Opinie o foto4u.pl

4.0 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 20
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.foto4u.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Kamila
link | zgłoś
2018-07-05
*.11.240.*
Nie polecam tej firmy. Zdjęcia są poucinane i kompletnie do niczego się nie nadają. Wiem, że zdjęcia przed dodaniem powinny być wykadrowane, jednak w innych serwisach przed finalnym złożeniem zamówienia widać jak docelowo zdjęcia będą wyglądać. Sprawdzałam to na kilku serwisach i na foto4you nie był [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
m
link | zgłoś
2018-07-05
*.180.226.*
Zamówiłam zdjęcia w formacie 20x30 cm, które przysłano zadrukowanymi stronami do siebie. Skleiły się, rozmazały, żadne się nie nadaje. Napisałam reklamację, wysłałam zdjęcia uszkodzeń, zero odzewu, zero kontaktu, nie mówiąc o zwrocie pieniędzy czy dosłaniu zdjeć. Nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2018-05-15
*.100.134.*
NIE POLECAM !!!!! Nie mam mozliwosci zamowic zdjec na adres poniewaz bede goscinnie w Polsce. Wiec stracilam czas na wrzucanie zdjec (trwalo to wieki) potem na korekty itd aby na koncu dowiedziec sie ze opcja odbioru osobistego zdjec jest niedostepna. Porazka. Jesli nie maja takiej opcji dostepnej t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zulka
link | zgłoś
2018-04-27
*.43.225.*
Super fotki, bardzo dobra jakość i ekstra sprawa z odbiorem, dużo punktów np w Krakowie. W jeden dzień załatwiłam prezent dla mojej psiapsi :)
cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Yasmin
link | zgłoś
2018-03-16
*.59.232.*
Byliśmy z mężem w podróży poślubnej w Chorwacji - każdy się możne domyśleć jakie kolory tam spotkaliśmy: lazurowa woda, soczysto zielone drzewa, mchy i inna przepiękna roślinność. Zrobiliśmy 1200 zdjęć, z czego wybraliśmy 410 najlepszych do wywołania (+kilka z innych okazji), i niestety wielkie rozc [rozwiń/zwiń]
normalny papier, info o nadaniu paczki
niekorzystny balans kolorów zabierający urok zdjęciom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
nowy
link | zgłoś
2017-09-22
*.19.5.*
Jestem pozytywnie zaskoczona usługą. Wywołałam około 300 zdjęć korzystając z najtańszych ustawień. Muszę przyznać, że przygotowałam zdjęcia przed wysłaniem - przycięłam je, tak były miały stosunek boków 3:2 oraz sterowałam ich jasnością. Źle wyszły 3 (2 miały czarną ramkę a ostatnie było wydrukowane [rozwiń/zwiń]
cena
myślę, że warto przygotować zdjęcia przed wysłaniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aneta
link | zgłoś
2017-06-12
*.235.41.*
super zakup, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2016-12-28
*.252.1.*
Na początek proszę zwrócić uwagę na pozytywne opinie na tym oraz innych serwisach z opiniami. Wszystkie pisane jak od linijki, każda wychwalająca (rzekome) zalety firmy. Już tu powinna zapalić się w głowie czerwona lampka. Ale od początku: 1. Pierwsze zamówienie złożyłem około rok temu i w sum [rozwiń/zwiń]
dobre ceny, zwłaszcza promocyjne
brak profesjonalizmu, beznajdziejny kontakt, niska jakość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mati28
link | zgłoś
2016-12-08
*.10.216.*
Wreszcie znalazłem firmę, która robi digitalizowanie VHS na DVD. Przyniosłem kasetę do punktu przyjęć Foto4u, jest kilka w moim mieście i po 5 dniach mogłem już oglądać odnowioną wersję mojego wesela, bardzo jestem zadowolony
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hinczuk88_0
link | zgłoś
2016-10-09
*.29.136.*
Zamawiałem sporą ilość odbitek w Foto4u i otrzymałem dostawę za 0 zł bardzo się cieszą, ktoś docenia klienta, który robi duże zamówienie :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Waldekpl
link | zgłoś
2016-09-09
*.7.164.*
Super serwis, robią wysokiej jakość zdjęcia na papierze Kodak, bardzo szybko dostarczają odbitki i teraz mają atrakcyjne zniżki na FotoObrazy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew45
link | zgłoś
2016-08-09
*.4.168.*
Na kubkach drukowałem podobiznę żony, bardzo fajnie to wyszło, polecam ten serwis i ich fotoprezenty
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JulciuU5
link | zgłoś
2016-07-07
*.4.170.*
Bardzo fajnie wyszły fotoobrazy na płótnie, wysoka jakość wydruku. Zawieszę je w pokoju, gdyż posiadają mocne krawędzie, nie trzeba kupować ramy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...