Opinie o Europejskie Centrum Odszkodowań

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 243
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Ubezpieczenia

Strona internetowa:
www.euco.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Gf
link | zgłoś
2018-03-24
*.0.83.*
Nie polecam!!!! Prowizje maja bardzo wysoka. Wszystko hest ok do pierwszego odwolania. Pozniej sprawe maja gdzies. Namawiaja do podpisania ugody a nie ma nic gorszego niz ugoda. W razie gdyby cos sie stalo pozniej to nie ma szans na kolejne pieniadze. Lepiej wziac prawnika. Omijajcie EUCO i inne fir [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2018-02-21
*.254.165.*
Zdecydowanie POLECAM. Firma bardzo rzetelnie podeszła do mojej sprawy. Nie ma co jej zarzucić. Wszystko ok.
merytoryczni
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mike
link | zgłoś
2018-02-19
*.22.172.*
SĄ REWELACYJNIE SKUTECZNI!!!
kasa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jark
link | zgłoś
2018-02-06
*.232.27.*
POLECAM!!!! Załatwili blisko sześć razy więcej niż dawało PZU!!!!
Same zalety
Nie znam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2018-01-29
*.22.172.*
Jestem pracownikiem EuCO i wiem jak pracuje się z Klientami. Wiem jakie mamy prowizje i jak wygląda obsługa. Wiem, że śrenie odszkodowania załatwiane przez nas są wyższe niż u konkurencji bo były robione niezależne badania, które tego dowiodły. Dlatego jestem pewien, że negatywne opinie poniżej to [rozwiń/zwiń]
Bardzo solidne i uczciwe traktowanie Klientów
zawsze się jakieś znajdą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Michał K.
link | zgłoś
2017-11-03
*.22.172.*
Pomogli mi uzyskać blisko trzy razy więcej niż wypłacił ubezpieczyciel za wypadek sprzed ośmiu lat. Gorąco polecam!
świetni fachowcy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
stich
link | zgłoś
2017-08-26
*.254.162.*
Pieniądze od ubezpieczyciela odzyskali. Wszystko załatwiali sami.
profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2017-08-01
*.23.47.*
witam, szczerze nie poleca współpracy z firma EUCO, a przede wszystkim z Panem Vice Dyrektorem Mateuszem Kraśnieckim. Na początku wszystko ładnie pięknie w kolorowych barwach, na obiecywał ile to tyś nie odzyskają dla mnie odszkodowania za wypadek w którym byłem poszkodowanym. Ile to on takich spraw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lukas
link | zgłoś
2017-04-22
*:780f:c854:*
Polecam! Są świetnie w tym co robią!
Obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2017-02-23
*.28.16.*
Szczerze polecam! Nie da się ukryć, że sprawdzili się znakomicie. Zasłużyli na 5 gwiazdek!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?