Opinie o foto4u.pl

3.8 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 21
Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.foto4u.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Piotr
link | zgłoś
2019-01-17
*.255.188.*
No to widzę, że nie jestem sam. Pierwsze zamówienie poszło w miarę gładko (listopad - odbitki). Niestety drugie (znowu odbitki i dwa obrazy na płótnie) złożone przed świętami Bożego Narodzenia 2018 dalej jest "w lesie". Firma nie odpowiada na ponaglenia (sorry - odpowiedzieli na jednego maila: jak w [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-01-09
*.10.54.*
Firma zachowuje się tak jakby nie działała. Telefonu nikt nie odbiera, potwierdzenia zamówienia nie mam, pieniądze z karty zeszły, tylko ta usługa sprawnie poszła. Odbiór w punkcie nie aktywny. Kalendarz zamówiony nie wiadomo gdzie jest ? I czy w ogóle jest ?! Nikt nie odpisuje na maile! Firma widmo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kara
link | zgłoś
2019-01-08
*.76.104.*
Rozczarowanie. Części zamówionych zdjęć brakowało, a część zamówienia należąca do kogoś obcego! Zdjęcia małych dzieci i osób całkowicie mi nieznanych. Nie chcę myśleć gdzie wylądowały moje zdjęcia, ani w czyje ręce trafiły. Zero odpowiedzi na maila reklamacyjnego, za to przyszła informacja o wysyłce [rozwiń/zwiń]
dobra cena, jakość odbitek ok
bardzo wolno działająca strona, brak kontaktu, nierzetelność i niedbalstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-10-22
*.101.131.*
Zamówiłam 760 zdjęć i 4 fotoobrazy, mija prawie dwa tygodnie i zamówienia brak, panowie zbywają mnie, nie chca zwrócić pieniędzy ani dać rabatu za uchybienia z ich strony, bardzo nie polecam, pierwszy raz spotyka mnie taka sytuacja, obsługa kontakt fatalny, szkoda mi moich pieniędzy, bo kwota nie ma [rozwiń/zwiń]
brak
opieszałość, brak kontaktu, nie wywiązanie się z terminu i umowy,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zulka
link | zgłoś
2018-04-27
*.43.225.*
Super fotki, bardzo dobra jakość i ekstra sprawa z odbiorem, dużo punktów np w Krakowie. W jeden dzień załatwiłam prezent dla mojej psiapsi :)
cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Yasmin
link | zgłoś
2018-03-16
*.59.232.*
Byliśmy z mężem w podróży poślubnej w Chorwacji - każdy się możne domyśleć jakie kolory tam spotkaliśmy: lazurowa woda, soczysto zielone drzewa, mchy i inna przepiękna roślinność. Zrobiliśmy 1200 zdjęć, z czego wybraliśmy 410 najlepszych do wywołania (+kilka z innych okazji), i niestety wielkie rozc [rozwiń/zwiń]
normalny papier, info o nadaniu paczki
niekorzystny balans kolorów zabierający urok zdjęciom
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
nowy
link | zgłoś
2017-09-22
*.19.5.*
Jestem pozytywnie zaskoczona usługą. Wywołałam około 300 zdjęć korzystając z najtańszych ustawień. Muszę przyznać, że przygotowałam zdjęcia przed wysłaniem - przycięłam je, tak były miały stosunek boków 3:2 oraz sterowałam ich jasnością. Źle wyszły 3 (2 miały czarną ramkę a ostatnie było wydrukowane [rozwiń/zwiń]
cena
myślę, że warto przygotować zdjęcia przed wysłaniem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aneta
link | zgłoś
2017-06-12
*.235.41.*
super zakup, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2016-12-28
*.252.1.*
Na początek proszę zwrócić uwagę na pozytywne opinie na tym oraz innych serwisach z opiniami. Wszystkie pisane jak od linijki, każda wychwalająca (rzekome) zalety firmy. Już tu powinna zapalić się w głowie czerwona lampka. Ale od początku: 1. Pierwsze zamówienie złożyłem około rok temu i w sum [rozwiń/zwiń]
dobre ceny, zwłaszcza promocyjne
brak profesjonalizmu, beznajdziejny kontakt, niska jakość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mati28
link | zgłoś
2016-12-08
*.10.216.*
Wreszcie znalazłem firmę, która robi digitalizowanie VHS na DVD. Przyniosłem kasetę do punktu przyjęć Foto4u, jest kilka w moim mieście i po 5 dniach mogłem już oglądać odnowioną wersję mojego wesela, bardzo jestem zadowolony
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Hinczuk88_0
link | zgłoś
2016-10-09
*.29.136.*
Zamawiałem sporą ilość odbitek w Foto4u i otrzymałem dostawę za 0 zł bardzo się cieszą, ktoś docenia klienta, który robi duże zamówienie :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldekpl
link | zgłoś
2016-09-09
*.7.164.*
Super serwis, robią wysokiej jakość zdjęcia na papierze Kodak, bardzo szybko dostarczają odbitki i teraz mają atrakcyjne zniżki na FotoObrazy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew45
link | zgłoś
2016-08-09
*.4.168.*
Na kubkach drukowałem podobiznę żony, bardzo fajnie to wyszło, polecam ten serwis i ich fotoprezenty
Profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...