Opinie o Europejskie Centrum Odszkodowań

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 243
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Ubezpieczenia

Strona internetowa:
www.euco.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
adammo
link | zgłoś
2019-11-28
*.173.137.*
Z EUCO miałem okazję zetknąć się dwa razy,. W obu przypadkach zadziałali sprawnie. Obsługująca mnie osoba wykazała się dużą znajomoćią tematów, empatią, a przede wszystkim profesjonalizmem.Mogę spokojnie ich polecić.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
misiek12
link | zgłoś
2019-11-26
*.254.233.*
Euco jest moim zdaniem firmą godną polecenia. Mają sprawną obsługę, a konsultantom zależy na Twojej sprawie.
obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2019-11-25
*.254.233.*
O firmie słyszałem wiele niepochlebnych opinii, ale warto pamiętać o tym, że jedna wpadka = 10 negatywnych opinii, a 10 sukcesów na koncie=1 pozytywna. Generalnie firma z doświadczeniem i wypracowanymi standardami, co widać już po pierwszym kontakcie. Warci polecenia.
Standardy i doświadczenie
słabe opinie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAROL
link | zgłoś
2019-11-14
*.241.66.*
DOWIEDZIAŁEM SIĘ O NICH OD ZNAJOMYCH. DŁUGO MYŚLAŁEM CZY DAĆ IM SWOJĄ SPRAWĘ, ALE NA SZCZĘŚCIE DAŁEM SIĘ NAMÓWIĆ. MEGA ZALETĄ JEST TO ŻE MAJĄ SWOICH AGENTÓW W CAŁYM KRAJU I MOGĄ WSZĘDZIE DOJECHAĆ. BARDZO UŁATWIA TO KONTAKT Z FIRMĄ. DZIĘKI TEMU TEŻ JEST MOŻLIWA ICH POMOC W POZYSKANIU DOKUMENTÓW. MOJ [rozwiń/zwiń]
POMOC, MOBILNOŚĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcelina
link | zgłoś
2019-11-14
*.241.66.*
Z usług firmy EUCO skorzystałam dwa razy i za każdym razem była bardzo zadowolona . Przede wszystkim z jakości wykonywanych usług . Osoba prowadząca moją sprawę była bardzo rzetelna i skuteczna. Pieniądze otrzymałam bardzo szybko . Polecam!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Tomek
link | zgłoś
2019-11-12
*.241.66.*
Rzetelna firma, genialni fachowcy. Szybko i skutecznie zajęli się moją sprawą. Myślałem, że będę w stanie sam sobie uzyskać odszkodowanie, ale niestety towarzystwo ubezpieczeniowe mnie zbywało. Dzięki EuCO dostałem sporą dopłatę. Pomogli z uzyskaniem dokumentów. Dzięki nim nie musiałem się martwić, [rozwiń/zwiń]
szybkość, pomoc, rzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2019-11-12
*.241.66.*
Byłam Klientką EuCo i jestem bardzo zadowolona. Miła obsługa, Pani która prowadziła moją sprawę wszytsko mi wyjaśniała i pomogła w skompletowaniu dokumentów. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2019-11-07
*.241.66.*
Gorąco polecam firmę EuCO! Sama dowiedziałam się o niej od znajomych. Dzięki firmie uzyskałam odszkodowanie za wypadek. Bardzo fachowo i rzetelnie zajęli się moją sprawą. W każdym momencie mogłam się do nich zwrócić z pytaniem i zawsze cierpliwie wszystko tłumaczyli krok po kroku. Nawet jak się nie [rozwiń/zwiń]
fachowość, rzetelność, szybkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maniur
link | zgłoś
2019-11-06
*.241.66.*
Firma poprowadziła sprawę mojej rodziny po śmierci mojego ojca - ja byłam raczej sceptycznie nastawiona. Dopiero po tym jak moja mama uzyskała pierwszą wypłatę ponad 50k zł zmieniłam zdanie. Wszystko w sprawie zrobili za mnie, sprawa trochę trwała, ale koniec końców jestem wdzięczna mamie i braciom [rozwiń/zwiń]
wszystkie formalności załatwili za mnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
polik
link | zgłoś
2019-08-15
*.172.236.*
Dobrze, że tą firmę wybralem.Nie było żadnych problemów z niczym i odszkodowanie przyszło dosyć szybko.Kontakt super. Agent EUCO trzymał rękę na pulsie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?