Opinie o FedEx

1.5 - poziom obsługi
1.5 - jakość usług / cena
1.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 57
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.fedex.com
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Waldemar
link | zgłoś
2018-07-18
*.231.25.*
minąłem się w bramie z kurierem, powiedział że nie ma czasu i paczki nie dał. tak chamskiego zachowania dawno nie widziałem. szczerze odradzam tą firmę. Po minucie dostałem wiadomość że była próba doręczenia . Chamy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fred
link | zgłoś
2018-07-18
*.40.59.*
Nie dostarczają przesyłki w wyznaczonym terminie. W śledzeniu przesyłki wpisują, że po raz drugi przekazano kurierowi do doręczenia. Powinna być informacja w śledzeniu przesyłki dlaczego kurier nie dostarczył w wyznaczonym terminie. Taką informację powinno mieć także BOK , a nie ma. Moja opinia jest [rozwiń/zwiń]
żadne
Nie dostarczają w wyznaczonym terminie. Informacja w BOK niezadawalająca.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-17
*.227.200.*
super usluga. Paczka odebrana z warwawy o 14:00 w poniedzialek I dostarczona do Londynu o 9.00 we wtorek. Obsluga klienta super mila, a rozmawialam z dwoma osobami.
mega szybka usuga
zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2018-07-13
*.237.163.*
jakaś porażka! nie korzystajcie z tej firmy!! kurier miał dostarczyc przesyłkę, zero kontaktu z nim a na koncu dowiaduje się, , że jest zaznaczone, ze rzekomo odrzuciłam przesyłkę. Kurier zrobił to za moimi plecami, nawet go u mnie nie było! paczki nie mam do dziś, brak kontaktu z tą firmą! jakaś po [rozwiń/zwiń]
brak zalet
brak kontaktu, oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-07-11
*.254.182.*
Firma kurierska Fedex to jakaś kpina NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Ewelina
link | zgłoś
2018-07-08
*.238.123.*
W Katowicach paczki leżą tygodniami w BOK nikt nie odbiera nikt nie odpisuje na maile. W biurze chyba też im brakuje pracowników. Jakim cudem ta firma jeszcze istnieje na rynku. Ludzie uważajcie szczególnie na Zalando bo ta firma wysyła fedexem i się nie doczekacie. Tak jak na twoje buty na wesele, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2018-07-08
*.238.123.*
UWAGA NA FEDEX POLSKA. TO OSZUŚCI MAJA PROBLEM Z KURIERAMI I PACZKI LEZA W MAGAZYNACH TYGODNIAMI,WYSLALAM BASEN CHYBA W TE WAKACJE NIE DOTRZE DO ADRESATA. PORAŻKA!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wzm
link | zgłoś
2018-07-05
*.31.93.*
Odradzam wszystkim tą firmę kurierską a to dlatego że jak usłyszałem na infolinii "firma ma problemy logistyczne i dlatego nie dostarcza paczek" paczka nadana 28.06 dziś mamy 05.07 a paczka nadal znajduje się w magazynie firmy Fedex i nie wiadomo kiedy będzie dostarczona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirlin
link | zgłoś
2018-06-27
*.160.158.*
Kurier nie przyjeżdza pod wskazany adres, a podaje informacje, że był. Po raz trzeci paczka do mnie nie dotarła.
Zadnych
Kurier nie dociera , a wpisuje informacje, że był
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuzanna
link | zgłoś
2018-06-21
*.254.244.*
Kurier, który obsługuje rejon Strzelina aroganki, nie można się z nim porozumieć. Wypisuje w systemie śledzenia przesyłki nieprawdziwe informacje, że był 2 razy pod adresem. Kuriera nie było, bo byli domownicy. Po zgłoszeniu sprawy w równie nieprzyjemnym tonie odpowiedź od firmy kurierskiej. Krycie [rozwiń/zwiń]
brak
nieprofesjonalna obsługa, nieprawdziwe wpisy w systemie śledzenia przesyłki, brak pomocy ze strony przewoźnika
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Justyna
link | zgłoś
2018-06-20
*.156.96.*
Przesyłka o opisanym w tytule numerze nadana na adres: AGNIESZKA GRZEBINOGA PRZYTKOWICE 187 34-141 PRZYTKOWICE została dostarczona z dniem 10 kwietnia. Przesyłka była opłacona z góry. Przesyłka została nadana do mojego domu rodzinnego i odbierał ją mój dziadek, który przy odbiorze został [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mik
link | zgłoś
2018-06-14
*.198.221.*
Zamówiłem kuriera w środę, miał paczkę odebrać w czwartek do godz. 15. Kurier się nie pojawił. W piątek podobnie. Po zgłoszeniu tego dostaję maila z przeprosinami i zapewnieniem, że kurier będzie w poniedziałek. Oczywoście w poniedziałek kuriera nie ma. Kpina jakaś. Anulowałem zamówienie. Nigdy więc [rozwiń/zwiń]
NIE MA!!
wymienione wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2018-06-13
*.238.67.*
Ta firma to jakiś żart. Brak kontaktu z kurierem, brak chęci wyjaśnienia sprawy w punkcie obsługi klienta i jakiejkolwiek pomocy .....
brak
brak kontaktu,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...