Opinie o foto4u.pl

3.5 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 22
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.foto4u.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Yasmin
link | zgłoś
2018-03-16
*.59.232.*
Byliśmy z mężem w podróży poślubnej w Chorwacji - każdy się możne domyśleć jakie kolory tam spotkaliśmy: lazurowa woda, soczysto zielone drzewa, mchy i inna przepiękna roślinność. Zrobiliśmy 1200 zdjęć, z czego wybraliśmy 410 najlepszych do wywołania (+kilka z innych okazji), i niestety wielkie rozc [rozwiń/zwiń]
normalny papier, info o nadaniu paczki
niekorzystny balans kolorów zabierający urok zdjęciom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2018-02-15
*.190.174.*
Brak profesjonalizmu. Jakość obsługi Klienta fatalna. Nie można w ogóle się dodzwonić, nie odpowiadają na maile. Zamówiłam zdjęcie, które automatycznie zostało skadrowane podczas robienia zamówienia. Nie było żadnej informacji, że zdjęcie zostało skadrowane - ucięta została osoba będąca na zdjęciu - [rozwiń/zwiń]
brak
Ta Firma nie powinna istnieć. Obsługa Klienta i zamówień na poziomie grubo poniżej normy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażka
link | zgłoś
2018-02-09
*.225.158.*
Jestem bardzo niezadowolona. Ręczna korekta zdjęć fatalna.Automatycznie we wszystkich podbite światło, kolory sine.Zdjęcia dużo gorsze niż na laptopie.Nie polecam.
Zepsucie zdjęć przez nieprofesjonalną korektę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karo
link | zgłoś
2018-01-27
*.146.192.*
NIE! NIE! NIE! i jeszcze raz nie! Tragiczna obsługa klienta - a właściwie jej brak! Pracownicy bezczelnie kłamią, że wysłali zamówienie po tygodniu od złożenia zamówienia - KURIEREM a zamówienie przyszło po 2,5 tygodnia... Dodatkowo niekompletne i tragicznej jakości :(. Brak odpowiedzi na złożoną re [rozwiń/zwiń]
brak!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna Lech
link | zgłoś
2017-12-27
*.254.131.*
Foto4you może nie ma jakiś rewelacyjnych ocen i w momencie szukania oferty było dużo negatywów, ale zdecydowałam się podjąć ryzyko - negatywy dotyczyły kwestii, które mnie nie interesowały (np. beznadziejna obsługa), bo rzadko spotykam się z dobrym BOKiem. Opłacenie zamówienia było dość proste - i t [rozwiń/zwiń]
Dostalam zwrot srodkow
Wprowadzanie w blad, niewywiazanie sie z umowy, brak kontaktu ze sklepem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2017-12-21
*.67.104.*
Nie polecam. Jakość zdjęć po wybraniu opcji ręcznej korekty zdjęć jest gorsza niż z drukarki w Rossmanie. Kolory bardzo odbiegają od normy i nawet dobrze naświetlone zdjęcia wyglądają tragicznie. Brakuje jakości koloru, brakuje kadrowania, brakuje ustawienia nasycenia kolorów. Twarze są albo białe a [rozwiń/zwiń]
zmasakrowane kolory i ostrość, brak kadrowania, brak ręcznej korekty za którą dopłaciłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2017-12-12
*.6.30.*
Na swoje zamówienie czekałam 3 tygodnie i dwa dni, a według informacji na stronie miały to być 3-4 dni robocze. Zamówiłam około 500 zdjęć w 2 różnych formatach, przyszły w jednym (tym mniejszym, a zapłaciłam za 2 różne). Zamówiłam też puzzle. Po 12 dniach poinformowano mnie że zdjęcie które przesł [rozwiń/zwiń]
Cena odbitek
iZNACZNIE inny czas realizacji niż podany na stronie;fatalna jakość i kolorystyka zamiawianych przedmiotów; NIEZGODNOŚĆ z zamówieniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nowy
link | zgłoś
2017-09-22
*.19.5.*
Jestem pozytywnie zaskoczona usługą. Wywołałam około 300 zdjęć korzystając z najtańszych ustawień. Muszę przyznać, że przygotowałam zdjęcia przed wysłaniem - przycięłam je, tak były miały stosunek boków 3:2 oraz sterowałam ich jasnością. Źle wyszły 3 (2 miały czarną ramkę a ostatnie było wydrukowane [rozwiń/zwiń]
cena
myślę, że warto przygotować zdjęcia przed wysłaniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aneta
link | zgłoś
2017-06-12
*.235.41.*
super zakup, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2016-12-28
*.252.1.*
Na początek proszę zwrócić uwagę na pozytywne opinie na tym oraz innych serwisach z opiniami. Wszystkie pisane jak od linijki, każda wychwalająca (rzekome) zalety firmy. Już tu powinna zapalić się w głowie czerwona lampka. Ale od początku: 1. Pierwsze zamówienie złożyłem około rok temu i w sum [rozwiń/zwiń]
dobre ceny, zwłaszcza promocyjne
brak profesjonalizmu, beznajdziejny kontakt, niska jakość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mati28
link | zgłoś
2016-12-08
*.10.216.*
Wreszcie znalazłem firmę, która robi digitalizowanie VHS na DVD. Przyniosłem kasetę do punktu przyjęć Foto4u, jest kilka w moim mieście i po 5 dniach mogłem już oglądać odnowioną wersję mojego wesela, bardzo jestem zadowolony
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hinczuk88_0
link | zgłoś
2016-10-09
*.29.136.*
Zamawiałem sporą ilość odbitek w Foto4u i otrzymałem dostawę za 0 zł bardzo się cieszą, ktoś docenia klienta, który robi duże zamówienie :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldekpl
link | zgłoś
2016-09-09
*.7.164.*
Super serwis, robią wysokiej jakość zdjęcia na papierze Kodak, bardzo szybko dostarczają odbitki i teraz mają atrakcyjne zniżki na FotoObrazy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...