Opinie o firma Nativo-Łomianki

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 63
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
[email protected]
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Włodzimierz Mikot
link | zgłoś
2015-05-22
*.254.199.*
Straciłem dużo mniej czasu na zakupy niż biegając po sklepach meblowych w mieście, w których też zresztą wiele mebli można zobaczyć tylko w katalogu. Opis mebli ze strony internetowej sklepu zgadzał się z wyglądem rzeczywistym, podobnie jak wzornik kolorów. Meble przyjechały solidnie zapakowane, chr [rozwiń/zwiń]
wszystko na tak
nie mam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2015-05-22
*.254.199.*
Ja jestem mega zadowolony z zakupów w sklepie, nie było ani jednego problemu z obsługa i dostawą. Serdecznie i gorąco polecam. Sklep pomógł mi w doborze mebli, pełna profeska !
ok
no
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MŁADY
link | zgłoś
2015-05-21
*.24.128.*
KOSMOS I ZAROMBISTA WYGODA . JEST FANTASTYCZNY BAGUTTI XL . TYLKO TE ROZPAKOWYWANIE TO MASAKRA . TAK ZAPAKOWANE WWWOOOOWWW.
XXXXL
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michal gronowski
link | zgłoś
2015-05-21
*.254.133.*
Zakupiliśmy komplet wypoczynek i łóżko . Rozpakowane i wszystko jak trzeba . miałem problem z Led ale już wszytko się udało zmontować polecam daje 10 na 10
10
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2015-05-19
*.254.209.*
Zakupilismy naroznik i jest znakomity ale mogl by hyc tanszy . Polecoli nam ta firme znajomi poniewaz oni tez posiadaja mebwle od nich. Qiec teraz i my polecamy dalej haha
Wszystko
Nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Karolina
link | zgłoś
2015-05-19
*.235.1.*
Przwdewszyatkim chcialam podziekowac za profesionlna obsuge i podejsciw do klienta. Troche bylam zla na okres oczekiwania ale teraz jest szal w domu. Serdecznie polecam Karolina
Obsluga
Czas czekania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2015-05-19
*.235.1.*
Chcieliśmy się podzielić opinia ale my raczej jesteśmy zadowoleni wszytko w jak najlepszym pozadku . Meble wyglądają bardzo ładnie . Zamówiliśmy narożnik i łóżko i wszystko jest jak na zdjęciach.
wygląd
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2015-05-16
*.254.145.*
Bardzo wysoki poziom zaangażowania pracowników. Bardzo profesjonalnie podejście. Jak najbardziej na tak
10000
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MIODEK
link | zgłoś
2015-05-11
*.31.232.*
POLECAM JA JUZ MAM
SUPER
NIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wxx
link | zgłoś
2015-05-07
*.248.140.*
Ogromny pozytyw .
sofa
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
WKOŃCU
link | zgłoś
2015-05-04
*.31.234.*
OPuźnienie 2 tygodnie ale jest. Patrząc mogę powiedzieć warto było i mogę polecić dalej. Janusz
polecam
nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2015-05-04
*.235.1.*
Dziękuję firmie transportowej panowie dowieźć narożnik w nocy . Dziękujemy Kaminscy
10
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
TOMASZ SĘK
link | zgłoś
2015-05-03
*.235.1.*
POZDRAWIAMY I DZIEKUJEMY. ODPAKOWALIŚMY SOFE W ŚWIĘTA I JEST NAPRAWDĘ WIELKA.ALE ROBI WRAŻENIE . POLECAMY T.SĘK
BARDZO WYGODNE
BRAK WAD
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?