Opinie o Europejskie Centrum Odszkodowań

4.6 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 54
Kategoria:
Ubezpieczenia

Strona internetowa:
www.euco.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
MJ34
link | zgłoś
2019-03-27
*.178.97.*
Sprawdzili się. Wszystko zgodnie z umową. Miałam dylemat czy walczyć sama czy z pomocą specjalistycznej firmy. Zdecydowałam się na pomoc i nie żałuję.
profesjonalizm
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maravil
link | zgłoś
2019-01-25
*.38.12.*
Bardzo wysoka prowizja 25 % + vat okazała się po dodaniu wszelkich kosztów prowizja 40%. Mecenas na rozprawie bardzo słaby. Przed rozprawą nie zapoznał się dokumentacją. Mam niemal pewnosć, że przed rozprawą dogadał się z ubezpieczycielem ze strony przeciwnej i nalegał na ugodę. Nie polecam EuCO. Ch [rozwiń/zwiń]
Brak
Słaby mecenas dogadany z ubezpieczycielem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Franko
link | zgłoś
2018-11-22
*.70.72.*
Witam. Napiszę tak. Trzymajcie się z daleka. Wynegocjowali mi tak z firmą z której miałem dostać odszkodowanie że jestem w plecy 20% od pierwotnego wliczenia ubezpieczyciela, ponieważ EUCO odlicza prowizję dla siebie nie od wynegocjowywanej kwoty powyżej propozycji ubezpieczyciela tylko od całości. [rozwiń/zwiń]
Miła obsłóga
Wszystko pozostałe, długi czas oczekiwania na zakończenie procesu negocjacyjnego,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2018-11-12
*:9f3a:b34b:*
Firma rzetelnia wykonala swoją pracę i wywalczyła moje pieniądze. Jestem bardzo wdzięczna i polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kosia
link | zgłoś
2018-08-21
*.254.164.*
Kilka lat temu korzystałam z pomocy innej firmy odszkodowawczej i były same problemy. Z EuCO wszystko poszło naprawdę gładko, więc ich polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
MICHU
link | zgłoś
2018-08-20
*.254.164.*
Znajomi mi ich polecili.Im odzyskali bardzo duże odszkodowanie.Mi zresztą też.
bardzo dobrze działają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
delo
link | zgłoś
2018-08-18
*:de39:c03d:*
No i spoko.Kasa odzyskana i to najważniejsze.Bardzo dobrze działają.Sprawdzili się w 100%.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Badi
link | zgłoś
2018-08-13
*:e3a3:1f91:*
Lepiej trafić nie mogłem.Dla mnie firma ok i mogę ją polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ŁukaszM
link | zgłoś
2018-07-31
*.254.160.*
daję 5 punktów ! ubezpieczyciel dawał mi 500zł, a EUCO wywalczyło dla mnie ponad 7 tysięcy. różnica jest ogromna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miki
link | zgłoś
2018-07-30
*:8ad6:4b75:*
Pozytywnie ich ocenia. Walczyli jak lwy. Do końca! I kwota, którą ubezpieczyciel musiał wypłacić dlatego była spora.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
wiśnia
link | zgłoś
2018-07-28
*:5de1:ab51:*
Wszystko ok. Ciesze się, że do was trafiłem. Kaska się zgadza.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamil
link | zgłoś
2018-07-25
*.254.167.*
Moja opinia jest bardzo pozytywna, szczególnie, że kwota odszkodowania jest naprawdę duża.Ubezpieczyciel chciał mnie zwyczajnie oszukać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IS
link | zgłoś
2018-07-24
*:43d5:679a:*
Współpraca udana. Pieniądze ubezpieczyciel wypłacił. Bardzo fachowa pomoc.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...