Opinie o EPAKA.PL

2.5 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 53
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Magda
link | zgłoś
2019-02-12
*.7.154.*
Epaka to jakaś pomyłka na rynku .wystawiłam też 2 negatywne opinie na opineo epaka ale sprawdzając przekonałam się że tam z regóły zostają publikowane opinie pozytywne...jakieś przesiewanie...co do epaka 2 paczki zamówione w listopadzie ,opłacone z góry przy nadaniu i sytuacja tak wygląda że za pie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2019-02-07
*.109.239.*
Po dwóch trzech tygodniach przesyłają dopłatę do paczek tłumaczą się ze paczka była uszkodzona lub nie standardową. Za paczkę 3 kg. Najpierw zapłaciłem ponad 30 A później przysłali żebym dopłacić 55 złotych i ponaglenia SMS mailami męczą cały czas. Na zapytania nie odpisuja .Fajans i tyle . Omijać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2019-02-07
*.173.58.*
OMIJAĆ BARDZO SZEROKO DZIADOSTWO I TYLE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2019-02-05
*.146.234.*
Kurier nie pojawił się. Osoby na infolinii kłamią podając sprzeczne informacje. Straciłam dwa dni a teraz muszę jeszcze czekać na zwrot moich pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miron
link | zgłoś
2019-02-04
*.147.101.*
Moja sytauacja jest następujaca a moja opinia jest negatywna. Przesyłka zwazona i zmierzona bardzo dokładnie, odebrana przez kuriera następnego dnia, wysłana do klienta i odebrana przez niego .Po 2,5 tygodniu na pocztę elektroniczna przychodzi faktura do dopłaty dwa razy tyle ile wyniósł koszt wysy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jolanta
link | zgłoś
2019-02-04
*.147.101.*
Zamówiłam kuriera aby odebrał paczkę wcześniej opłacona online . kurier przyjechał po odbiór paczki następnego dnia. Przyjął odemnie paczkę oraz list przewozowy. Nie miał żadnych zastrzerzeń. Po trzech tygodniach przyszła wiadomość sms , że muszę dopłacić do usługi kurierskiej 34.98 zł ponieważ wy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2019-01-31
*:9ff0:b73c:*
NIE POLECAM, Kurier nie zawsze na drugi dzień odbiera paczkę. faktury wysokie z palca wyssane. NIE POLECAM
brak
czas, Faktury
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient ePaka.pl
link | zgłoś
2019-01-28
*:5476:b567:*
Epaka OMIJAJACIE!!! szerokim łukiem. ZŁODZIEJE - okradli mnie, pobrali pieniądze a przesyłka nawet nie została odebrana. Już dwa miesiące prosimy się o zwrot. Była to droga paczka niestandardowa koszt 400pln. Stale współpracujemy z firmami typu Złap kuriera lub Furgonetka i owszem zdążają się różne [rozwiń/zwiń]
OSZUSCI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2019-01-16
*.74.85.*
Nie polecam! przesyłka nie przyszła a jest u nich że odebrana!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marta
link | zgłoś
2019-01-11
*.147.103.*
Moja opinia jest bardzo negatywna. Przesyłka zwazona i zmierzona bardzo dokładnie, odebrana przez kuriera, wysłana do klienta.Po 2 tygodniach droga elektroniczna przychodzi faktura do dopłaty dwukrotnie wyższa niż koszt wysyłki,za odsprzedaz az usług kurierskich. Pani z działu reklamacji twierdzi iż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Pabelito
link | zgłoś
2019-01-09
*.47.129.*
Stanowczo odradzam, przesyłka niedostarczona na poprawny adres, odesłana do adresata i jeszcze obciążają kosztami za zwrot. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
popo
link | zgłoś
2018-12-24
*.192.145.*
porazka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
megi
link | zgłoś
2018-12-18
*.184.25.*
Ta firma to oszusci i złodzieje .Ktos wreszcie powinien za nich się wziasc.
brak zwrotu pieniedzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...