Opinie o FedEx

1.7 - poziom obsługi
1.7 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 47
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.fedex.com
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Anna
link | zgłoś
2018-11-16
*.254.248.*
Za pierwszym razem nie było mnie w domu. Dostałam informację, że w ciągu kolejnych dwóch dni roboczych w godzinach 9-17 zostaną podjęte kolejne próby dostarczenia paczki. Siedziałam w domu jak kretynka w wyznaczonych godzinach, a kurier zrobił ze mnie jeszcze większą krytykę nie przyjeżdżając. Natom [rozwiń/zwiń]
Brak!
Chyba mają za dużo na głowie we Wrocławiu. Ponad to nie spotkałam tam ani jednej kompetentnej osoby.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2018-11-15
*.167.116.*
Dobry kurier, przesyłki zawsze na czas. Ceny jedne z najlepszych w kraju.
Cena, sprawność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lechu
link | zgłoś
2018-11-15
*.21.18.*
Żenada. Brak słów. Niekompetencja a kurier zwraca paczkę do oddziału i przekierowuje na dzień następny w którym również nie dostarcza.... ech... Nigdy FEDEXEM!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2018-10-29
*:e39e:693e:*
Jako opinie i przestrogę przesyłam list do "firmy" FedEx :) "Szanowni Państwo, Chciałbym bardzo uprzejmie prosić i błagać na kolanach (na złość już nie mam siły) o dostarczenie mi paczki o numerze xxxxxxxxxxx. Codziennie rano, począwszy od dnia 24.10.2018, dzwonię na infolinie, opowiadając o tym [rozwiń/zwiń]
totalny brak zalet
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2018-10-24
*.173.24.*
Nie polecam tej firmy. Kurierzy opryskliwi, foszaści, bez kultury. Z komentarzem że mają nadzieję że nie skorzysta się z ich usług więcej. Brawo oni, niech zmienią pracę skoro im źle.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
kamil
link | zgłoś
2018-10-22
*.134.33.*
Nie polecam kurier bez podania przyczyny zabral paczke z powrotem do oddzialu. Podawałem nr telefonu (normalny kurier zawsze dzwoni jak ma jakis problem). KATASTROFA!!!!
brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient odbiorca
link | zgłoś
2018-10-11
*.0.123.*
Totalna Porażka. Kuriera nie było wcale mijaj 2 dzień a Pani na infolini kłamie jak z nut. W śledzeniu paczki informacja że uzgodniona ze mną odbiorcą dyspozycja zmiany terminu doręczenia - bzdura bo nikt ze mną się nie kontaktowł i niczego nie zmieniałem. Ale najlepsze w systemie doręczeń. 1 Paczka [rozwiń/zwiń]
kompletny brak
kłamią przez trlefon i na stronie śledzenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TOMASZ
link | zgłoś
2018-10-05
*.146.165.*
Jedna wielka KPINA. Kurier mając niedokładny adres zamiast zadzwonić woli zwieźć paczkę z powrotem na magazyn. Przez TYDZIEŃ wydzwaniania na infolinię nie mogłem doprosić się o doręczenie paczki. Jako adresat pytałem czemu paczka leży na magazynie i kurier jej nie zabiera, arogancki konsultant odpow [rozwiń/zwiń]
BRAK
SAME WADY
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2018-09-22
*.95.89.*
Tragedia obsluga klienta niemiła , kurier 2x nie potrafi dostarczyć przesyłki pod wskazany adres i zostawia byle gdzie nie polecam nikomu - oddzial Katowice
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Odys
link | zgłoś
2018-09-05
*.234.233.*
Dno!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Ona
link | zgłoś
2018-09-04
*.244.208.*
Kurier poinformował mnie że paczka waży ponad 30kg i że nie dostarczy jej pod wskazany adres, mąż musiał łapać go na mieście, po zważeniu paczki w domu, okazało się że wazy ona dużo mniej niż 20kg.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maro
link | zgłoś
2018-09-04
*.60.249.*
Beznadziejna firma, twierdzą że nie dostali mojego numeru telefonu, po 1 nieudanym doręczeniu paczki podałem sam obsłudze telefon, przy drugim podejściu kurier znowu twierdził że nie ma mojego telefonu, podają błędną informację że można zapłacić kartą, kurier 2 dzień z rzędu przychodzi bez zapowiedz [rozwiń/zwiń]
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2018-08-31
*.28.198.*
Kurier który włazi jak do obory, nie mówi dzień doby, nie mówi poproszę, nie mówi do widzenia ani dziekuję. Jest bezzębny, wyglada jak kloszard i capi jak.... Nie chce uzywać brzydkich słów. Nie mam zastrzeżen do terminowości firmy ale prostactwo kurierów to jakas masakra. To sa podstawowe słowa, c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...