2018-12-15
*:c0ad:bb15:*
Po 2 miesiącach od odebrania przesyłki wystawiają fakturę weryfikacyjną bez przedstawienia protokołu z mierzenia i ważenia, pomimo iż tego wymaga polskie prawo przewozowe. Na pismo reklamacyjne nie odpowiadają tylko wciąż straszą windykacjami i doliczają dodatkowe koszty za przesłanie polecenia zapł [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2018-12-14
*:717f:a196:*
Nie polecam. Paczka zaginęła zaraz po trafieniu do siedziby. Ostatni raz. Nigdy paczka mi nie zaginęła, warta 1000 zł i wszystkie pieniądze przepadły. Tragedia. Banda oszustów i złodziei.
Zero
Zero
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
epaka opinia
link | zgłoś
2018-12-12
*.0.37.*
UWAGA! Banda oszustów. Wprowadzają klienta w błąd przy wyborze kuriera. Straciłem 450 zł za ich pośrednictwem, przesyłka nie została dostarczona i w dodatku zostałem obciążony kosztami jej zwrotu. ODRADZAM współpracy! Wyrzucone pieniądze. Uważajcie podkreślam.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JCH
link | zgłoś
2018-11-28
*.187.109.*
Pan Paweł Wolny pracujący na infolinii to niekompetentny i wprowadzający w błąd człowiek. Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Michal
link | zgłoś
2018-11-15
*.47.104.*
Firma epaka.pl omijać szerokim łukiem wyludzaja pieniądze doliczyli 144zl że paczka była źle zapakowana zero odzewu tylko faktura do zaplacenia czy państwo się za to weźmie w końcu ilu ludzi zrobią w hxx ile pieniędzy są do przodu
Żadnych
Same
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
andzin
link | zgłoś
2018-11-14
*.11.220.*
Wysłałem paczkę epaka.pl za 30 zł po ponad 2 miesiącach dostaję fakturę na 170 zł że niby paczka miała inne gabaryty i wagę, nie oddam im pieniędzy idę do sądu !!!!!!!!! gdzie jest rzecznik praw konsumenta !!!!
oszukują, bo powinni mnie wezwać do weryfikacji paczki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcin
link | zgłoś
2018-11-13
*.47.168.*
firma oszustów, przysłali mi towar za który zapłaciłem zgodnie z ustaleniami , towar odebrałem osobiscie i nie było żadnych nieprawidłowosci , po czym przysłali fakturę po raz kolejny do zapłaty , złożyłem reklamację która nie została rozpatrzona a przysłali wezwanie do zapłaty idę z kurwami do sąd [rozwiń/zwiń]
gówno nie firma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...