Opinie o EPAKA.PL

2.7 - poziom obsługi
2.9 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 47
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Andrzej
link | zgłoś
2019-05-07
*.214.5.*
Czekałem ponad TYDZIEŃ na kuriera, zero pomocy ze strony obsługi klienta. Kase biorą chętnie, gorzej z wykonywaną usługą. NIE POLECAM!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monika
link | zgłoś
2019-04-20
*.148.83.*
złodzieje nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ania
link | zgłoś
2019-04-20
*.148.83.*
nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aga
link | zgłoś
2019-03-18
*.147.107.*
Napewno już nigdy więcej nie skorzystam !!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
par
link | zgłoś
2019-03-13
*.10.67.*
Otrzymałam fakturę pt. "odsprzedaż usług kurierskich" w specyfikacji do niej czytam , że wysłany nieduży stolik ważył 65,93 kg!!!!!!! skandal i próba wyłudzenia na kwotę 55,13PLN Raz skorzystałem z epaka i nigdy więcej!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Michael3047
link | zgłoś
2019-02-20
*.146.167.*
Epaka to jakas kpina,reklamacjr dla nich nie istnieja. Reklamacja na przesyłke złozona 18.12.2018 czas na rozpatrzenie reklamacji 30 dni interweniowalem w tej sprawie 31.01.2019 i 7.02 2019 Dzis mamy 20.02 2019 i odpowiedzi dalej niema. Tymczasem po kontakcie z pocztex decyzja została wydana 2 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2019-01-16
*.74.85.*
Nie polecam! przesyłka nie przyszła a jest u nich że odebrana!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marta
link | zgłoś
2019-01-11
*.147.103.*
Moja opinia jest bardzo negatywna. Przesyłka zwazona i zmierzona bardzo dokładnie, odebrana przez kuriera, wysłana do klienta.Po 2 tygodniach droga elektroniczna przychodzi faktura do dopłaty dwukrotnie wyższa niż koszt wysyłki,za odsprzedaz az usług kurierskich. Pani z działu reklamacji twierdzi iż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient epaka.pl
link | zgłoś
2018-10-26
*.173.176.*
EPAKA.PL to po to po prostu OSZUŚCI. TRZYMAJCIE SIĘ LUDZIE Z DALA od epaka.pl!!! Tworzą sobie sztuczne opinie na innych portalach, że niby są korzystający tak zadowoleni,a to ściema! Faktycznie nikt tak sam z siebie nie wystawia co chwilę tylko na jednym (jedynie słusznym) portalu (opineo.pl) firmom [rozwiń/zwiń]
epeka.pl = negatyw
epaka.pl oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2018-08-31
*:b219:15d1:*
Wysyłam ta firma od 2015roku i zero problemów.
kontakt cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Michał Sikorski
link | zgłoś
2018-08-17
*.6.187.*
Przestroga dla przedsiębiorców, za każdym razem do palety dziwne monity, sprawdzanie i dodatkowy koszt 50 zł , 30 zł różnie. Poza tym wysyłka paletowa za 199 zł to nie jest super cena. Firma nie przejmuję się w ogóle klientami. Paleta nie odebrana przez 4 dni robocze od klienta, więcej kłopotów niż [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2018-04-27
*.172.235.*
Bardzo sprawnie odebrana paczka od nadawcy oraz szybkie dotarcie do odbiorcy. Jestesmy bardzo zadowoleni z uslugi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-04-20
*.240.48.*
Bardzo dobry kontakt, paczki dochodzą na czas,dobre ceny i duży wybór firm kurierskich, polecam :)
Wszystko na czas
bez wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...