Opinie o FedEx

1.6 - poziom obsługi
1.5 - jakość usług / cena
1.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 49
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.fedex.com
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
martyna
link | zgłoś
2018-08-13
*.7.125.*
ta firma kurierska to jakaś MASAKRA ! Mam z nią już drugi raz do czynienia i znowu powtarza się ta sama sytuacja - niby próba dostarczenia przesyłki nie powiodła się, a nawet żadnego smsa/ telefonu/ kuriera nie było na podwórku ! Oszuści i kłamcy !
BRAK
KŁAMCY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2018-08-06
*.199.213.*
Ftalna obsluga, niezorganizowani, niekompetentni kurierzy, panienki na infolini nie wykazuja zadnej checi pomocy, nikt nie moze sie z nikim skontaktowac; firma w Warszawie udaje ze nie ma kontaktu do firmy w Katowicach, powinni byc zamknieci.
cala firma jest wilka wada
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wal
link | zgłoś
2018-08-06
*.134.165.*
Całkowicie odradzam korzystanie z usług firmy FEDEX. Firma nierzetelna, przesyłkę kurierską na linii Częstochowa - Katowice firma dostarcza w terminie 10 dni ! Całkowity brak kontaktu z kurierem – mimo że powinien dzwonić na dwie godziny przed dostarczeniem (nie dzwoni bo może nie dostarcza, tylko w [rozwiń/zwiń]
Brak
Nierzetelność, oszukiwanie klienta, 10 dni na dostarczenie przesyłki Częstochowa - Katowice, stracone nerwy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2018-08-01
*.150.236.*
Jestem bardzo niezadowolona z usługi kurierskiej. Pan kurier z siedziby z Bydgoszczy (Przemysłowa 8) zachowywał się chamsko i nieodpowiednio. Podczas rozmowy telefonicznej miał wyrzuty, że o 13 nie ma mnie w mieszaniu tylko jestem w pracy (!) i że 'jak mi się nie podoba' to zaprasza to odbioru oso [rozwiń/zwiń]
-
ignorancja chamstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Muszkieter
link | zgłoś
2018-07-30
*.40.149.*
Fedex Bydgoszcz to jakaś żenada i kpina! Czekamy na przesyłkę od 23.07.śledzę przesyłkę i widzę ,że od dnia 24.07 leży w Bydgoszczy to ja się pytam dlaczego ponad 5 dni przesyłka leży w jednym punkcie ?! Śmieszna infolinia to totalna pomyłka ,nigdy nie spotkaliśmy się z taką sytuacją..przecież przes [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Tomasz
link | zgłoś
2018-07-27
*.146.172.*
Paczka od dwóch dni leży na magazynie. Brak kontaktu z oddziałem, a Pani na infolinii potrafi powiedzieć tylko przepraszam. Kompletna porażka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
magda80
link | zgłoś
2018-07-27
*.71.55.*
NIE POLECAM!!!!!! BRAK KONTAKTU Z KURIEREM, DZWONIŁAM NA INFOLINIE, NIESTETY TWIERDZĄ, ŻE W DZISIEJSZYCH CZASACH NIE MAJĄ TELEFONÓW SŁUŻBOWYCH. JESTEM NA URLOPIE I CAŁY DZIEŃ BĘDĘ SIEDZIEĆ W DOMU I CZEKAĆ NA KURIERA. W DZISIEJSZYCH CZASACH TO JAKAŚ ŻENADA!!!!!
brak
brak kontaktu z kurierem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zymek
link | zgłoś
2018-07-25
*.205.154.*
Do dzisiejszego dnie nie mam paczki. Zażądano odbioru osobistego, choć paczka nie została doręczona z winy firmy kurierskiej. Magazyn znajduje się 50 km od mojego miejsca zamieszkania! Brak kontaktu z kurierem. Pracownicy kłamią i uprawiają hipokryzję.Pierwszy raz spotkałem się z takim lekceważenie [rozwiń/zwiń]
Brak
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kinga
link | zgłoś
2018-07-24
*.96.163.*
piszą że była podjęta próba dostarczenia co jest KŁAMSTWEM! już 2x zdarzyło mi się to w tej Firmie Brak szacunku do klienta ODRADZAM KORZYSTANIE Z TEJ FIRMY. KŁAMCY I OSZUŚCI
Kłamstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2018-07-20
*.11.217.*
Wielka arogancja i złośliwość. Wykonano 2 zlecenia na odbiór tej samej przesyłki, 5 dni czekania i nic. Moje 3 interwencje telefoniczne nie pomogły. Kurierzy nie przyjechali, nie odebrali przesyłki i nawet nie zadzwonili. 2 wieczory zmarnowane na czekaniu na kuriera. Pusta gadanina na infolinii o p [rozwiń/zwiń]
uczysz się pisać reklamacje
brak wykonania usługi, podwójne płacenie, kłamstwa, ignorancja, brak kontroli kuriera
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Waldemar
link | zgłoś
2018-07-18
*.231.25.*
minąłem się w bramie z kurierem, powiedział że nie ma czasu i paczki nie dał. tak chamskiego zachowania dawno nie widziałem. szczerze odradzam tą firmę. Po minucie dostałem wiadomość że była próba doręczenia . Chamy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fred
link | zgłoś
2018-07-18
*.40.59.*
Nie dostarczają przesyłki w wyznaczonym terminie. W śledzeniu przesyłki wpisują, że po raz drugi przekazano kurierowi do doręczenia. Powinna być informacja w śledzeniu przesyłki dlaczego kurier nie dostarczył w wyznaczonym terminie. Taką informację powinno mieć także BOK , a nie ma. Moja opinia jest [rozwiń/zwiń]
żadne
Nie dostarczają w wyznaczonym terminie. Informacja w BOK niezadawalająca.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-17
*.227.200.*
super usluga. Paczka odebrana z warwawy o 14:00 w poniedzialek I dostarczona do Londynu o 9.00 we wtorek. Obsluga klienta super mila, a rozmawialam z dwoma osobami.
mega szybka usuga
zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...