Opinie o EPAKA.PL

2.7 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 45
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
klient epaka.pl
link | zgłoś
2018-10-26
*.173.176.*
EPAKA.PL to po to po prostu OSZUŚCI. TRZYMAJCIE SIĘ LUDZIE Z DALA od epaka.pl!!! Tworzą sobie sztuczne opinie na innych portalach, że niby są korzystający tak zadowoleni,a to ściema! Faktycznie nikt tak sam z siebie nie wystawia co chwilę tylko na jednym (jedynie słusznym) portalu (opineo.pl) firmom [rozwiń/zwiń]
epeka.pl = negatyw
epaka.pl oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sterowiec
link | zgłoś
2018-09-11
*.246.156.*
Jedno wielkie nieporozumienie,żądanie kasy za nie wymiarową przesyłkę.Ponad miesiąc od złożenia reklamacji zamiast rozpatrzenia to straszonko windykacjami i bikiem.Na pytanie dlaczego nie umieją udzielić odpowiedzi,nie wiedzą za co ale naliczają, twierdzą że to wina DHL.Tak Jak Hitlerowcy,oni nic ni [rozwiń/zwiń]
Brak
Brak odpowiedzialności,organizacji,po prostu nieuki bez kompetencji.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Epaka opinia
link | zgłoś
2018-09-05
*.6.156.*
Epaka.pl NEGATYW!!!! Omijać epeka.pl na kilometr!!! ==============================================================
zostałam oszukana
zostałam oszukana
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2018-08-31
*:b219:15d1:*
Wysyłam ta firma od 2015roku i zero problemów.
kontakt cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2018-08-30
*.254.179.*
Firma której nigdy nikomu nie polecę. Dodzwonić się na infolinię graniczy z cudem. Oddzwaniają tak aby nie zdążyć odebrać telefonu. Obsługa rozmową robi wielką łaskę. Faktura do zapłaty za weryfikację przesyłki przyszła po dwóch miesiącach od dnia wysyłki paczki. Paczkę dokładnie zmierzyłam i zważył [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Paweł
link | zgłoś
2018-08-20
*.173.4.*
Paczka wysłana za pobraniem na kwotę 3,5 tys , termin ustawowo na oddanie 2 tyg , czekam miesiąc , dzwonię i nic nie oddają ,zero kontaktu z osobami odpowiedzialnymi , tępić takie dziadostwo ! Przywłaszczają pieniądze ! Sprawa trafia do sądu !! Nie polecam nikomu tych dziadów !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BEATA
link | zgłoś
2018-08-20
*:ce0:1e57:*
Beapośrednia obsługa Epaki - ok Jednak, pomimo moich pozytywnych opinii w ankietach jakie otrzymywałam na koniec roku wszystko się zmieniło w momencie gdy złożyłam reklamację poprzez mejla do Epaki na Firmę Fedex. Reklamacja tym razem była nie uznana, Bynajmniej nie chodzi tu o jej nieuznanie a o [rozwiń/zwiń]
zalety ??????
zero empatii poprzez obsługę mejlową, zbywanie i brak szacunku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Sikorski
link | zgłoś
2018-08-17
*.6.187.*
Przestroga dla przedsiębiorców, za każdym razem do palety dziwne monity, sprawdzanie i dodatkowy koszt 50 zł , 30 zł różnie. Poza tym wysyłka paletowa za 199 zł to nie jest super cena. Firma nie przejmuję się w ogóle klientami. Paleta nie odebrana przez 4 dni robocze od klienta, więcej kłopotów niż [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radosław
link | zgłoś
2018-08-02
*.76.115.*
ODRADZAM jeśli ktoś ma ważną sprawę do załatwienia. Kurier trzy razy nie przyjechał odebrać paczki. Czwarty raz już nie ryzykowałem.
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2018-04-27
*.172.235.*
Bardzo sprawnie odebrana paczka od nadawcy oraz szybkie dotarcie do odbiorcy. Jestesmy bardzo zadowoleni z uslugi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Marek
link | zgłoś
2018-04-20
*.240.48.*
Bardzo dobry kontakt, paczki dochodzą na czas,dobre ceny i duży wybór firm kurierskich, polecam :)
Wszystko na czas
bez wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
januar
link | zgłoś
2018-03-15
*.21.72.*
Witam ja również otrzymałem fakturę za weryfikację jednak nie miałem do nikogo pretensji ponieważ zaniżyłem wymiary po to żeby była tańsza ,Byłem pewny że się uda ale niestety zweryfikowali musiałem się z tym liczyć .Chciałem napisać opinię o nich ale przeczytałem wpis BRONKA Powiem szczerze że [rozwiń/zwiń]
nic specjalnego tyle że mają punkty stacjonarne do których można zanieść paczkę i nie czekać na kuriera
wysyłając paczkę pocztex trzeba długo czekać na etykietę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bronek
link | zgłoś
2018-03-09
*.91.17.*
Jak czytam te opinie, to mam wrażenie,że to piszą DE-BI-LE. 1. Macie pretensję do Epaka.pl czy do innego pośrednika, bo uszkodzili paczkę i umywją ręce. Nie ONI uszkodzili tylko firma kurierska. Epaka to POŚREDNIK a nie firma KURIERSKA !! 2. Teraz najciekawsze... Wagę określacie "na oko" a [rozwiń/zwiń]
xxxx
yyyy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...