Opinie o Europejskie Centrum Odszkodowań

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 243
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Ubezpieczenia

Strona internetowa:
www.euco.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
norbi
link | zgłoś
2020-01-29
*.24.119.*
Możliwość uzyskania odszkodowania w bardzo krótkim czasie - w przypadku nakazu zapłaty (wydawanego już w 3 mieiące od wniesienia sprawy) ubezpieczyciel często nie chce już walczyć i wypłaca znaczną część odszkodowania bez wyroku. Nie obiecują gruszek na wierzbie i biorą tylko sprawy, w których klie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ferdydurka
link | zgłoś
2020-01-29
*.111.246.*
Potwierdzam pozytywne opinie. Miła atmosfera, uzyskacie tam skuteczną pomoc. Polecam. ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina Walcewicz
link | zgłoś
2020-01-29
*::596:*
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą euco. Miła i profesjonalna obsługa,a co najważniejsze uzyskane odszkodowanie było wyższe,niż te oferowane przez konkurencyjne firmy.Polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wrona
link | zgłoś
2020-01-29
*::7:*
Wywalczenie odszkodowania, szczególnie na własną rękę nie należy do łatwych zadań. Człowiek szybko się poddaje, nie wierząc, że odszkodowanie to mu się należy. Powierzając jednak sprawę EUCO udało mi się wywalczyć należne odszkodowanie. Serdecznie polecam! Właściwi ludzie na właściwym miejscu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
doris
link | zgłoś
2020-01-29
*.111.246.*
W zeszłym roku bralam udzial w kolizji drogowej. Siedzialam na miejscu pasażera i tzw. inny samochod wjechal nam w tyłek z dużą prędkością. Nikomu nie stało sie nic poważnego jednak od tamtej pory miałam problemy z odcinkiem szyjnym. Mialam rehabilitację.Pol roku chodzenia po lekarzach i ubezpiecze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Joanna G.
link | zgłoś
2020-01-29
*::596:*
Polecam. Sama nie miałam już siły się szarpać z należnym mi odszkodowaniem, z oporem - ale poszłam do euco. I na szczęści to był strzał w 10. Sprawa ruszyła dużo szybciej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
koral
link | zgłoś
2020-01-29
*:cd25:e397:*
Poziom obsługi oceniam bardzo wysoka.To jedyna firma, która zechciała mi pomóc.Kontaktowałam się z kilkoma i jedna chciała pieniądze z góry, dwie odmówiły, a jedna to się w ogóle nie odezwała.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
darka
link | zgłoś
2020-01-28
*.184.66.*
Moja sprawa trafiła do sądu.Euco ją prowadziło i wygrało.Sam bym nie podjęła się pójścia do sądu, bo mnie to przeraża.Ubezpieczyciel teraz musi wypłacić mi odszkodowanie.
zdecydowane działania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AGA
link | zgłoś
2020-01-28
*.184.84.*
JEST KASA Z ODSZKODOWANIA ! DZISIAJ WPŁYNĘŁA! DZIĘKUJĘ EUCO!!!!!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beza
link | zgłoś
2020-01-28
*.24.151.*
Firma EuCO spełniła pokładane w niej nadzieje. Jestem bardzo zadowolona z usług, gorąco polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?