Opinie o EPAKA.PL

2.4 - poziom obsługi
2.5 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 74
Średnia ocen:
2.5 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Tomasz
link | zgłoś
2020-01-30
*.199.146.*
Umówiony kurier w poniedziałek nie przyjechał w wyznaczonym terminie (wtorek), po terminie też go nie było, zostało zlecenie przełożone na środę bez konkretnej godziny odbioru. Następnego dnia również nie przyjechał. Zero poszanowania czasu klienta. Dwa dni spędzone na czekaniu i kontaktowaniu z bi [rozwiń/zwiń]
brak
przesyłka nie odebrana
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
piota
link | zgłoś
2020-01-29
*.191.54.*
katasrofa, niekompetentni, nieuprzejmi, niepowżni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania
link | zgłoś
2020-01-26
*.248.253.*
również jestem osobą pokrzywdzoną przez Epakę, która zażądała po dwóch miesiącach dopłaty za rzekomo niestandardową przesyłkę i przez rok mnie nęka, wzywając do zapłaty której nie zamierzam płacić. Zastanawiam się, dlaczego ktoś jeszcze korzysta z ich usług, czytając takie negatywne opinie i dlaczeg [rozwiń/zwiń]
żadne
naciąganie klientów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daro
link | zgłoś
2020-01-18
*.172.236.*
EPAKA TO JEDNO WIELKIE DNO,KIEDYŚ PRZEZ NICH WYSYŁAŁEM KILKA DZIESIĄT PACZEK MIESIĘCZNIE PO JAKIMŚ CZASIE ZACZĘŁY PRZYCHODZIC DOPŁATY ZA PRZESYŁKI STANDARDOWE OPŁATA BYŁA OK 20ZŁ ZA PACZKĘ PRZY ZAMÓWIENIU A PO JAKIMŚ CZASIE PRZYCHODZIŁA DOPŁATA KOLEJNE 20ZŁ A WSZYSTKIE PRZESYŁKI MIAŁEM STANDARDOWE O [rozwiń/zwiń]
BRAK ZALET
ZBYT WIELE BY WYMIENIAĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mjc
link | zgłoś
2020-01-17
*:3a5e:217d:*
Uwaga na Epaka. To są oszuści. Wysłałem przez nich paczkę po miesiącu zarządali dopłaty ponieważ paczka wg nich paczka nie była prostopadloscianem. Co ciekawe to co przesyłałem nie mogło być niczym innym. Ani razu nie udowodnili, ze chodzi o moja paczkę, podając wymiary i dane innych firm. Radzę uni [rozwiń/zwiń]
Brak
Zlodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
abc
link | zgłoś
2020-01-15
*.248.157.*
Nie oddają pieniędzy za przesyłki za pobraniem,czekam prawie miesiąc i nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kala
link | zgłoś
2020-01-09
*.255.97.*
Prosimy o kontakt w sprawie wyłudzeń- EPAKA.PL [email protected]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafik123
link | zgłoś
2020-01-04
*.99.17.*
Czym dalej od tej .firmy .wysłałem dwa rady po prawie półtora miesiąca przyszła fv z dopłatą do przesyłek na kwotę 354 zl. A pierwsza z wyliczeń na kwotę 250 która oczywiście zapłaciłem przed przyjazdem kuriera . Przesyłka według mnie dążyła 35 kl według nich 72 kl . Następna była na palecie euro [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paula
link | zgłoś
2020-01-02
*.173.9.*
Uwaga to krętacze !!pozytywne opinie na opineo są wystawiane tylko przez ich pracowników !!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2020-01-02
*.173.9.*
UWAGA PRZESTRZEGAMY PRZED WSPÓŁPRACĄ Z TYMI KOMBINATORAMI CZYLI WYSYŁANIE PACZEK ZA ICH POŚREDNICTWEM POPRZEZ KONTO EPAKA !!NA POCZĄTKU DAJĄ DOBRE CENY A PO KILKU MIESIĄCACH WYSYŁAJĄ FAKTURY DO FIKCYJNIE WYMYŚLONYCH DOPŁAT ZA NOTORYCZNIE WYMYŚLANE I WYSTAWIANE FAKTURY Z ŻĄDANIEM DOPŁATY NA ROŻNE KWO [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?