Opinie o Funkie - szkółka roślin

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 19
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.funkie.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Anna
link | zgłoś
2019-09-18
*.26.183.*
Bardzo dobrze zapakowane, piękne sadzonki. Takiej obsługi oczekiwałam. gorąco polecam!
bardzo dobry kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Majka
link | zgłoś
2019-08-11
*.146.227.*
Kupiłam po raz pierwszy 4 rośliny, dotarły w bardzo dobrym stanie, wszystkie przyjęły się, 3 już kwitną. Myślę, że skorzystam z zakupów w tym sklepie jeszcze nie raz. Dobry kontakt. Gorąco polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2019-08-07
*.26.181.*
Jestem bardzo zadowolony. Długo szukałem dobrego sklepu i w końcu znalazłem. kupuję tam kolejny raz. Polecam szczerze.
fachowa obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2019-07-23
*.23.250.*
Polecam firmę, ponieważ rośliny zostały bardzo porządnie zapakowane i podlane przed wysyłką.
rośliny zadbane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2019-06-28
*.29.164.*
Polecam ! Świetny kontakt ze sprzedającym, szybka realizacja zamówienia , rośliny dotarły w bardzo dobrym stanie. Polecam w 100% ! :)
Świetny kontakt ze sprzedającym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Lucyna
link | zgłoś
2019-06-26
*.10.67.*
Jesteśmy zachwyceni przesyłką, którą przed chwilą dostarczył nam kurier. Rośliny dotarły w świetnym stanie, zgodnie z zamówieniem:). Dzięki przygotowaniu w szkółce do podróży są w doskonałej formie, mimo upałów. Często korzystamy z dostaw roślin, ale tak przygotowanych i zabezpieczonych roślin do [rozwiń/zwiń]
Zdrowe rośliny zgodnie z zamówienie. Rewelacyjnie zabezpieczone do dalekiej podróży.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rośliniasta
link | zgłoś
2019-06-25
*.26.91.*
Świetny sklep, polecam. Duży wybór roślin. Dobrze zabezpieczone na czas podróży.
ogromny wybór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2019-06-14
*.26.90.*
Jestem maga zadowolona! Roslinki duże i zadbane! Super pakowanie!
ekstra byliny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wandeczka
link | zgłoś
2019-06-06
*.26.96.*
Ekstra roslinki. Polecam!!! Kupuje tu od lat.
pełen wypas
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzesiek
link | zgłoś
2019-06-06
*.26.96.*
Jestem bardzo zadowolony z obsługi i roślin. Przyszły duże i zadbane
pokażne sadzonki
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Funkie.pl
link | zgłoś
2019-04-01
*.26.10.*
Do Pani Edyty, Podaliśmy w mailu potwierdzającym zamówienie, ze czas realizacji 10 dni roboczych, czyli dwa tygodnie ze względu na szczyt wysyłek w tym okresie. Dotrzymamy tego terminu, więc Pani opinia jest przedwczesna. Życzę mniej nerwów, a więcej uśmiechu, wiosna przyszła! funkie.pl
zgodne z opisem
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2019-04-01
*.26.10.*
Czekałam na paczkę 10 dni. ALe uprzedzono mnie, ze jest szczyt wysyłek, zamówień sporo, więc nie jest dziwne, ze się czeka. Zapakowane profesjonalnie, nic się nie uszkodziło. Musiał to długo trwać. Nie dziwię się, ze trzeba poczekać. Do dobrego fryzjera i lekarza też się czeka!!1
piękne rośłiny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
IWONA
link | zgłoś
2018-09-22
*.238.249.*
Od lat kupuję w tej szkółce i tylko u nich!!! Jestem zachwycona kondycją przesłanych roślin ( to przecież prawie drugi koniec Polski!). Rośliny zgodne z zamówieniem i opisem. Nawet przesłane w pełni kwitnienia kwitną dalej.Szybka dostawa i kontakt. Bardzo polecam tę szkółkę.
same superlatywy...
żadne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]