Opinie o Furgonetka

3.0 - poziom obsługi
3.0 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
furgonetka.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
sZYMON
link | zgłoś
2018-08-16
*.241.85.*
Nie polecam. po 30 dniach od wykonania usługi doliczają jakieś dodatkowe koszty za niby przekroczenie wagi z czego przy nadawaniu mocno je zawyżałem...
brak
wszystkie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Władysław
link | zgłoś
2018-08-15
*.105.84.*
Masakra!!! Brak możliwości skorygowania danych odbiorcy, po opłaceniu, ale przed nadaniem przesyłki. Muszę zrezygnować z nadania i wysłać jeszcze raz, oczywiście ponownie wnosząc opłatę. Ponowna wysyłka - z pewnością nie z tego serwisu. Do tego brak możliwości likwidacji konta w serwisie. To chyba [rozwiń/zwiń]
Brak
Jak w opinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2018-06-19
*:b9d0:9e88:*
Nie wiem czy w Furgonetce popełniono błąd nadania paczki, czy firma kurierska INPOST nie dopełniła obowiązku przyjęcia zlecenia. Ale na konto Furgonetki składałam zamówienie i jej przelałam pieniądze za usługę, więc dla mnie jako klienta, mam pretensje do Furgonetki o zaniedbanie całej sytuacji. Je [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KAJA
link | zgłoś
2018-06-02
*.105.176.*
To najbardziej oszukańcza usługa, z jaką się w życiu spotkałam! Wysłanie przesyłki ważącej niespełna 50 kg kosztowało mnie ponad 250 złotych, a trwało ponad dwa tygodnie!!! Kosztowało mnie to dodatkowo mnóstwo czasu i nerwów, a na zakończenie moja opinia nie pojawiła sie w serwisie, a reklamacji ni [rozwiń/zwiń]
przyjazna strona internetowa
caŁa realizacja,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kociara
link | zgłoś
2018-05-14
*.201.167.*
Jak na razie ok. Korzystałam dwa razy z usług tej firmy. Kurier dostarczył przesyłkę szybko, tanio i na czas.Jestem zadowolona. mam nadzieję, że żadnych dodatkowych opłat "w czasie" nie będę ponosić.:):):)
szybko, tanio, na czas
cały dzień prawie czekałam na kuriera przy pierwszej przesyłce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Darek8
link | zgłoś
2016-05-08
*.231.63.*
Firma bardzo dobrze zorganizowana, przewozy bezbłędne zawsze na czas. Ceny atrakcyjne, dla stałych klientów zniżki.
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KOZIOŁ
link | zgłoś
2016-05-04
*.231.63.*
JAK NARAZIE TO KORZYSTAŁEM Z USŁUG DWA RAZY ALE JAK DOTĄD 100% ZADOWOLENIA (SZYBKO , TANIO) OBY TAK DALEJ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romi28
link | zgłoś
2016-05-04
*.231.63.*
Szybko i bezproblemowo, paczka do Szkocji dotarła w ciągu 3dni.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...