Opinie o FedEx

1.6 - poziom obsługi
1.6 - jakość usług / cena
1.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 56
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
www.fedex.com
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Waldemar
link | zgłoś
2018-07-18
*.231.25.*
minąłem się w bramie z kurierem, powiedział że nie ma czasu i paczki nie dał. tak chamskiego zachowania dawno nie widziałem. szczerze odradzam tą firmę. Po minucie dostałem wiadomość że była próba doręczenia . Chamy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fred
link | zgłoś
2018-07-18
*.40.59.*
Nie dostarczają przesyłki w wyznaczonym terminie. W śledzeniu przesyłki wpisują, że po raz drugi przekazano kurierowi do doręczenia. Powinna być informacja w śledzeniu przesyłki dlaczego kurier nie dostarczył w wyznaczonym terminie. Taką informację powinno mieć także BOK , a nie ma. Moja opinia jest [rozwiń/zwiń]
żadne
Nie dostarczają w wyznaczonym terminie. Informacja w BOK niezadawalająca.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-07-17
*.227.200.*
super usluga. Paczka odebrana z warwawy o 14:00 w poniedzialek I dostarczona do Londynu o 9.00 we wtorek. Obsluga klienta super mila, a rozmawialam z dwoma osobami.
mega szybka usuga
zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2018-07-13
*.237.163.*
jakaś porażka! nie korzystajcie z tej firmy!! kurier miał dostarczyc przesyłkę, zero kontaktu z nim a na koncu dowiaduje się, , że jest zaznaczone, ze rzekomo odrzuciłam przesyłkę. Kurier zrobił to za moimi plecami, nawet go u mnie nie było! paczki nie mam do dziś, brak kontaktu z tą firmą! jakaś po [rozwiń/zwiń]
brak zalet
brak kontaktu, oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2018-07-11
*.254.182.*
Firma kurierska Fedex to jakaś kpina NIE POLECAM
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Ewelina
link | zgłoś
2018-07-08
*.238.123.*
W Katowicach paczki leżą tygodniami w BOK nikt nie odbiera nikt nie odpisuje na maile. W biurze chyba też im brakuje pracowników. Jakim cudem ta firma jeszcze istnieje na rynku. Ludzie uważajcie szczególnie na Zalando bo ta firma wysyła fedexem i się nie doczekacie. Tak jak na twoje buty na wesele, [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emilia
link | zgłoś
2018-07-08
*.238.123.*
UWAGA NA FEDEX POLSKA. TO OSZUŚCI MAJA PROBLEM Z KURIERAMI I PACZKI LEZA W MAGAZYNACH TYGODNIAMI,WYSLALAM BASEN CHYBA W TE WAKACJE NIE DOTRZE DO ADRESATA. PORAŻKA!!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wzm
link | zgłoś
2018-07-05
*.31.93.*
Odradzam wszystkim tą firmę kurierską a to dlatego że jak usłyszałem na infolinii "firma ma problemy logistyczne i dlatego nie dostarcza paczek" paczka nadana 28.06 dziś mamy 05.07 a paczka nadal znajduje się w magazynie firmy Fedex i nie wiadomo kiedy będzie dostarczona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirlin
link | zgłoś
2018-06-27
*.160.158.*
Kurier nie przyjeżdza pod wskazany adres, a podaje informacje, że był. Po raz trzeci paczka do mnie nie dotarła.
Zadnych
Kurier nie dociera , a wpisuje informacje, że był
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-05-08
*.255.234.*
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Andre
link | zgłoś
2018-02-19
*.52.229.*
Firma kurierska fatalnie zorganizowana, nie dostosowana do potrzeb rynku - obsługa firm jednoosobowych. Kurier nie dojechał po odbiór paczki w zadeklarowanym czasie od 9.00 do 16.00. Dzień stracony bo uwiązany jak pies na łańcuchu. Jeszcze jak by kurier odebrał paczkę to pies drapał. W trybie pilnym [rozwiń/zwiń]
Nie dane mi było doświadczyć
Na pewno jedna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lidiab
link | zgłoś
2017-12-22
*.47.35.*
Jest to firma oszukańcza nie polecam, mam umowę na wielkość paczki , wagę , a faktury które przychodzą są zawsze zawyżone, piszą że to są gabyryty , na reklamację uznają część dla świętego spokoju , a resztę piszą taka była paczka i nie masz odwołania. Kurierzy nie dostarczają paczek , piszą że niko [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2016-11-02
*.156.117.*
Co by tu powiedzieć - jeśli chodzi o przesyłki krajowe, zazwyczaj korzystam z innych - tańszych firm. Jeśli chodzi o przesyłki międzynarodowe, zwłaszcza na inny kontynent, Fedex naprawdę spisuje się na medal. Działa szybko, szybciej niż inne firmy kurierskiej, nie posiada cen zaporowych. Polecam
szybki czas doręczenia przesyłek zagranicznych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...