Opinie o EPAKA.PL

2.5 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 51
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kuba
link | zgłoś
2018-08-31
*:b219:15d1:*
Wysyłam ta firma od 2015roku i zero problemów.
kontakt cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Sikorski
link | zgłoś
2018-08-17
*.6.187.*
Przestroga dla przedsiębiorców, za każdym razem do palety dziwne monity, sprawdzanie i dodatkowy koszt 50 zł , 30 zł różnie. Poza tym wysyłka paletowa za 199 zł to nie jest super cena. Firma nie przejmuję się w ogóle klientami. Paleta nie odebrana przez 4 dni robocze od klienta, więcej kłopotów niż [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2018-04-27
*.172.235.*
Bardzo sprawnie odebrana paczka od nadawcy oraz szybkie dotarcie do odbiorcy. Jestesmy bardzo zadowoleni z uslugi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-04-20
*.240.48.*
Bardzo dobry kontakt, paczki dochodzą na czas,dobre ceny i duży wybór firm kurierskich, polecam :)
Wszystko na czas
bez wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
januar
link | zgłoś
2018-03-15
*.21.72.*
Witam ja również otrzymałem fakturę za weryfikację jednak nie miałem do nikogo pretensji ponieważ zaniżyłem wymiary po to żeby była tańsza ,Byłem pewny że się uda ale niestety zweryfikowali musiałem się z tym liczyć .Chciałem napisać opinię o nich ale przeczytałem wpis BRONKA Powiem szczerze że [rozwiń/zwiń]
nic specjalnego tyle że mają punkty stacjonarne do których można zanieść paczkę i nie czekać na kuriera
wysyłając paczkę pocztex trzeba długo czekać na etykietę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Bronek
link | zgłoś
2018-03-09
*.91.17.*
Jak czytam te opinie, to mam wrażenie,że to piszą DE-BI-LE. 1. Macie pretensję do Epaka.pl czy do innego pośrednika, bo uszkodzili paczkę i umywją ręce. Nie ONI uszkodzili tylko firma kurierska. Epaka to POŚREDNIK a nie firma KURIERSKA !! 2. Teraz najciekawsze... Wagę określacie "na oko" a [rozwiń/zwiń]
xxxx
yyyy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2018-02-06
*.2.70.*
Zamówiony kurier nie przyjechał na czas. Zrezygnowałam z usługi już opłaconej i jeszcze tego samego dnia miałam zwrot na koncie. Brawo za szykkość i profesjonalizm w obsłudze klienta!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2017-12-22
*.254.144.*
Zrezygnowałem z usług tej firmy ze względu na wystawianie faktur za weryfikacje, które nie były podparte dowodami! zero dokumentów z ważenia i wymiarowania. Wystawiają FV po zgłoszeniu czekałem na dokumenty z weryfikacji i wysyłają FV odsetkowe, opłaciłem czekam ROK! nadal nie otrzymałem protokołu, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JANUSZ
link | zgłoś
2017-11-16
*.20.14.*
wysyłam często korzystając z punktów w Toruniu i Ciechocinku ceny są na bardzo dobrym poziomie obsługa wie co robi widać że się znają na rzeczy jedynie reklamacje to słaby punkt
szybka obsługa ,fachowe doradztwo ceny niskie
słaba obsługa reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2017-10-18
*.183.225.*
Tragedia - Nie polecam absolutnie!!! Po raz pierwszy zamawiałem kuriera online - Było to w niedziele i wybrałem odbiór paczki przez DHL w godz 8:40-11:40 po wcześniejszym opłaceniu online.Kurier się pojawił po 14 kiedy ja byłem w pracy... Pomimo że zapłaciłem i wybrałem przedział godzin w których k [rozwiń/zwiń]
BRAK
nieterminowość, nierzetelność, chaos
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Agnieszka
link | zgłoś
2017-09-21
*.9.16.*
Bardzo miłe Panie w Konstancinie pomogły skutecznie i fachowo zapakować wysyłkę nie standardową i w rozsądnej cenie wysłać w kraj. Pozdrawiam i do zobaczenia.
fachowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Whatisthis
link | zgłoś
2017-09-06
*.108.8.*
Super Telefony, super abonament internet śmiga jak dziki. Tak mogę napisać tutaj co chce... Nie są to opinie po transakcyjne, także pewnie w większości nie są to też realni klienci. Podejrzana ta strona mało która z firm ma chociażby 50 opinii, a powyżej 500 to można długo szukać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
martin
link | zgłoś
2017-09-04
*.188.100.*
polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...