Opinie o foto4u.pl

3.6 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 23
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.foto4u.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Aneta
link | zgłoś
2018-05-15
*.100.134.*
NIE POLECAM !!!!! Nie mam mozliwosci zamowic zdjec na adres poniewaz bede goscinnie w Polsce. Wiec stracilam czas na wrzucanie zdjec (trwalo to wieki) potem na korekty itd aby na koncu dowiedziec sie ze opcja odbioru osobistego zdjec jest niedostepna. Porazka. Jesli nie maja takiej opcji dostepnej t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zulka
link | zgłoś
2018-04-27
*.43.225.*
Super fotki, bardzo dobra jakość i ekstra sprawa z odbiorem, dużo punktów np w Krakowie. W jeden dzień załatwiłam prezent dla mojej psiapsi :)
cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Yasmin
link | zgłoś
2018-03-16
*.59.232.*
Byliśmy z mężem w podróży poślubnej w Chorwacji - każdy się możne domyśleć jakie kolory tam spotkaliśmy: lazurowa woda, soczysto zielone drzewa, mchy i inna przepiękna roślinność. Zrobiliśmy 1200 zdjęć, z czego wybraliśmy 410 najlepszych do wywołania (+kilka z innych okazji), i niestety wielkie rozc [rozwiń/zwiń]
normalny papier, info o nadaniu paczki
niekorzystny balans kolorów zabierający urok zdjęciom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2018-02-15
*.190.174.*
Brak profesjonalizmu. Jakość obsługi Klienta fatalna. Nie można w ogóle się dodzwonić, nie odpowiadają na maile. Zamówiłam zdjęcie, które automatycznie zostało skadrowane podczas robienia zamówienia. Nie było żadnej informacji, że zdjęcie zostało skadrowane - ucięta została osoba będąca na zdjęciu - [rozwiń/zwiń]
brak
Ta Firma nie powinna istnieć. Obsługa Klienta i zamówień na poziomie grubo poniżej normy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grażka
link | zgłoś
2018-02-08
*.225.158.*
Jestem bardzo niezadowolona. Ręczna korekta zdjęć fatalna.Automatycznie we wszystkich podbite światło, kolory sine.Zdjęcia dużo gorsze niż na laptopie.Nie polecam.
Zepsucie zdjęć przez nieprofesjonalną korektę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Karo
link | zgłoś
2018-01-27
*.146.192.*
NIE! NIE! NIE! i jeszcze raz nie! Tragiczna obsługa klienta - a właściwie jej brak! Pracownicy bezczelnie kłamią, że wysłali zamówienie po tygodniu od złożenia zamówienia - KURIEREM a zamówienie przyszło po 2,5 tygodnia... Dodatkowo niekompletne i tragicznej jakości :(. Brak odpowiedzi na złożoną re [rozwiń/zwiń]
brak!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna Lech
link | zgłoś
2017-12-27
*.254.131.*
Foto4you może nie ma jakiś rewelacyjnych ocen i w momencie szukania oferty było dużo negatywów, ale zdecydowałam się podjąć ryzyko - negatywy dotyczyły kwestii, które mnie nie interesowały (np. beznadziejna obsługa), bo rzadko spotykam się z dobrym BOKiem. Opłacenie zamówienia było dość proste - i t [rozwiń/zwiń]
Dostalam zwrot srodkow
Wprowadzanie w blad, niewywiazanie sie z umowy, brak kontaktu ze sklepem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2017-12-21
*.67.104.*
Nie polecam. Jakość zdjęć po wybraniu opcji ręcznej korekty zdjęć jest gorsza niż z drukarki w Rossmanie. Kolory bardzo odbiegają od normy i nawet dobrze naświetlone zdjęcia wyglądają tragicznie. Brakuje jakości koloru, brakuje kadrowania, brakuje ustawienia nasycenia kolorów. Twarze są albo białe a [rozwiń/zwiń]
zmasakrowane kolory i ostrość, brak kadrowania, brak ręcznej korekty za którą dopłaciłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nowy
link | zgłoś
2017-09-22
*.19.5.*
Jestem pozytywnie zaskoczona usługą. Wywołałam około 300 zdjęć korzystając z najtańszych ustawień. Muszę przyznać, że przygotowałam zdjęcia przed wysłaniem - przycięłam je, tak były miały stosunek boków 3:2 oraz sterowałam ich jasnością. Źle wyszły 3 (2 miały czarną ramkę a ostatnie było wydrukowane [rozwiń/zwiń]
cena
myślę, że warto przygotować zdjęcia przed wysłaniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aneta
link | zgłoś
2017-06-12
*.235.41.*
super zakup, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Michał
link | zgłoś
2016-12-28
*.252.1.*
Na początek proszę zwrócić uwagę na pozytywne opinie na tym oraz innych serwisach z opiniami. Wszystkie pisane jak od linijki, każda wychwalająca (rzekome) zalety firmy. Już tu powinna zapalić się w głowie czerwona lampka. Ale od początku: 1. Pierwsze zamówienie złożyłem około rok temu i w sum [rozwiń/zwiń]
dobre ceny, zwłaszcza promocyjne
brak profesjonalizmu, beznajdziejny kontakt, niska jakość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mati28
link | zgłoś
2016-12-08
*.10.216.*
Wreszcie znalazłem firmę, która robi digitalizowanie VHS na DVD. Przyniosłem kasetę do punktu przyjęć Foto4u, jest kilka w moim mieście i po 5 dniach mogłem już oglądać odnowioną wersję mojego wesela, bardzo jestem zadowolony
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hinczuk88_0
link | zgłoś
2016-10-09
*.29.136.*
Zamawiałem sporą ilość odbitek w Foto4u i otrzymałem dostawę za 0 zł bardzo się cieszą, ktoś docenia klienta, który robi duże zamówienie :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...