Opinie o Firma budowlana Rycharski lub Ir-bud Lipno

2.9 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Kategoria:
Ekipy budowlane

Strona internetowa:
[email protected]
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
jola
link | zgłoś
2016-07-21
*.67.132.*
rycharski jest the best tak potrafi robote spier-dolic ze jestem w szoku ,rycharskiego pracownik odrwrotnie mi plytki polozyl , kuzwa jak to mozliwe sama sie zastanawiam a jednak mozliwe - tam gdzie klej powinien byc jest na zewnatrz a tam gdzie jest zewnetrzna strona jest klej :):):) jak ja to zoba [rozwiń/zwiń]
milion
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zielony ludek
link | zgłoś
2015-05-28
*.252.26.*
kłamjesz, bo w życiu ci nie wyszło...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gregor
link | zgłoś
2014-12-22
*.148.70.*
PODWÓJNIE POSZKODOWANY COŚ KRĘCISZ !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
BYŁY PRACOWNIK
link | zgłoś
2014-12-17
*.254.129.*
Tak to wszystko przeglądam i niedowierzam.Kazdy wypisuje na Marcina ze oszust jak tata,tylko skąd macie takie info.To ze popija to prawda ale on nie klamie jak Witek.Ojciec zafundowal mu taki los,oszukal nawet wlasna rodzine.Czytalem tez opinie na temat pani Dagmary i to juz w ogóle bzdura.Moze niec [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gosc
link | zgłoś
2014-12-16
*.254.129.*
Tak ogólnie to niech wszyscy przestana mieszac te firmy,ja pracuje i z alkomatem nie widzialem nikogo na budowie.A jak ktoś nie jest świadomy tego co pisze to niech nie pisze wcale.Firma jest Marcina,pani Dagmara jest pracownikiem.A na Szczecińskiej pracowala u Witolda i jak jej kazal cos robić to w [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
gregor
link | zgłoś
2014-12-15
*.148.70.*
Jaki alkohol, itp.? Piszecie głupoty. Ja pracuję i nie narzekam na Marcina.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pracownik
link | zgłoś
2014-12-13
*.254.145.*
Jak ktoś nie chce to nie musi pracować u Rycharskiego,pracy jest wbrud tylko ludzia sie nie chce pracować.Skoro jest tam tak źle to po co ludzie pracuja.Nikt bez wyplaty po wtopie Witka nie pracowalby.A alkomatu na budowie to nie widzialem nigdy,wiec moze niech wszyscy przestana mieszac te dwie firm [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
boss
link | zgłoś
2014-12-10
*.149.214.*
Zdrowych i Wesołych Świąt. I po co te nerwy? Niepotrzebnie.
rzetelność, profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
obiektywny
link | zgłoś
2014-12-07
*.37.227.*
I jeszcze jedno,podaj konkretnie nazwe firmy która oszukano na 70 000 zł według Ciebie,bo to też chyba nieprawdziwe informacje.Wypowiedzi Piotra są konkretne i jasne a Ty kolego chyba pleciesz zeby pleść.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
obiektywny
link | zgłoś
2014-12-07
*.37.227.*
Czytałem te opinie i zapytam wprost włocławianina? Skąd masz informacje że na Szczecińskiej Inwestor zapłacił? Jestem jednym z poszkodowanych na tej budowie przez rebud tak jak Rycharski i na milion procent pieniądzy inwestor nie zapłacił.I akurat ja i kazda firma pracujaca tam ma na to dokumenty. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
gosc
link | zgłoś
2014-12-04
*.254.192.*
Ludzie czytam te opinie i niedowiezam,użytkownik elbor i reszta czepiajaca sie pani Dagmary to chyba jakieś oszolomy.Ta dziewczyna zawsze stalą po stronie prawdy iostatni grosz oddalaby drugiemu.Zreszta wiele osób którzy mieli z nią styczność to wiedza jaka jest.A nawet jak podrozowala po świecie to [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadowolony
link | zgłoś
2014-10-13
*.254.195.*
A ja wspołpracuję z Marcinem Rycharskim i żadnych problemów nie ma.Nieraz niewarto łączyć dwie osoby,ja polecę tą firmę.A jeśli chodzi o Witolda Rycharskiego to też mam o nim zdanie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...