Opinie o EPAKA.PL

2.5 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 51
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
aga
link | zgłoś
2019-03-18
*.147.107.*
Napewno już nigdy więcej nie skorzystam !!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
par
link | zgłoś
2019-03-13
*.10.67.*
Otrzymałam fakturę pt. "odsprzedaż usług kurierskich" w specyfikacji do niej czytam , że wysłany nieduży stolik ważył 65,93 kg!!!!!!! skandal i próba wyłudzenia na kwotę 55,13PLN Raz skorzystałem z epaka i nigdy więcej!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gelo
link | zgłoś
2019-02-21
*.116.24.*
Zaginiona przesyłka, podrobiony podpis a dział reklamacji mówi że się nic nie stało. Sprawa trafi na policję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michael3047
link | zgłoś
2019-02-20
*.146.167.*
Epaka to jakas kpina,reklamacjr dla nich nie istnieja. Reklamacja na przesyłke złozona 18.12.2018 czas na rozpatrzenie reklamacji 30 dni interweniowalem w tej sprawie 31.01.2019 i 7.02 2019 Dzis mamy 20.02 2019 i odpowiedzi dalej niema. Tymczasem po kontakcie z pocztex decyzja została wydana 2 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2019-02-12
*.7.154.*
Epaka to jakaś pomyłka na rynku .wystawiłam też 2 negatywne opinie na opineo epaka ale sprawdzając przekonałam się że tam z regóły zostają publikowane opinie pozytywne...jakieś przesiewanie...co do epaka 2 paczki zamówione w listopadzie ,opłacone z góry przy nadaniu i sytuacja tak wygląda że za pie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Grzegorz
link | zgłoś
2019-02-07
*.109.239.*
Po dwóch trzech tygodniach przesyłają dopłatę do paczek tłumaczą się ze paczka była uszkodzona lub nie standardową. Za paczkę 3 kg. Najpierw zapłaciłem ponad 30 A później przysłali żebym dopłacić 55 złotych i ponaglenia SMS mailami męczą cały czas. Na zapytania nie odpisuja .Fajans i tyle . Omijać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2019-02-07
*.173.58.*
OMIJAĆ BARDZO SZEROKO DZIADOSTWO I TYLE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2019-02-05
*.146.234.*
Kurier nie pojawił się. Osoby na infolinii kłamią podając sprzeczne informacje. Straciłam dwa dni a teraz muszę jeszcze czekać na zwrot moich pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miron
link | zgłoś
2019-02-04
*.147.101.*
Moja sytauacja jest następujaca a moja opinia jest negatywna. Przesyłka zwazona i zmierzona bardzo dokładnie, odebrana przez kuriera następnego dnia, wysłana do klienta i odebrana przez niego .Po 2,5 tygodniu na pocztę elektroniczna przychodzi faktura do dopłaty dwa razy tyle ile wyniósł koszt wysy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2019-02-04
*.147.101.*
Zamówiłam kuriera aby odebrał paczkę wcześniej opłacona online . kurier przyjechał po odbiór paczki następnego dnia. Przyjął odemnie paczkę oraz list przewozowy. Nie miał żadnych zastrzerzeń. Po trzech tygodniach przyszła wiadomość sms , że muszę dopłacić do usługi kurierskiej 34.98 zł ponieważ wy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Łukasz
link | zgłoś
2019-01-31
*:9ff0:b73c:*
NIE POLECAM, Kurier nie zawsze na drugi dzień odbiera paczkę. faktury wysokie z palca wyssane. NIE POLECAM
brak
czas, Faktury
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient ePaka.pl
link | zgłoś
2019-01-28
*:5476:b567:*
Epaka OMIJAJACIE!!! szerokim łukiem. ZŁODZIEJE - okradli mnie, pobrali pieniądze a przesyłka nawet nie została odebrana. Już dwa miesiące prosimy się o zwrot. Była to droga paczka niestandardowa koszt 400pln. Stale współpracujemy z firmami typu Złap kuriera lub Furgonetka i owszem zdążają się różne [rozwiń/zwiń]
OSZUSCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2019-01-16
*.74.85.*
Nie polecam! przesyłka nie przyszła a jest u nich że odebrana!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...