Opinie o firma Nativo-Łomianki

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 63
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
[email protected]
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
KLIENT
link | zgłoś
2015-04-23
*.254.198.*
i dojechało - polecam serdecznie
66666
nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAROL GOŁĘBIEWSKI
link | zgłoś
2015-04-21
*.235.1.*
TYDZIEŃ OPUŹNIENIA ALE JEST WSZYSTKO OK BARDZO ŁADNY ZESTAW I WSZYSTKO JEST POŻĄDNE MOGĘ ŚMIAŁO POLECIĆ KOROL G.
.
.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Micky
link | zgłoś
2015-04-20
*.254.198.*
Po żadna firmę trzeba zawsze pochwalić i docenić . Więc ja to robie profesjonalizm w każdym aspekcie. Nawet dostałem polecenie na znakomita firmę pracująca z grobym szkłem .
Profesjaonalizm
zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marlena k
link | zgłoś
2015-04-17
*.218.200.*
Ren portal przekonal nas do kupienia stolu w natiwo i jeatem zadowolona. Qszytatko jest naprawde fajne. DIekujemy Panu z firmy transportowej za pomoc wwniesieniu i mila rozmowe . Polecam wszystkim serdecznie
Profesjonalizm
Moga robic konkursy na fb
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2015-04-17
*.218.200.*
Dzisiaj o 5 w nocy dostaliśmy nasze graty :) poślizg 2 tygodnie ale naprawdę było warto . Już roztawiamy salon i zaraz sypialnia. Polecam
całość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Knot Agnieszka
link | zgłoś
2015-04-09
*.254.133.*
Polecam wszytko jak najbardziej spoko
.
.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KLIENT K
link | zgłoś
2015-04-06
*.218.200.*
Zamówione wyczekane i jest. super i na czas wzystko jak powinno być. Polecem serdecznie Kamil
100000
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
waldi
link | zgłoś
2015-04-03
*.15.124.*
dziekujemy jest bommmba. polecam serdecnie wpłaciliśmy całość i dostaliśmy nawet rabat.
DESIGNE , wygoda
brak jakich kolwiek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAGADALENA WÓJCIK
link | zgłoś
2015-03-26
*.235.1.*
Zleciliśmy umeblowanie naszego domu i wszystko wyszło wyśmienicie . Wczoraj wszystko poskładaliśmy i wygląda nieziemsko pięknie. Serdecznie mogę podziękować i polecić nativo. M.Wójcik
wszystko dla mnie jest zaletą
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KLIENT
link | zgłoś
2015-03-23
*.254.132.*
OGROMNY PLUS I POZYTYW
10
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2015-03-22
*.218.200.*
odpakowaliśmy zestaw sofe i stolik . Nawet nasza projektanka była zachwycona tymi meblami. Dziękujemy i polecamy tego sprzedawcę [email protected]
wszystko
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
obserwator i przyszły klient
link | zgłoś
2015-03-11
*.226.64.*
Czytam i widzę że wszystkie negatywne opinie pisze jeden sflustrowany cipowaty koleś. Człowieku zajmij się pracą a nie przesiadujesz i negatywy wymyślasz. Musisz być straszną piczą, załóż kieckę i leć na bazar.
Super sklep
chcemy więcej takich super modeli widzieć
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna Polk
link | zgłoś
2015-03-11
*.226.64.*
Daje plusa za calosc. Wszystko jak trzeba z malym ale, naroznk był w czas ale meblościanka dwa dni później ale i tak świetnie . Dziękujemy Katarzyna
modna i wygodna
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?