Opinie o EPAKA.PL

2.7 - poziom obsługi
2.9 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 47
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
januar
link | zgłoś
2018-03-15
*.21.72.*
Witam ja również otrzymałem fakturę za weryfikację jednak nie miałem do nikogo pretensji ponieważ zaniżyłem wymiary po to żeby była tańsza ,Byłem pewny że się uda ale niestety zweryfikowali musiałem się z tym liczyć .Chciałem napisać opinię o nich ale przeczytałem wpis BRONKA Powiem szczerze że [rozwiń/zwiń]
nic specjalnego tyle że mają punkty stacjonarne do których można zanieść paczkę i nie czekać na kuriera
wysyłając paczkę pocztex trzeba długo czekać na etykietę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bronek
link | zgłoś
2018-03-09
*.91.17.*
Jak czytam te opinie, to mam wrażenie,że to piszą DE-BI-LE. 1. Macie pretensję do Epaka.pl czy do innego pośrednika, bo uszkodzili paczkę i umywją ręce. Nie ONI uszkodzili tylko firma kurierska. Epaka to POŚREDNIK a nie firma KURIERSKA !! 2. Teraz najciekawsze... Wagę określacie "na oko" a [rozwiń/zwiń]
xxxx
yyyy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2018-02-06
*.2.70.*
Zamówiony kurier nie przyjechał na czas. Zrezygnowałam z usługi już opłaconej i jeszcze tego samego dnia miałam zwrot na koncie. Brawo za szykkość i profesjonalizm w obsłudze klienta!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2017-12-22
*.254.144.*
Zrezygnowałem z usług tej firmy ze względu na wystawianie faktur za weryfikacje, które nie były podparte dowodami! zero dokumentów z ważenia i wymiarowania. Wystawiają FV po zgłoszeniu czekałem na dokumenty z weryfikacji i wysyłają FV odsetkowe, opłaciłem czekam ROK! nadal nie otrzymałem protokołu, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JANUSZ
link | zgłoś
2017-11-16
*.20.14.*
wysyłam często korzystając z punktów w Toruniu i Ciechocinku ceny są na bardzo dobrym poziomie obsługa wie co robi widać że się znają na rzeczy jedynie reklamacje to słaby punkt
szybka obsługa ,fachowe doradztwo ceny niskie
słaba obsługa reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Mariusz
link | zgłoś
2017-10-18
*.183.225.*
Tragedia - Nie polecam absolutnie!!! Po raz pierwszy zamawiałem kuriera online - Było to w niedziele i wybrałem odbiór paczki przez DHL w godz 8:40-11:40 po wcześniejszym opłaceniu online.Kurier się pojawił po 14 kiedy ja byłem w pracy... Pomimo że zapłaciłem i wybrałem przedział godzin w których k [rozwiń/zwiń]
BRAK
nieterminowość, nierzetelność, chaos
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2017-09-21
*.9.16.*
Bardzo miłe Panie w Konstancinie pomogły skutecznie i fachowo zapakować wysyłkę nie standardową i w rozsądnej cenie wysłać w kraj. Pozdrawiam i do zobaczenia.
fachowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Whatisthis
link | zgłoś
2017-09-06
*.108.8.*
Super Telefony, super abonament internet śmiga jak dziki. Tak mogę napisać tutaj co chce... Nie są to opinie po transakcyjne, także pewnie w większości nie są to też realni klienci. Podejrzana ta strona mało która z firm ma chociażby 50 opinii, a powyżej 500 to można długo szukać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
martin
link | zgłoś
2017-09-04
*.188.100.*
polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2017-07-20
*.23.19.*
Naciągacze. Faktura weryfikacyjna - zawsze cos znajda...nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Katarzyna
link | zgłoś
2017-07-10
*.240.48.*
Świetna firma, wszystko na czas, dobry kontakt z przemiłym handlowcem, największy wybór przewoźników, integracja z allegro. Stała zadowolona klientka.
wszystko czego potzrebuje do obsługi aczekw jednym miejscu
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2017-07-10
*.240.48.*
Wysyłam paczki regularnie i zawsze wszystko było na czas. Raz pojawił się problem z kurierem, po jednym telefonie do firmy sprawa została załatwiona. Nie wyobrażam sobie wysłania paczki za pośrednictwem innej platformy.
Tanio
-----
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2017-07-10
*.240.48.*
Bardzo rzetelna firma. Wysłane przeze mnie przesyłki zawsze trafiały do odbiorcy kolejnego dnia. Jestem mega zadowolona i szczerze polecam.
Tanio, szybko
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...