Opinie o EPAKA.PL

2.5 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 79
Średnia ocen:
2.5 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.epaka.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Michael3047
link | zgłoś
2019-02-20
*.146.167.*
Epaka to jakas kpina,reklamacjr dla nich nie istnieja. Reklamacja na przesyłke złozona 18.12.2018 czas na rozpatrzenie reklamacji 30 dni interweniowalem w tej sprawie 31.01.2019 i 7.02 2019 Dzis mamy 20.02 2019 i odpowiedzi dalej niema. Tymczasem po kontakcie z pocztex decyzja została wydana 2 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2019-01-16
*.74.85.*
Nie polecam! przesyłka nie przyszła a jest u nich że odebrana!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marta
link | zgłoś
2019-01-11
*.147.103.*
Moja opinia jest bardzo negatywna. Przesyłka zwazona i zmierzona bardzo dokładnie, odebrana przez kuriera, wysłana do klienta.Po 2 tygodniach droga elektroniczna przychodzi faktura do dopłaty dwukrotnie wyższa niż koszt wysyłki,za odsprzedaz az usług kurierskich. Pani z działu reklamacji twierdzi iż [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient epaka.pl
link | zgłoś
2018-10-26
*.173.176.*
EPAKA.PL to po to po prostu OSZUŚCI. TRZYMAJCIE SIĘ LUDZIE Z DALA od epaka.pl!!! Tworzą sobie sztuczne opinie na innych portalach, że niby są korzystający tak zadowoleni,a to ściema! Faktycznie nikt tak sam z siebie nie wystawia co chwilę tylko na jednym (jedynie słusznym) portalu (opineo.pl) firmom [rozwiń/zwiń]
epeka.pl = negatyw
epaka.pl oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kuba
link | zgłoś
2018-08-31
*:b219:15d1:*
Wysyłam ta firma od 2015roku i zero problemów.
kontakt cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Michał Sikorski
link | zgłoś
2018-08-17
*.6.187.*
Przestroga dla przedsiębiorców, za każdym razem do palety dziwne monity, sprawdzanie i dodatkowy koszt 50 zł , 30 zł różnie. Poza tym wysyłka paletowa za 199 zł to nie jest super cena. Firma nie przejmuję się w ogóle klientami. Paleta nie odebrana przez 4 dni robocze od klienta, więcej kłopotów niż [rozwiń/zwiń]
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sandra
link | zgłoś
2018-04-27
*.172.235.*
Bardzo sprawnie odebrana paczka od nadawcy oraz szybkie dotarcie do odbiorcy. Jestesmy bardzo zadowoleni z uslugi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2018-04-20
*.240.48.*
Bardzo dobry kontakt, paczki dochodzą na czas,dobre ceny i duży wybór firm kurierskich, polecam :)
Wszystko na czas
bez wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
januar
link | zgłoś
2018-03-15
*.21.72.*
Witam ja również otrzymałem fakturę za weryfikację jednak nie miałem do nikogo pretensji ponieważ zaniżyłem wymiary po to żeby była tańsza ,Byłem pewny że się uda ale niestety zweryfikowali musiałem się z tym liczyć .Chciałem napisać opinię o nich ale przeczytałem wpis BRONKA Powiem szczerze że [rozwiń/zwiń]
nic specjalnego tyle że mają punkty stacjonarne do których można zanieść paczkę i nie czekać na kuriera
wysyłając paczkę pocztex trzeba długo czekać na etykietę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bronek
link | zgłoś
2018-03-09
*.91.17.*
Jak czytam te opinie, to mam wrażenie,że to piszą DE-BI-LE. 1. Macie pretensję do Epaka.pl czy do innego pośrednika, bo uszkodzili paczkę i umywją ręce. Nie ONI uszkodzili tylko firma kurierska. Epaka to POŚREDNIK a nie firma KURIERSKA !! 2. Teraz najciekawsze... Wagę określacie "na oko" a [rozwiń/zwiń]
xxxx
yyyy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?