Opinie o firma Nativo-Łomianki

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 63
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
[email protected]
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
ASIA
link | zgłoś
2015-03-11
*.15.124.*
OGROMNY I ZASŁUŻONY POZYTYW!!! PROFESJONALIZM W KAŻDYM CALU!!! WZOROWY KONTAKT MAILOWY!!! TOWAR DOKŁADNIE TAKI JAK W OPISIE!!! Ludzie ci traktują swoją pracę i co najważniejsze klienta bardzo poważnie i są w 100% profesjonalistami. DZIĘKUJĘ!!!
DESIGNE
CHCĘ JESCZE LÓŻKO :) DO SYPIALNI
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klientka
link | zgłoś
2015-03-10
*.105.179.*
Po przeczytaniu kilku negatywnych opinii miałam pewne obawy... Ale znajomi kupili u nich sofę i było wszystko w porządku. A ponieważ styl bardzo nam sie podobał zdecydowaliśmy sie na zakup u nich kanapy. I nie rozumiem niepochlebnych komentarzy... Wszystko odbyło się zgodnie z umową - czas oczekiwan [rozwiń/zwiń]
wygląd/styl
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena Witkowska
link | zgłoś
2015-03-08
*.235.1.*
Znajomi zamówili kanapę nativo i tak mi się spodobała ze tez zamówiliśmy . Czytałam wcześniej opinie i wyrażę swoją . O 12 odebralis my nasz mebel i wszytko jak najbardziej dobrze. Żadnych problemów i przemiła obsługa która serdecznie pozdrawiam .
100%
nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna Ozycka
link | zgłoś
2015-03-07
*.254.198.*
Dzień dobry . Jestem zła na firmę transportowa która spóźniła się dwie godziny . Ale jeżeli chodzi o rogowke jest super.
wygląd
czas oczekiwania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2015-03-07
*.235.1.*
Dzisiaj dojechał zamówiona przez nas sofa :) polecam serdecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Kamila
link | zgłoś
2015-03-06
*.6.26.*
Ja dostalam sofe kilka dni temu, zadnych problemow i nerwow. Jak najbardziej polecam. :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogdan
link | zgłoś
2015-02-22
*.254.133.*
Polecam bez wahania . od wczoraj u nas w salonie i jest doskonała azzarto
10
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
:_
link | zgłoś
2015-02-21
*.15.124.*
sprawinie i szybko jak na produkcję mebla. polecam i napewno jeszcze coś łyknę od nich.
wygląd , kolorystyka
nie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2015-02-15
*.235.1.*
SUPER DZIĘKUJEMY SERDECZNIE POLECAMY
+++++++++++++++
NIE MA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2015-02-09
*.31.42.*
Jakość towaru bardzo dobra, obsługa ok, czas oczekiwania 2 miesiace ale byłem o tym informowany.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KITA
link | zgłoś
2015-02-09
*.15.124.*
OGROMNY POZYTYW WSZYTKO NA TIP TOP :) CHCEMY JESZCZE HAHAH
WYGLĄD
CENA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2015-02-05
*.185.207.*
Wspaniała jakość mebla, sofa prezentuje się naprawdę elegancko, przy czym jest porządnie wykonana. Jakość obsługi bezproblemowa i w miarę szybka. Pozdrawiam i polecam, Krzysztof
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zadowolony
link | zgłoś
2015-02-05
*.15.124.*
Dziękuje i pozdrawiam . Troszkę czekaiśmy ale jest fantatyczny
wygląd
cena =- zawsze może być tniej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?