Opinie o EPAKA.PL

2.5 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 55
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Mariusz
link | zgłoś
2019-07-15
*.47.238.*
Nie polecam firma ta to złodziej na początku wyliczają stawki względne a po około 2-3 tygodni przesyłają fakturę o kilkaset złoty większą do dopłaty bo raptownie z ich wyliczeń na sortowni wychodzi że coś miało 2 cm więcej ?. Kurier odbieral odemnie paletę towar nie wystawał po za obrys palety to na [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BOZENA
link | zgłoś
2019-07-11
*.214.52.*
To oszuści! Nie wysyłajcie niczego jeśli nie chcecie mieć spraw sądowych na głowie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2019-07-10
*.173.75.*
W ciągu miesiąc dostałem dwukrotnie doliczone koszty do wysyłek. Raz kilkaset złotych, a dzisiaj 240 PLN do przesyłki, która miała kosztować 83PLN. Robimy pozew zbiorowy?
brak
naciąganie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-07-10
*.205.159.*
NIE KORZYSTACIE Z USŁUG TEJ FIRMY. NA PACZKI CZEKA SIĘ W NIESKOŃCZONOŚĆ. Mimo próśb i interwencji ciągle przeciągaja termin. Nie ma tego problemu przez inne serwisy. Czas oczekiwania prawie 2 tygodnie i rezygnacja. Zawodzą za każdym razem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jeni
link | zgłoś
2019-07-04
*:1c5c:706b:*
Epaka wyludza pieniadze od ludzi.Wysylaja po 2 miesiącach dodatkowe faktury do zaplacenia,tlumacza,ze paczka miala wieksze rozmiary lub miala wieksza wage.To zwykli oszusci,nie korzystajcie z ich uslug!!!!!
Nie ma
Wyludzaja pieniadze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Dorota
link | zgłoś
2019-07-03
*.199.250.*
Korzystam z usług Epaki bardzo często i nigdy nie maiłam żadnych problemów ani dopłat. Jeżeli paczka jest dobrze zmierzona i zapakowana tak żeby żadna folia nie odstawała na pewno weryfikacji nie będzie. jeżeli ktoś dostaje dopłaty to niech się najpierw nauczy pakować paczki. Pozdrawiam
szybkie doręczenie, duży wybór firm kurierskich
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2019-06-04
*.248.253.*
Czytam opinie o tej firmie i zastanawiam się, dlaczego takim działaniem nie zainteresują się organy ścigania. Przesyłki giną, dolicza się bezpodstawnie dopłaty, to jakaś drwina i dziwię się, że ktoś jeszcze korzysta z takich usług, dość ryzykownych..
0
oszustwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2019-06-04
*.248.253.*
E-paka próbuje wyłudzić ode mnie dodatkowe pieniądze do przesyłki, której transport miał kosztować 24 złote, a ta kwota wzrosła do 80 złotych. Nie otrzymałam żadnych dokumentów, potwierdzających rozbieżność z deklarowanymi wymiarami, tylko faktury, naliczające dopłaty i wezwania do zapłaty. Kpina z [rozwiń/zwiń]
żadne
po dwóch miesiącach od wysłania naliczają dopłaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulo1010
link | zgłoś
2019-06-02
*.172.255.*
Nie poleca banda zlodzieji wysyłałem jednocześnie dwie pączki i po trzech miesiącach nagle przesyłają info o weryfikacji wagi i chcieli wyłudzić od każdej paczki 130 zł. Ludzie omijajcie szerokim łukiem tą bandę z Łukowa. Nie polecam ,nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Błażej
link | zgłoś
2019-05-30
*:80f8:83c8:*
Nie polecam epaka.pl. Przesyłka do mnie nie dotarła, została zwrócona nadawcy, za co musiałem dopłacić. Nie przyjęto również mojej reklamacji, ponieważ "tylko nadawca może zgłosić reklamację, bo to on jest płatnikiem za usługę". To ja, jako odbiorca jestem płatnikiem za usługę. Nadawca ma gdzieś rek [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Anna
link | zgłoś
2019-05-29
*.22.224.*
Nie polecam! Oferuja niby najtanszego kuriera a pozniej przychodzi do zapłaty druga faktura zawierająca dopłatę za rzekomą nieprawidłowią wagę lub wymiary paczki.
brak
oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2019-05-17
*:7c26:c86d:*
NIE POLECAM. ZLODZIEJE. Paczka wyslana 12.02.19. Zaginela !!! Paczka 20kg na kwote 1700zl. Reklamacja zlozona 26.02.18 a dzis mamy 17.05.19. Obsluga masakra. Do tej pory nie ma odpowiedzi co z reklamacja. Znacie moze jakis sposob na przyspieszenie sprawy???
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2019-05-07
*.214.5.*
Czekałem ponad TYDZIEŃ na kuriera, zero pomocy ze strony obsługi klienta. Kase biorą chętnie, gorzej z wykonywaną usługą. NIE POLECAM!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...