Opinie o FS-Schody

2.3 - poziom obsługi
2.7 - jakość usług / cena
2.3 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Ekipy budowlane

Strona internetowa:
www.fs-schody.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
irek
link | zgłoś
2020-05-19
*.215.70.*
dawno temu pisalem ze to pseudo firma ale co gorsza moje nie przychylne opinie zostaja wciaz usuwane
zadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2020-05-14
*.183.172.*
Unikać jak ognia i nie dać się nabrać na kolorowe broszurki na stronie internetowej co to za cuda wykonują. Montaż schodów niekompletny. Od 4 miesięcy nie można doprosić się montażu brakujących stopnii. Konstrukcja metalowa schodów wykonana z wadami. Firma nie poczuwa się do usunięcia wad. Lider to [rozwiń/zwiń]
Łatwość naciągania klientów
Brak reakcji na wady, niestraszne wykonanie elementów schodów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
grażyna
link | zgłoś
2020-05-08
*.48.126.*
Nie polecam. Schody w bliźniaku 90 m2 - koszt 23 700 (dwadzieścia trzy tysiące). Czas oczekiwania- 4 miesiące! Czyli: drogo, wadliwie i w bardzo dłuuuugi czas oczekiwania Wady: brak wykończenia, rysy na stopniu, różny kolor słupków i stopni, brak dbałości o szczegóły. Same schody - są przyzwoite [rozwiń/zwiń]
szybki montaż
Dużo - i to przy cenie 23.000
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2019-11-12
*.110.192.*
My zrezygnowaliśmy po prawie trzech miesiącach oczekiwania na wszystko. Opieszałość Pana Jarosława nas przeraziła. Na wszystko z wyjątkiem pierwszego projektu czekaliśmy tygodniami i musieliśmy się o wszystko dopraszać. To nam na szczęście dało do myślenia jeszcze przed podpisaniem umowy. Ceny z gło [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Qba
link | zgłoś
2019-04-03
*.147.41.*
Fatalna obsługa klienta, wielomisieczne unikanie usunięcia usterek. fabryka schodów to banda oszustów i naciagaczy.
Brak
Tylko wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Oli
link | zgłoś
2018-09-11
*.70.185.*
Firma niestety nie jest godna polecenia. Schody owszem zrobili, za im zamontowali to wyciągnęli rękę po pieniądze. Niestety po kilku tygodniach popękała farba na niektórych stopniach i rozkleiła się balustrada. Po niekonczoncych się telefonach zjawił się pan przedstawiciel, obejrzał i powiedział, ze [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Macieq
link | zgłoś
2016-02-23
*.231.34.*
Ja również jestem z polecenia i mówię Wam, ze naprawdę firma jest rewelacyjna, myślę że ciężko znaleźć wykonawcę tak doświadczonego i znającego się na swojej pracy.
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lolek1981
link | zgłoś
2015-07-20
*.61.138.*
Polecił mi ich mój znajomy i jesstem z tego faktu bardzo zadowolony, Schody, które u mnie zrobili wyglądają fantastycznie i nic nie skrzypi. Polecam
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał Korzeniowski
link | zgłoś
2015-07-18
*.61.131.*
Fs schody zajmuje się wykonastwem schodów każdego rodzaju, umnie mieli nie lada problem do zgryzienia, ponieważ były to schody bardzo ktręte, ale doskonale sobie z nimi poradzili, dlatego też polecam firmę innym.
generalnie firma warta polecenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?