Opinie o Furgonetka

1.8 - poziom obsługi
2.1 - jakość usług / cena
1.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 21
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
furgonetka.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Agata
link | zgłoś
2019-10-12
*.173.120.*
Oszuści, naliczaja fikcyjne opłaty ,unikać. Na 30 paczek narazie dodatkowa opłata do 4 !!!! Kij wie ile jeszcze mi opłat doslą
Brak
Fikcyjne opłaty, zerowy kontrakt z bok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
olek
link | zgłoś
2019-09-12
*.42.196.*
Nie polecam, oszuści. Zanim zalogujesz się tam, przeczytaj opinie. Zastanów się zanim będzie za późno
OSZUŚCI od wyłudzeń UWAGA
OSZUŚCI od wyłudzeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2019-09-04
*.0.45.*
Jedna wielka pomyłka-zerowy kontakt z pseudo pośrednikiem/brokerem. Naliczanie za niby coś -oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2019-09-02
*.56.71.*
po doręczeniu przesyłki firma poprosiła o opinie o usłudze po miesiącu od nadania palety przysłano mi korektę mam dopłacić 135,29ł za przekroczenie wymiarów palety urosła w czasie transportu miesiąc i dopiero jest decyzja a możne po roku przyślecie mi korektę że wam jestem coś winien towar opłacił k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
djhipciu
link | zgłoś
2019-09-02
*.207.145.*
Pierwsza wysłana paczka i od razu wielki szczał- przesyłka nie odebrana przez kuriera z adresu tylko przez przypadek po rozmowie z kurierem u mnie w firmie okazało się iż nawet nie otrzymał zlecenia odbioru. -po wielkich trudach udało się nadać paczkę . Finalnie otrzymałem FV na dopłatę - ni [rozwiń/zwiń]
Nieuzasadnione dodatkowe koszta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Jan
link | zgłoś
2019-08-27
*:7208:cb5b:*
Powiem krótko kurwy i złodzieje. Biorą kasę i w pizdzie maja co się dzieje dalej. Paczka nie odbierana w terminie, trzeba drukować nowe listy. Uprzejma kurewka z tej firmy zapewnia że za nic nie odpowiada, to przewoźnik. Przewoźnik mówi że informował ich o fakcie zmiany odebrania przesyłek zagranicz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2019-08-10
*.173.136.*
Uwaga!!! Niesłusznie i bezprawnie naliczają dodatkowe opłaty do przesyłek. Przekłamują rzeczywiste wymiary i wagę paczek. Jest to zwykłe wyłudzenie ścigane z urzędu, radzę zgłaszać to na Policji lub w prokuraturze.
pozornie niskie ceny
nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slavd85
link | zgłoś
2019-07-29
*.239.154.*
Tragedia.Jesli wypelnia sie formularz zgloszeniowy i zaznacza opcje wyboru dnia i w jakich godz.kurier powinien odebrac paczke to dopiero na drugi dzien sie pojawia
łatwosc,przejrzystosc wypelnianego formularz
NIETERMINOWOSC ODBIORU PACZEK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ibella
link | zgłoś
2019-07-25
*.173.43.*
Tragedia, nie polecam, poboerają opłaty, kurier nie przyjeżdża po przesyłkę, a oni umywają ręce i twierdzą, że yo nie oni za to odpowiadają. Dodam, że to już któraś taka sytuacja. Jesnym słowem płacisz im, a jak kurier paczki nie odbierze ich to nie obchodzi.
Drogo, zero odpowiedzialności, nieterminowe dostarczenia i naciągają dodatkowymi opłatami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
m
link | zgłoś
2019-07-24
*.41.81.*
Wystrzegac się tej firmy.To zwykli oszuści.Po miesiącu miesiącu od dostarczena stwierdzili ze paczka była dwa razy cieższa i raz wieksza i kazali doplacic 190zl strasząc komornikiem.Dla tych którzy mają z nimi takie problemy a jeszcze nie zapłacili złodziejskiej dopłaty radze nie placic (rada adw [rozwiń/zwiń]
brak
bezpodstawne doplaty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
bohdan
link | zgłoś
2019-05-27
*.41.68.*
nie rekomenduję. Kradną!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
novril
link | zgłoś
2019-05-23
*.126.3.*
Witam, Przestrzegam przed tą firmą. Naciągacze i krętacze. Kurier nie podjął przesyłek zgodnie z zamówionymi usługami- dot. trzech takich samych przypadków. Po wystawieniu negatywnej opinii na innym serwisie, otrzymałem korektę salda z 22 zł na 42 zł x 4. Przestrzegam uczciwych ludzi.
kurier nie przyjeżdża, drogie przesyłki po korekcie po kilku tygodniach...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2019-04-18
*.34.53.*
Uważajcie na firmę furgonetka, zwykłe naciągactwo i straszenie komornikiem. Po podaniu wymiarów przesyłki i odebraniu przez kuriera (nie zgłaszał żadnych odstępstw od zadeklarowanych wymiarów, bo czegoś takiego nie było) dostałem po paru tygodniach monit o dopłatę do przesyłki. W związku z tym ich " [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...