Opinie o EPAKA.PL

2.4 - poziom obsługi
2.5 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 74
Średnia ocen:
2.5 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Katja
link | zgłoś
2020-03-03
*.143.183.*
Wyslalam przez epaka z kurierem DPD paczke do Niemiec. Kurier DPD odebral pczke w piatek, w DE byla we wtorek w poludnie. Paczka ok 30 kg. Dostawa bezproblemowa.
cena, szybkosc dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2020-03-03
*.240.48.*
A ja mam dobre doświadczenia z tą firmą. Jak wysyłałam u konkurencyjnego brokera to dostawałam dopłaty, tutaj nie. Dobry kontakt z obsługą i możliwość wysyłki w punkcie stacjonarnym. Ja wysyłam w oddziale w Łodzi.
Dobry kontakt, szybkie wykonanie usługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Opineo=ściema
link | zgłoś
2020-03-02
*:4d16:e599:*
Na stronie "Opineo" nie została opublikowana moja opinia. Taki obiektywizm, że ukrywają negatywne oceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wan
link | zgłoś
2020-02-27
*.115.86.*
UWAGA ! Zalecam dużą ostrożność przy styczności z tą "firmą" ! Nadałem paczkę, za którą została doliczona kosmiczna dopłata. Paczka była wymierzona przeze mnie, zrobione zdjęcia oraz wideo dla potwierdzenia wymiarów. Oczywiście nic to nie pomogło bo stwierdzili, że opłatę nałożył kurier. Prosiłem o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tobiasz
link | zgłoś
2020-02-25
*.134.181.*
Firma widmo,wirtuala firma,grająca na czas.System anuluje zlecenia im u przewoźnika,dlatego nie realizują zleceń. Polecam omijanie szerokim łukiem tą firmę,jednym słowem BAGNO!
Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Michał
link | zgłoś
2020-02-25
*.182.244.*
Firma okazuje się nieuczciwa. Dolicza tak jak Państwo piszecie dodatkowe dopłaty za zmyślone gabaryty, składa wszystko na kuriera, każe płacić i robi kompenste na puste faktury i ściąga z pobrań od klientów. Mógłby się ktoś z urzędu skarbowego zainteresować.. Protokół weryfikacyjny wysyła bez po [rozwiń/zwiń]
Kiedyś były teraz widać że firma oszukuje pozyskanych klientów
Oszustwo i unikanie odpowiedzialności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2020-02-24
*.222.24.*
NIE POLECAM!!! korzystałam przez długi czas z epaki totalna masakra. Do każdej przesyłki którą wysłałam zostały po miesiącu doliczone jakieś opłaty i ściągali pieniądze z pobrania za paczkę. Oszustwo i kradzież. Za paczkę która nie dotarła do odbiorcy tylko wróciła do mnie policzony został kurier po [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2020-02-09
*.1.98.*
Żądają dopłat, za niewymiarowa paczki, jednak dowodów nie mają. Ja podałem im wymiary paczki oraz wagę w liście przewozowym, oni chcą dopłaty, niech udowodnia moja winę. I to 60zl dopłaty za paczkę o wadze 3kg, która ważyła 2.6, zawsze podawałem większą wagę niż realnie miała paczka, jak i gabaryty. [rozwiń/zwiń]
Brak
Dużo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2020-02-03
*.10.188.*
Kurier po wielu telefonach pojawił się po odbiór paczki....PO MIESIĄCU. Potem po 3 tygodniach przyszła mi faktura za rzekome 400g nadwagi na kwotę ponad 28zł! Gorąco NIE POLECAM. Masakra jakościowa, wizerunkowa i brak profesjonalizmu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2020-02-03
*.248.153.*
Nie polecam , wyłudzacze , po 2 miesiącach od wysłania przesyłek żądają ponownie opłaty, tak robią złodzieje!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?