Opinie o Europejskie Centrum Odszkodowań

3.8 - poziom obsługi
3.8 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 32
Kategoria:
Ubezpieczenia

Strona internetowa:
www.euco.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bolek62
link | zgłoś
2018-04-24
*.185.64.*
ODRADZAM Trzymają pieniądze po przyznaniu odszkodowania i wymigują się od ich zwrotu. Można czekać miesiącami i za każdym razem dział finansowy twierdzi, że wypłata będzie za tydzień bo tak ją jakaś paniusia widzi zaplanowaną w systemie. Nie odzyskują ani grosza więcej niż człowiek sam jest w stani [rozwiń/zwiń]
brak
małe zaangazowanie, odwlekanie wypłaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JOLANTA
link | zgłoś
2018-04-17
*.72.140.*
NIE POLECAM FIRMY EUCO .OBSŁUGA PANA DYREKRORA ARKADIUSZA KOŁTUŃSKIEGO KOŃCZY SIĘ NA PODPISANIU UMOWY MOZNA POWIEDZIEĆ NA ZŁAPANIU KLIENTA . PÓZNIEJ NIE ODBIERA TELEFONÓW KOSZMAR ZACZYNA SIĘ PRZY WYPŁACIE ODSZKODOWANIA . TRZYMAJĄ NIE SWOJE PIENIĄDZE . SZCZERZE ODRADZAM WSPÓŁPRACY Z TĄ FIRMĄ .ZBIER [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LukaszW
link | zgłoś
2018-03-30
*.47.20.*
Odzyskali odszkodowanie więc jestem z nich zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
selena
link | zgłoś
2018-03-25
*.47.28.*
Bardzo profesjonalne podejście. Od momentu skontaktowania się z nimi telefonicznie do telefonu od agenta minęło może 24h. Umówiliśmy się, przekazałam dokumenty. Podpisałam umowę. W ciągu 6 miesięcy odzysali odszkodowanie. Naprawdę sporo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gf
link | zgłoś
2018-03-25
*.0.83.*
Nie polecam!!!! Prowizje maja bardzo wysoka. Wszystko hest ok do pierwszego odwolania. Pozniej sprawe maja gdzies. Namawiaja do podpisania ugody a nie ma nic gorszego niz ugoda. W razie gdyby cos sie stalo pozniej to nie ma szans na kolejne pieniadze. Lepiej wziac prawnika. Omijajcie EUCO i inne fir [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2018-02-22
*.254.165.*
Zdecydowanie POLECAM. Firma bardzo rzetelnie podeszła do mojej sprawy. Nie ma co jej zarzucić. Wszystko ok.
merytoryczni
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mike
link | zgłoś
2018-02-20
*.22.172.*
SĄ REWELACYJNIE SKUTECZNI!!!
kasa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jark
link | zgłoś
2018-02-07
*.232.27.*
POLECAM!!!! Załatwili blisko sześć razy więcej niż dawało PZU!!!!
Same zalety
Nie znam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2018-01-30
*.22.172.*
Jestem pracownikiem EuCO i wiem jak pracuje się z Klientami. Wiem jakie mamy prowizje i jak wygląda obsługa. Wiem, że śrenie odszkodowania załatwiane przez nas są wyższe niż u konkurencji bo były robione niezależne badania, które tego dowiodły. Dlatego jestem pewien, że negatywne opinie poniżej to [rozwiń/zwiń]
Bardzo solidne i uczciwe traktowanie Klientów
zawsze się jakieś znajdą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LOLO
link | zgłoś
2018-01-26
*.11.132.*
witam ja również z tą firmą nawiązałem kontakt w 2015 roku , żenada to mało powiedziane , nic nie robią trzeba wszystko samemu - czekają czy coś się samo zrobi . Lepiej wziąć samemu prawnika i niech robi w mojej sytuacji wywalczył by pieniądze a EUCO nie zrobiło nic
?
sami się prześcigają kto podpisze umowę , żenujące
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Julia
link | zgłoś
2018-01-16
*.254.172.*
Nie polecam współpracy z EuCo. Podczas trwania sprawy wszystkie fomalności były załatwiane bardzo opieszale, miało się wrażenie, że nikt do końca nie wie, co robi - wiele tych samych dokumentów musiałam wypełniać i wysyłać wielokrotnie. Osoby zajmujące się moją sprawą zmieniały się bardzo często i b [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2018-01-09
*.156.92.*
Po podpisaniu umowy brak kontaktu od ponad 2 miesięcy nie robią nic ciągłe obietnice,że ktoś oddzwoni w przeciągu kilku dni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baltazar
link | zgłoś
2018-01-03
*.76.62.*
Firma złodziejska. Zabiera ponad 30% odszkodowania. Sprawa cięgnie się miesiącami. Po uzyskaniu odszkodowania przetrzymują pieniądze. Pracują sami analfabeci bo nie odpisują na maile, a dodzwonić się nie można. Nie polecam!!!!!!
żadnej
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...