Opinie o Furgonetka

2.0 - poziom obsługi
2.3 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 21
Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
furgonetka.pl
loading...
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Tomek
link | zgłoś
2019-12-08
*.115.62.*
Kiedyś korzystałem z innej ale tam były problemy, a dokładnie z pośrednika o czym inni dające negatywne opinie powinni pamiętać, że furgonetka też jest pośrednikiem, a nie firmą kurierską. Ja kiedyś wysyłałem przez sendit i tam też były problemy nie tyle z pośrednikiem tylko z firmą kurierską UPS, k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2019-12-07
*.172.234.*
Wszystkie negatywne komentarze są w 100% prawdziwe,owa firma to złodzieje i trzeba to jasno napisać Wysyłam do stałego klienta na tydzień 2 paczki o wadze 28kg,złodzieje naliczyli mi wagę paczki aż 44 kg i zażądali dopłaty,doda,że to już nie pierwszy raz. Zachęcam wszystkich do opisania tej firmy [rozwiń/zwiń]
żadnych
całokształt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient
link | zgłoś
2019-12-02
*.41.105.*
Omijać tą firmę wielkim łukiem. Nadałem paczkę paczka dotarła a miesiąc później dowiaduje sie z e mam zapłacić kolejna kase za podanie złej wagi! deklarowana paczka nie miała 9 kilogramów w transporcie urosła do ponad 30.. i za to mam zapłacić nawet po przeliczeniu wagi z wymiarów przesyłki waga [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mariusz
link | zgłoś
2019-11-20
*.22.168.*
Czekam od 4 dni na odbiór paczki z firmy,dostałem informację że paczka nie mogła być odebrana, bo firma była nieczynna.A GODZINY PRACY NAPISANE NA DRZWIACH.OD TEGO CZASU CISZA.Infolinia nie odpowiada,na maila odpisał pracownik żęby sie zalogować przez portal. ale.....PACZKA ZOSTAŁA NADANA, ZGŁOSZENI [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2019-10-12
*.173.120.*
Oszuści, naliczaja fikcyjne opłaty ,unikać. Na 30 paczek narazie dodatkowa opłata do 4 !!!! Kij wie ile jeszcze mi opłat doslą
Brak
Fikcyjne opłaty, zerowy kontrakt z bok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
olek
link | zgłoś
2019-09-12
*.42.196.*
Nie polecam, oszuści. Zanim zalogujesz się tam, przeczytaj opinie. Zastanów się zanim będzie za późno
OSZUŚCI od wyłudzeń UWAGA
OSZUŚCI od wyłudzeń
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2019-09-04
*.0.45.*
Jedna wielka pomyłka-zerowy kontakt z pseudo pośrednikiem/brokerem. Naliczanie za niby coś -oszuści
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marek
link | zgłoś
2019-09-02
*.56.71.*
po doręczeniu przesyłki firma poprosiła o opinie o usłudze po miesiącu od nadania palety przysłano mi korektę mam dopłacić 135,29ł za przekroczenie wymiarów palety urosła w czasie transportu miesiąc i dopiero jest decyzja a możne po roku przyślecie mi korektę że wam jestem coś winien towar opłacił k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
djhipciu
link | zgłoś
2019-09-02
*.207.145.*
Pierwsza wysłana paczka i od razu wielki szczał- przesyłka nie odebrana przez kuriera z adresu tylko przez przypadek po rozmowie z kurierem u mnie w firmie okazało się iż nawet nie otrzymał zlecenia odbioru. -po wielkich trudach udało się nadać paczkę . Finalnie otrzymałem FV na dopłatę - ni [rozwiń/zwiń]
Nieuzasadnione dodatkowe koszta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2019-08-27
*:7208:cb5b:*
Powiem krótko kurwy i złodzieje. Biorą kasę i w pizdzie maja co się dzieje dalej. Paczka nie odbierana w terminie, trzeba drukować nowe listy. Uprzejma kurewka z tej firmy zapewnia że za nic nie odpowiada, to przewoźnik. Przewoźnik mówi że informował ich o fakcie zmiany odebrania przesyłek zagranicz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Daniel
link | zgłoś
2019-08-10
*.173.136.*
Uwaga!!! Niesłusznie i bezprawnie naliczają dodatkowe opłaty do przesyłek. Przekłamują rzeczywiste wymiary i wagę paczek. Jest to zwykłe wyłudzenie ścigane z urzędu, radzę zgłaszać to na Policji lub w prokuraturze.
pozornie niskie ceny
nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
slavd85
link | zgłoś
2019-07-29
*.239.154.*
Tragedia.Jesli wypelnia sie formularz zgloszeniowy i zaznacza opcje wyboru dnia i w jakich godz.kurier powinien odebrac paczke to dopiero na drugi dzien sie pojawia
łatwosc,przejrzystosc wypelnianego formularz
NIETERMINOWOSC ODBIORU PACZEK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ibella
link | zgłoś
2019-07-25
*.173.43.*
Tragedia, nie polecam, poboerają opłaty, kurier nie przyjeżdża po przesyłkę, a oni umywają ręce i twierdzą, że yo nie oni za to odpowiadają. Dodam, że to już któraś taka sytuacja. Jesnym słowem płacisz im, a jak kurier paczki nie odbierze ich to nie obchodzi.
Drogo, zero odpowiedzialności, nieterminowe dostarczenia i naciągają dodatkowymi opłatami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]
loading...