Opinie o foto4u.pl

3.8 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 19
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.foto4u.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Martyna Lech
link | zgłoś
2017-12-27
*.254.131.*
Foto4you może nie ma jakiś rewelacyjnych ocen i w momencie szukania oferty było dużo negatywów, ale zdecydowałam się podjąć ryzyko - negatywy dotyczyły kwestii, które mnie nie interesowały (np. beznadziejna obsługa), bo rzadko spotykam się z dobrym BOKiem. Opłacenie zamówienia było dość proste - i t [rozwiń/zwiń]
Dostalam zwrot srodkow
Wprowadzanie w blad, niewywiazanie sie z umowy, brak kontaktu ze sklepem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2017-12-21
*.67.104.*
Nie polecam. Jakość zdjęć po wybraniu opcji ręcznej korekty zdjęć jest gorsza niż z drukarki w Rossmanie. Kolory bardzo odbiegają od normy i nawet dobrze naświetlone zdjęcia wyglądają tragicznie. Brakuje jakości koloru, brakuje kadrowania, brakuje ustawienia nasycenia kolorów. Twarze są albo białe a [rozwiń/zwiń]
zmasakrowane kolory i ostrość, brak kadrowania, brak ręcznej korekty za którą dopłaciłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2017-12-11
*.6.30.*
Na swoje zamówienie czekałam 3 tygodnie i dwa dni, a według informacji na stronie miały to być 3-4 dni robocze. Zamówiłam około 500 zdjęć w 2 różnych formatach, przyszły w jednym (tym mniejszym, a zapłaciłam za 2 różne). Zamówiłam też puzzle. Po 12 dniach poinformowano mnie że zdjęcie które przesł [rozwiń/zwiń]
Cena odbitek
iZNACZNIE inny czas realizacji niż podany na stronie;fatalna jakość i kolorystyka zamiawianych przedmiotów; NIEZGODNOŚĆ z zamówieniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aczamzyk
link | zgłoś
2017-10-13
*.254.169.*
Totalna amatorszczyzna, nie trzymają się własnego regulaminu. Zamówiłam produkt, nie da się do nich dodzwonić, nie dotrzymują terminów realizacji, odwołałam zamówienie, zostałam bez prezentu, nigdy więcej u nich nic nie zamówię!
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nowy
link | zgłoś
2017-09-22
*.19.5.*
Jestem pozytywnie zaskoczona usługą. Wywołałam około 300 zdjęć korzystając z najtańszych ustawień. Muszę przyznać, że przygotowałam zdjęcia przed wysłaniem - przycięłam je, tak były miały stosunek boków 3:2 oraz sterowałam ich jasnością. Źle wyszły 3 (2 miały czarną ramkę a ostatnie było wydrukowane [rozwiń/zwiń]
cena
myślę, że warto przygotować zdjęcia przed wysłaniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aneta
link | zgłoś
2017-06-12
*.235.41.*
super zakup, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2016-12-28
*.252.1.*
Na początek proszę zwrócić uwagę na pozytywne opinie na tym oraz innych serwisach z opiniami. Wszystkie pisane jak od linijki, każda wychwalająca (rzekome) zalety firmy. Już tu powinna zapalić się w głowie czerwona lampka. Ale od początku: 1. Pierwsze zamówienie złożyłem około rok temu i w sum [rozwiń/zwiń]
dobre ceny, zwłaszcza promocyjne
brak profesjonalizmu, beznajdziejny kontakt, niska jakość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mati28
link | zgłoś
2016-12-08
*.10.216.*
Wreszcie znalazłem firmę, która robi digitalizowanie VHS na DVD. Przyniosłem kasetę do punktu przyjęć Foto4u, jest kilka w moim mieście i po 5 dniach mogłem już oglądać odnowioną wersję mojego wesela, bardzo jestem zadowolony
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hinczuk88_0
link | zgłoś
2016-10-09
*.29.136.*
Zamawiałem sporą ilość odbitek w Foto4u i otrzymałem dostawę za 0 zł bardzo się cieszą, ktoś docenia klienta, który robi duże zamówienie :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldekpl
link | zgłoś
2016-09-09
*.7.164.*
Super serwis, robią wysokiej jakość zdjęcia na papierze Kodak, bardzo szybko dostarczają odbitki i teraz mają atrakcyjne zniżki na FotoObrazy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew45
link | zgłoś
2016-08-09
*.4.168.*
Na kubkach drukowałem podobiznę żony, bardzo fajnie to wyszło, polecam ten serwis i ich fotoprezenty
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JulciuU5
link | zgłoś
2016-07-07
*.4.170.*
Bardzo fajnie wyszły fotoobrazy na płótnie, wysoka jakość wydruku. Zawieszę je w pokoju, gdyż posiadają mocne krawędzie, nie trzeba kupować ramy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania Kurzeja
link | zgłoś
2016-06-06
*.22.110.*
Odebrałam dziś przesyłkę ze zdjęciami. Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi i z czasu jej realizacji. Foto4u na pewno będę polecać znajomym :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]