Opinie o Europejskie Centrum Odszkodowań

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 24
Kategoria:
Ubezpieczenia

Strona internetowa:
www.euco.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Julia
link | zgłoś
2018-01-15
*.254.172.*
Nie polecam współpracy z EuCo. Podczas trwania sprawy wszystkie fomalności były załatwiane bardzo opieszale, miało się wrażenie, że nikt do końca nie wie, co robi - wiele tych samych dokumentów musiałam wypełniać i wysyłać wielokrotnie. Osoby zajmujące się moją sprawą zmieniały się bardzo często i b [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2018-01-09
*.156.92.*
Po podpisaniu umowy brak kontaktu od ponad 2 miesięcy nie robią nic ciągłe obietnice,że ktoś oddzwoni w przeciągu kilku dni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baltazar
link | zgłoś
2018-01-03
*.76.62.*
Firma złodziejska. Zabiera ponad 30% odszkodowania. Sprawa cięgnie się miesiącami. Po uzyskaniu odszkodowania przetrzymują pieniądze. Pracują sami analfabeci bo nie odpisują na maile, a dodzwonić się nie można. Nie polecam!!!!!!
żadnej
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2017-11-16
*.160.156.*
NIE POLECAM WRĘCZ ODRADZAM! Na pierwszej wizycie wiele bajek, piękna ściema, obiecują złote góry, co to nie oni, czego nie dokonali, jakich milionów nie wywalczyli dla biednego poszkodowanego Kowalskiego. Po podpisaniu umowy człowiek zostaje pozostawiony sam sobie musi biegać za dokumentami, wysyła [rozwiń/zwiń]
Prędkość wizyty przedstawicieli w waszym domu po wypadku (u mnie godzina od wyjścia ze szpitala)
Zbyt wiele
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał K.
link | zgłoś
2017-11-03
*.22.172.*
Pomogli mi uzyskać blisko trzy razy więcej niż wypłacił ubezpieczyciel za wypadek sprzed ośmiu lat. Gorąco polecam!
świetni fachowcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2017-10-23
*.146.38.*
Nie polecam. Opowiadają bajki co do kwoty jaką mogą uzyskać. Finalnie dostaję 10% sumy. Ale schody zaczynają się w momencie realizacji wypłaty. Kontakt z działem finansowym praktycznie niemożliwy. Od trzech tygodni czekam na przelew i ...nic.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stich
link | zgłoś
2017-08-26
*.254.162.*
Pieniądze od ubezpieczyciela odzyskali. Wszystko załatwiali sami.
profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2017-08-02
*.254.65.*
Nie ma to jak samemu sobie wystawiac opinie- samozaoranie własciciela!
nie ma
jakby mogli to by brali 110% prowizji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2017-08-01
*.23.47.*
witam, szczerze nie poleca współpracy z firma EUCO, a przede wszystkim z Panem Vice Dyrektorem Mateuszem Kraśnieckim. Na początku wszystko ładnie pięknie w kolorowych barwach, na obiecywał ile to tyś nie odzyskają dla mnie odszkodowania za wypadek w którym byłem poszkodowanym. Ile to on takich spraw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukas
link | zgłoś
2017-04-22
*:780f:c854:*
Polecam! Są świetnie w tym co robią!
Obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2017-02-23
*.28.16.*
Szczerze polecam! Nie da się ukryć, że sprawdzili się znakomicie. Zasłużyli na 5 gwiazdek!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lucyna
link | zgłoś
2017-02-18
*.254.179.*
Super firma. naprawdę polecam. pomogli mi i to bardzo.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2017-01-04
*.146.155.*
Firmę Euco polecam. Zdecydowałem się na nich po złych doświadczeniach z inną firmą odszkodowawczą. Poziom pracy i obsługi bez porównania lepszy. Polecam skorzystać z ich usług jeśli macie taką potrzebę. Naprawdę solidna firma!!
wszystko ok
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]