Opinie o food-law.pl

5.0 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.food-law.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marian Kluszczyński
link | zgłoś
2016-09-19
*.7.150.*
Z kancelarią Centrum Prawa Żywnościowego mamy stały kontakt. Opiniują i doradzają nam odnośnie prawa żywnościowego i procesów produkcyjnych, a także cyklicznie szkolą naszych pracowników z tych zagadnień.
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiek Dubiela
link | zgłoś
2016-08-17
*.10.30.*
Kancelaria ta oceniała nam prawnie etykiety produktów żywnościowych skierowanych na rynek Polski i krajów UE. Szybko uzyskaliśmy rzetelną informację o wymogach prawnych oznakowania produktów żywnościowych
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Boguś
link | zgłoś
2016-07-13
*.10.27.*
Opracowywali dla nas skomplikowaną analizę porównawczą klasyfikacji produktów na tle PKWiU oraz opisów do kodów CN w oparciu o które następuje wytypowanie tych produktów, dla których istnieją przesłanki do obniżenia stawek VAT
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2016-06-14
*.4.175.*
W moim przedsiębiorstwie przeprowadzali audyt i doradztwo w zakresie skomplikowanego polskiego i europejskiego prawa żywnościowego. Chodziło dokładnie o spełnienie wymogów zdrowotnych niektórych produktów, które właśnie wypuszczamy na rynek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kajetan28
link | zgłoś
2016-05-12
*.22.164.*
Nasza firma zajmuje się znakowaniem żywności. Ta kancelaria przeprowadziła szkolenia z zakresu dostarczania konsumentom informacji na temat żywności, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Gustaw Dudek
link | zgłoś
2016-04-05
*.29.132.*
Prawnicy z tej firmy udzielili mi pomocy w skomplikowanych kwestiach prawa żywnościowego, dzięki czemu uniknąłem płacenia kar administracyjnych. W produktach zaistniał składnik żywności, który był nie dopuszczalny w Unii Europejskiej i oni wykryli.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej Halikowski
link | zgłoś
2016-03-08
*.22.226.*
Kompetentna kancelaria z dużą wiedzą z zakresu prawa żywnościowego. Robili mi audyt mojego przedsiębiorstwa, gdyż chciałem wejść z produktami na rynek UE.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga Maciaczek
link | zgłoś
2016-02-11
*.29.136.*
Opracowali mi opinie prawne we wszystkich zagadnieniach z zakresu prawa żywnościowego które chciałam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2016-02-11
*.29.136.*
Firma ta bardzo mi pomogła w dostosowaniu mojego przedsiębiorstwa do prawa żywieniowego w Polsce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...